taherism
کاربر سایت
گفتم دیگه برادر من!تنها راه درست شدن=تعویض مادر برد!!!!!چرا جواب نمی دین؟ کجا ببرم آن بریکش کنم؟
گفتم دیگه برادر من!تنها راه درست شدن=تعویض مادر برد!!!!!چرا جواب نمی دین؟ کجا ببرم آن بریکش کنم؟
اینو نباید اینجا میپرسیدین ولی بروید اینجا دیسلام دوست عزیز لطفا منم راهنمایی کنید پی اس پیم 3003وقتی کپی خورش میپره (زمانی که خاموش میشه) برای کپی خورشدن یه بار باید بری تو عکسها وریست شه بعد بری رو جن ۳ تا فعال بشه .میگن فرم جدید اومده که دیگه تو عکس نمیخواد بری اگه امکان داره لطف کن بگو ازکجا باید دانلودش کنم و یا کار خاصی باید انجام بدم ممنون
دوست عزیز 6.20 کپی خور موقته اگه باتریش دربیاد یا هنگ کنه میپره کپی خورش باید دوباره کپی خور بشه دیسلام
من چند روز پیش دادم پی اس پی مو به ورژن 6.20 آپدیت کردن چون با ورژن 5.50 gen d3 نمیشد کشتی کج 2010 بازی کرد امّا حالا پس از آپدیت نه بازی هایی که قبلا باز میکرد و نه کشتی کج 2011 و نه 2010 و نه نرم افزارهایی که در فولدر PSP/GAME ریخته میشه رو باز نکرد . در واقع آیکون بازی هایی که در فولدر iso ریخته شده رو نشون نمیده امّا آیکون نرم افزارهای PSP/GAME دیده میشه امّا اجرا نمیشن میگه file is currept
سلام دوست عزیزدوست عزیز 6.20 کپی خور موقته اگه باتریش دربیاد یا هنگ کنه میپره کپی خورش باید دوباره کپی خور بشه دی
اینو بریز تو پوشه game بعد هم اپدیت رو اجرا کن دی
http://psp.dashhacks.com/file/2079
بعد از این که update رو اجرا کردی x بزن بعد برو CIPL_Flasher رو اجرا کن و x بزن حالا اگه باتری رو هم در بیاری psp کپی خورش نمیپره(در حقیقت میپره ولی نمیپره توضیحشو ولش کن همون نمیپره دی)
خب دیگه ورژن دستگاهت خیلی قدیمیه دی به این 6.35 اپدیت کنسلام
من یه دونه فت دارم روش هم 3.90M33-2 نصب هستش بازی avatar رو که روش اجرا میکنم این پیغامو میده:the game could not be started
80020148
چی کارش کنم؟تازهPES2010 که اجرا میکنم موقع لود خاموش میکنه این دیگه واسه چیه؟
به 6.39ME-8 آپديت كن كه دائمي هست ورژن هاي موقت (6.35pro-B8 يا 6.39pro-B8) به درد فت نميخوره زيادسلام
من یه دونه فت دارم روش هم 3.90M33-2 نصب هستش بازی avatar رو که روش اجرا میکنم این پیغامو میده:the game could not be started
80020148
چی کارش کنم؟تازهPES2010 که اجرا میکنم موقع لود خاموش میکنه این دیگه واسه چیه؟
آخه وقتی می خوام آپدیت کنم این ارور رو میده: connection to the server failed. A DNS error has occured. (80410414 حالا چیکارش کنم؟ اینترنت بی سیمم دارم.به 6.39ME-8 آپديت كن كه دائمي هست ورژن هاي موقت (6.35pro-B8 يا 6.39pro-B8) به درد فت نميخوره زياد
اول از همه خونسردی خودتو حفظ کن(اصلا به فکر این حرکت ناجوانمردانه نباش از اینترنت اپدیت کنی دی)آخه وقتی می خوام آپدیت کنم این ارور رو میده: connection to the server failed. A DNS error has occured. (80410414 حالا چیکارش کنم؟ اینترنت بی سیمم دارم.
میگم یه وقت یه مشکل جدید پیدا نشه که دیگه عمرا کسی برام پی اس پی بخره همین یه بارشم به زور دگنگ بوداول از همه خونسردی خودتو حفظ کن(اصلا به فکر این حرکت ناجوانمردانه نباش از اینترنت اپدیت کنی دی)
برو اینو دانلود کن بریز تو psp>>game>>UPDATE
بعد برو تو بازی ها اپدیتش کن دی
http://psp.dashhacks.com/file/2095
نه فقط از اينترنت PSP آپديت نكن و وسط آپدیت هیچ کاری به PSP نداشته باش و از این قبیل کارها هرگز نکن ( درآوردن مموری - خاموش کردن PSP - در آوردن باتری و غیره ) و شارژ دستگاه بالای 80 باشدمیگم یه وقت یه مشکل جدید پیدا نشه که دیگه عمرا کسی برام پی اس پی بخره همین یه بارشم به زور دگنگ بود
حالا این اروررو واسه چی میده؟