ar22
کاربر سایت
سلام
بچهها من 5.50GEN-D را نصب کردم. از چه ورژنی از IR Shell باید استفاده کنم؟ چون اون قبلی که داشتم دیگه اجرا نمیشه.
این هم از لینک irshell ورژن 5.00
http://www.sendspace.com/file/od5ri0
سلام
بچهها من 5.50GEN-D را نصب کردم. از چه ورژنی از IR Shell باید استفاده کنم؟ چون اون قبلی که داشتم دیگه اجرا نمیشه.
چه جوری باید irshell بالا رو نصب کنیم
نگران نباش تا چند وقت دیگه مشکلت حل می شه!!!یعنی ماله تمام ملت حل می شه فقط صبر کناقا سلام به همگی,دوستان من امروز یه psp 3000 گرفتم که ورژنش 5.70 هست,میخاستم ببینم میتونم کاریش کنم؟کپی خور میشه؟,راستش خودمم همچین فریموری ندیده بودم,اما چه کنم بدبخت شدم,تورو خدا به دادم برسید,چیکارش میتونم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال:اگه ورژن 5.70 رسمی رو به 5.3 کپی خور ابدیت کنیم,چی میشه,یعنی دلیل بریک شدنش چیه؟بعد این 5.70 بین چه ورژن هایی قرار داره؟یعنی قبل و بعدش چه فریمور هایی اومده؟
ممنون از راهنماییتون,حالا حدودا معلوم نیست کی میاد؟این کار فعلا امکان پذیر نیست. شما یه چند روز صبر کن آپدیتش میاد.
سلام دوستان system software دستگاه(psp slim 2004 کپی دائم)من m33-2 ا 71/3 است آیا بازی های جدید که می آید برای من هم اجرا میشود؟؟؟؟؟
اگر نه بهتر است به5.00 M33-6 ارتقا بدم یا به چیز دیگه تا کپی خوری دائمش هم نپره ؟؟؟
با تشکر
پس اون چیه که سایتwww.psp-hacks.com گذاشته برای دانلود؟تا حدود چند روز ديگه عرضه ميشه.
پس اون چیه که سایتwww.psp-hacks.com گذاشته برای دانلود؟
اگه بیاد از طرف کی میاد؟یوشیهیرو یا m33 یا متفرقه؟