سلام دوستان من یه PSP دارم که با همین فریمور هک شده از زمانی که این فریمور رو ریختم دکمه L با دکمه سمت راست من یکی شده یعنی هر دو شون یه کار رو میکنن کسی میدونه مشکل از کجاست؟ دستگاهم PSP 2000 هستش ممنون
سلام دوستان من یه PSP دارم که با همین فریمور هک شده از زمانی که این فریمور رو ریختم دکمه L با دکمه سمت راست من یکی شده یعنی هر دو شون یه کار رو میکنن کسی میدونه مشکل از کجاست؟ دستگاهم PSP 2000 هستش ممنون
بله دوستان تو بازی هم همین طوریه یعنی میشه درستش کرد؟
شما از طریق تاپیک زیر آپدیت کن به 6.60PRO احتمالا مشکلاتت حل میشه:با سلام
من یه پی اس پی 1004 دارم و اینو چند ماه پیش کپی خور دائم کردم .
بعد از آن دوتا آپدیت دانلود کردم و روی دستگاه نصب کردم که الان
ورژنی که روی دستگاه نشون می ده 5.50 Prome-4 هست
حالا مشکل اینه که بیشتر بازیهایی که روش می ریزم ارور 80010087 یا 8002014C رو میده
بازی فوتبال 2012 رو هم که امروز ریختم اجرا می کنه ولی خیلی کند هست
به نظر شما چیکار باید بکنم
مشخصات دستگاهت چیه؟ الان فیرمور جدیدترم اومده.من از فرم ویر 3.50 به 5.50 آپگرید کردم ، اما مثل چی تو کرک کردنش گیر کردم ، الان دو ساله الافه یه کرکم هیچ راهی نیست آپگرید یا دانگرید یا اصلا کرکش کنم ؟
پی اس پی ورژن 2003 نوشته .منظورت از v3 همینه ؟:blushing:مشخصات دستگاهت چیه؟ الان فیرمور جدیدترم اومده.
اگه 2000 داری که V3 نیست میتونی به 6.60 آپدیت کنی و کپی خور دائمش کنی.
نه اون مربوط به کد منطقه ای میشه که قرار بوده این PSP توش پخش بشه . من منظورم مادربردش بود که TA-088V3 هست یا نهپی اس پی ورژن 2003 نوشته .منظورت از v3 همینه ؟:blushing:
سلام بچه ها من یه psp e 1004 کادو گرفتم ورژن دستگاه 6.60 هست الان بازی گرفتم نمیدونم باید با پسوند iso باشه یا باید برم توی درایو مجازی اطلاعات رو کپی کنم بعد توی پوشه گیم بریزم
با پسوند ISO ریختم هیچی نشون نداد بعد فایل رو باز کردم با درایو مجازی و ریختم توی رم وقتی توی psp میرم روی گیم میزنه Corrupted Data اگه میشه سریع راهنماییم کنید ممنون میشم.