PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D3 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

5.50 gen d چه ربطی داره به chickenhen ؟؟؟:eek:
کامل توضیح بده که دایمه یا موقت؟؟؟؟
تو system information الان چی نوشته؟؟؟
نوشته version 5.50
ها نه کپی خور دائم نیست .آخه با chickenhen کپی خور شده بود .(رو فرم قبلی اینطوری کرک میکردم گفتم رو اینم همینطوریه شاید :blushing:)

سلام من ورژن 5.50GEN B (Full) رو الان نصب کردم رو psp حالا که میخوام D3 رو نصب کنم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته چند بار هم تست کردم باز همین اتفاق افتاد
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
ممنون

سلام من ورژن 5.50GEN B (Full) رو الان نصب کردم رو psp حالا که میخوام D3 رو نصب کنم صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته چند بار هم تست کردم باز همین اتفاق افتاد
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
ممنون

مدل دستگاه شما چیه؟

دوستان عزیز، من یه PSP 1000 دارم که فریم ویر M33-4 5.00 داره! حالا میخوام آپدیت کنم! آیا باید اول M33-6 بریزم یا مستقیما میتونم GEN D3 بریزم. اصلا کاستوم فریم ویر 6 به بالا کی میاد! به نظرتون میشه صبر کرد؟
لطفا مرحله به مرحله راهنماییم کنید من اولین بار هست که میخوام خودم آپدیت کنم!

دوستان عزیز، من یه PSP 1000 دارم که فریم ویر M33-4 5.00 داره! حالا میخوام آپدیت کنم! آیا باید اول M33-6 بریزم یا مستقیما میتونم GEN D3 بریزم. اصلا کاستوم فریم ویر 6 به بالا کی میاد! به نظرتون میشه صبر کرد؟
لطفا مرحله به مرحله راهنماییم کنید من اولین بار هست که میخوام خودم آپدیت کنم!

صفحه اول رو میخوندی بد نبود.........:-"

اپدیت نمیشه !!!

سلام به همگی
راستش من چون تا حالا خودم psp رو اپدیت نکردم واسه همین الان توی اپدیت به مشکل برخوردم از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنن . اول مشخصات پی اس پیم رو می گم
psp-1004 _ fat _ ver 3.95 _ gen-2

من Package نصب 5.50 GEN-D3 که حجمشم 26 mb بودرو از پست اول دانلود کردم و بعد zip رو باز کردم محتویات داخلش یعنی فولدر(PSP)و( Readme 5.50GEN-D3)و فایل (550.PBP) رو داخل مموری کارد کپی کردم

بعد , از psp برنامه 5.50 GEN-D3 اجرا کردم , یه صفحه ابی رنگ اومد و 6تا گزینه ی
flash install cfw 5.50 gen-d3
flash install ofw 5.50
flash install any sony ofw
install xgen panadora v5
shutdown
reboot device
رو برای انتخاب داره , دوتا گزینه اولی رو که enter میکنم بعد از چند ثانیه لود کردن این نوشته میاد now load all modules from updater ... و psp خاموش میشه گزینه سومی رو که enter میکنم همون موقغ این پیام و میده ms0:/eboot.pbp no found on root of your ms و وقتی back میدم ریست میشه گزینه چهارمی هم که میزنم اینو مینویسه ms0:/tm/dc8/kd/resurrection.prx no found on dc8 folder
دوتا گزینه اخری هم که از اسمشون مشخص که چی کار میکنه !! خلاصه بعد از گذروندن این شش خان رستم و این پیام های عجیب غریب :eek: هنوز فرمویرم همون gen-2 3.95 هستش !!:(

ببخشید که اینقدر طولانی شد اخه من هیچی از این چیزا سر در نمیارم واسه همین گفتم کامل توضیح بدم که دوستان بتونن کامل راهنماییم کنند و بگن مشکل و راه حلش چی هستش ؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان:sick: می باشم ؟؟:confused:

راستی 1 سوال دیگه اون فایل (550.PBP) نباید توی یکی از فولدرا یا یه جای دیگه کپی بشه مثلا توی فولدر iso یا یه جای دیگه ؟؟؟ اخه اگه همون اول مموری کارد باشه که کاری از دستش بر نمیاد :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب من به زحمت دانلود کردم فایل و وقتی ریختم روی پی اس پیم و کارهارو انجام دادم توی آپدیتینگ ماژول دستگام خاموش شد و هیچ اتفاقی هم روش نیوفتاد . نه بریک شده نه ورژنش عوض شده .
پی اس پی 1000 هستش و ورژن 3.80 5-3.33

:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or