به هیچ وجه نصب نکنید!!!!!!!!!سلام.
من یک psp از قشم در عید سال پیش گرفتم و 3ماه صبر کردم تا crack بیاد.
ورژن psp 4.01 بود و به 5.03 m33-6 تبدیل کرد.
به علت این که crack میپرید من تو نت گشتم و توانستم gen-b را پیداکنم.
حالا سواله من اینه که اینgen-d3چیست؟و crack دائم میشه؟
مشکلی نداه؟
راستی توی سایت خوندم که mader borde TA-88 vr3 روش crack نصب نمیشه ولی وقتی gen-d3 را روی psp اجرا کردم(نصبش نکردم)در نواره بالا نوشته بود:
mobo:TA-088 vr3 model psp-2006
خوب حالا این crack روی psp نصب میشه؟و مشکلی نداره؟
اگر پی اس پیتون کپی خور دائم هست مشکلی نیست ولی اگر کپی خور موقت هست(فریو ویر 5.03 ) اصلا این کار رو نکنید!سلام دوستان نمیدونم چرا ولی خیلی دوست دارم 6.20 رو نصب کنم چند تا umd هم دارم psp هم از این slim 2000 میخواستم بدونم میشه بعد اینکه به 6.20 آپ کردم با روش پاندورا دوباره ردیفش کنم یا نه ؟؟؟
میتونم بپرسم چرا؟به هیچ وجه نصب نکنید!!!!!!!!!
فعلا باید با همون 5.03 سر کنید و کار نا به جا انجام ندید که پی اس پی رو به فنا می دید!!!
من دقیق اطلاعات ندارم ولی انطور که پرسیدم میگن روی این پی اس پی gen-d3 نصب نکنید.من ورژن 5.50 GEN-D3 رو روی دستگام نصب کردم ولی از اون به بعد بازی samack down vs raw 2009 رو لود نمی کنه. میشه راهنماییم کنید. بقیه بازی ها مشکلی ندارن
مشخصات دستگاه:
PSP 2004
TA088V3
5.50 GEN-D3
سلام...
دوستان من میخوام PSP بگیرم..
الان یک سری هستش که میفروشن 175.000 تومن..که Firmware بالاتر از 5.03 هست و میگن که هک موقت هم نیست و نمیشه
آیا نمیشه Downgrade کرد و روش 5.03 نصب کرد؟تو رو خدا کمکم کنید
در 27 اسفند 88 در ساعت 10:50 صبح ویرایش شدمن دقیق اطلاعات ندارم ولی انطور که پرسیدم میگن روی این پی اس پی gen-d3 نصب نکنید.
نمیدونم چرا.
من ورژن 5.50 GEN-D3 رو روی دستگام نصب کردم ولی از اون به بعد بازی samack down vs raw 2009 رو لود نمی کنه. میشه راهنماییم کنید. بقیه بازی ها مشکلی ندارن
مشخصات دستگاه:
PSP 2004
TA088V2
5.50 GEN-D3