Mahdi Co
کاربر سایت
هنوز نمیشه انلاین بازی کرد
ولی من تو امضای چند تا از بچه ها دیدم که نوشته بودن کسانی که پایه آنلاین بازی کردن فیفا هستند PM بدن!! پس اونا چجوری بازی میکنن؟؟؟
هنوز نمیشه انلاین بازی کرد
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
من یه psp 3.90 m33-3 دارم می خوام به 5.5 gen-d آپگیریدش کنم نحوه آموزش خوندم ولی نمی دونم که به مموری یا باطری پاندروا احتیاج است یا با همین مموری و باطری خود دستگاه باید این کارو بکنم (اخه یکی از دوستان بدون پاندروا صدای psp پریده بود)
بی زحمت یکی این بنده رو راهنمایی کنه
مثینکه همه خوابنسلام
ببینم این کاستم فریمویر رو روی فت هم میشه نصب کرد. اگه رو فت نصب کنم برای اجرای برنامه های جانبی (هومبرو ها و پلاگین ها) مشکلی نخواهم داشت؟
ممنون میشم سریع جواب بدین.
دوست عزیز رو فت هم نصب میشه هیچ مشکلی نداره!سلام
ببینم این کاستم فریمویر رو روی فت هم میشه نصب کرد. اگه رو فت نصب کنم برای اجرای برنامه های جانبی (هومبرو ها و پلاگین ها) مشکلی نخواهم داشت؟
ممنون میشم سریع جواب بدین.
بچه ها من یک سوال فنی دارم!
من یک کنسول PSP Fat برای یکی از دوستان دارم میخوام MGS جدید دموش رو اجرا کنم ورژن خود دستگاه 4.01 m33-2 هست. میگه که باید 5.50 به بالا باشه. مشکل من این که یکی از دوستان گفته بود اگر 4.01 نباید این آبدیت رو انجام بدم!؟
دوست عزیز بع gen5.50 آپدیت کن!راحت بازی اجرا میشه!
دوست عزیز دستکاهت مدلش چیه؟بریک کردیو احتمالا درست بشه کامل توضیح بده!سلام دوستان
من به یک مشکل بزرگ بر خوردم ! لطفا راهنمایی کنید ! ( البته خیلی وقته این مشکل پیدا شده )
من فریمور psp یم 5.03 بود ، تو یکی از سایت ها ( pspcenter ) فریمور 5.5 رو گذاشته بود و این هشدار شما رو نداده بود ، ما اومدیم نصب کنیم ، بعد از نصب ، ریبوت شد و دیگه روشن نشد !
بچه ها میگن بریک شده !
کسی نمیتونه کمک کنه !
بردمش از اونجایی که خریم پرسیدم ، گفتش آخر ماه بیا احتمالا درست بشه !
هنوز نرفتم !
کسی میتونه راهنمایی کنه که درست میشه یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
دوست عزیز رو فت هم نصب میشه هیچ مشکلی نداره!
دوباره سلامدوست عزیز دستکاهت مدلش چیه؟بریک کردیو احتمالا درست بشه کامل توضیح بده!
مدلش 2006 slim هستش !
به نظر شما درست میشه واقعا ؟!
با تشکر
دوست عزیز رو فت هم نصب میشه هیچ مشکلی نداره!
دوباره سلام
مدلش 2006 slim هستش !
به نظر شما درست میشه واقعا ؟!
با تشکر
دوست عزیز کپی خور دایم هست؟:confused:
اگه اره که صدرصد درست میشه!