PSP 3.90 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
----------
دوست من
Mehdi Swat گرامی
با سپاس از اطلاعات خوب و مفید شما اما گویا شما دقیقا" به همه پرسشهای بنده پاسخ ندادید و به آن نپرداختید ...
یکی و بنظر بنده بزرگترین مشکلاتی که این cfw و cfw 3.80 m33 دارد این است که فرمت CSO خیلی از بازیها را درست اجرا نمیکند و باید حتما" آنان را به فرمت ISO تبدیل کنید که برای خیلی از دوستانی که یک یا دو کارت حافظه 1 یا 2 گیگ دارند از بابت کمبود فشا مشکل ایجاد میکند .
یکی دیگر سرعت بارشدن ( Load ) بازیها و همچنین ذخیره بازیهاست .
البته درعوض امکانات دیگری به کنسولمان اضافه شده که از جمله امکانات اینترنتی و رادیو و ... است که با توجه به اینکه خیلی از دوستان از کنسولشان بیشتر برای بازی و شنیدن موسیقی و دیدن فیلم استفاده میکنند و این هم باز به فضای حافظه بیشتر نیاز دارد مشکل ایجاد میکند .
بهر حال یکی از این افراد خود بنده هستم و به دلایل بالا PSP خودم را به همان cfw 3.71 m33-4 برگرداندم و کاملا" در همه موارد از کنسولم راضی هستم .
البته همه مواردی که گفتم نظر بنده است و جهت اطلاع شما و دیگر دوستان خوبم :love:

m33 3.9 easy install همراه با کرنل 1.5

سلام دوستان
اینم برنامه نصب m33 3.9 بصورت آسان همراه با کرنل 1.5 که می توانید نوع psp (منظور slim یا phat ) را در آن انتخاب کنید

دوست من
Mehdi Swat گرامی
با سپاس از اطلاعات خوب و مفید شما اما گویا شما دقیقا" به همه پرسشهای بنده پاسخ ندادید و به آن نپرداختید ...
یکی و بنظر بنده بزرگترین مشکلاتی که این cfw و cfw 3.80 m33 دارد این است که فرمت CSO خیلی از بازیها را درست اجرا نمیکند و باید حتما" آنان را به فرمت ISO تبدیل کنید که برای خیلی از دوستانی که یک یا دو کارت حافظه 1 یا 2 گیگ دارند از بابت کمبود فشا مشکل ایجاد میکند .
یکی دیگر سرعت بارشدن ( Load ) بازیها و همچنین ذخیره بازیهاست .
البته درعوض امکانات دیگری به کنسولمان اضافه شده که از جمله امکانات اینترنتی و رادیو و ... است که با توجه به اینکه خیلی از دوستان از کنسولشان بیشتر برای بازی و شنیدن موسیقی و دیدن فیلم استفاده میکنند و این هم باز به فضای حافظه بیشتر نیاز دارد مشکل ایجاد میکند .
بهر حال یکی از این افراد خود بنده هستم و به دلایل بالا PSP خودم را به همان cfw 3.71 m33-4 برگرداندم و کاملا" در همه موارد از کنسولم راضی هستم .
البته همه مواردی که گفتم نظر بنده است و جهت اطلاع شما و دیگر دوستان خوبم :love:

سلام BijBij جان،
من چون خودم اکثرا از فرمت ISO استفاده میکنم CSO تست نکرده بودم، ولی الان بازی BurnOut رو به CSO تبدیل کردم و دوباره که تست کردم تو لود اولیه بازی یک چند ثانیه تاخیر دیدم و تو لود مرحله ها نغریبا 1-2 ثنیه تاخیر بود، تو خود بازی هم سر بعضی افکت ها یه مقدارافت فریم داشت که زیاد به چشم نمیومد. در ضمن تست ها زوی psp slim & light بود و cpu روی default تنظیم شده بود. ناگفته نماند قبلا GTA - VCS (و بازی های سزعتی مثل nfs carbon و ...) با فرمت CSO روی 3.71 هم افت فریم زیادی داشت، در کل اگه از رادیو اینترنتی و skype استفاده نمیکنی و بهتر بگم اگه Access Point نداری، بهترین انتخاب همون 3.71 هستش یه مقدار سرتش از 3.8 و 3.9 بیشتره.
اگه سوال دیگه ای بود درخدمتم،
خوش باشی.

xy2+54xy2-5f(x)=X

باسلام خدمت sAsAn.K
1-از لینک های مستقیم استفاده کن
2-از سایت های آپلود کم تر استفاده کن(مخصوصا رپید شیر)
3-امکانات فاحش و مفید فریمویر های جدید را فقط به صورت فارسی تایپ کنید و مشکلات را هم اضافه یا حذف کن(وقتی رفع شد)
با این کار ها دیگه کارت درست می شه...با تشکر...JARMAJAYA

سلام دوست عزیز .
من تمامی لینکها رو مستقیم میزارم و هیچ وقت از rapidshare چیزی نزاشتم مگه اینکه مجبور شم .
نمونشم همین تاپیک که همه ی لینکها مستقیم هست .
ضمنا اون امکانات و مشکلات در حدی ساده توضیح داده شده که هر کسی میتونه بفهمه مگه اینکه هیچ و اصلا هیچ از انگلیسی ندونه .

سلام خدمت همه دوستان
يکی از بزرگترين امکاناتی که dark alex از نسخه 3.8 به بعد به cfw اضافه کرد،اپديت کردن
مستقيم psp از طريق update network خود sony بود.
اين امکان دوتا فايده داشت:
1- ديگه لازم نيست هی کلی دردسر بکشی که آقا من برا اپديت psp چيا رو دانلد کنم ،
کجا کپی کنم ،چی جوری راش بندازمو از اين قبيل مشکلات.
2- کارو کاسبی اين psp فروشا که برا يه اپديت کردن حداقل 10000 تومان پول مفت ميگرفتن
تخته شد يا ميشه انشا اله.
درسته که ممکنه خيلی هامون تو خونه wifi نداشته باشيم ولی الان تو تهران خيلی از جاها
برا تبليغات خودشون شبکه wifi را انداختن که ميشه برا اپديت کردن ازشون استفاده
کرد.

درود !!!

سلام دوست عزیز .
من تمامی لینکها رو مستقیم میزارم و هیچ وقت از rapidshare چیزی نزاشتم مگه اینکه مجبور شم .
نمونشم همین تاپیک که همه ی لینکها مستقیم هست .
ضمنا اون امکانات و مشکلات در حدی ساده توضیح داده شده که هر کسی میتونه بفهمه مگه اینکه هیچ و اصلا هیچ از انگلیسی ندونه .
حالا نمی دونم شایدم کامپیوتر من اشکال داره ولی حالا یه بار دیگه هم که شده اون دوتا لینک اولی رو چک کن انگار که زیادی مستقیمه(دور از جون شوما)

آخرین ویرایش:
حالا نمی دونم شایدم کامپیوتر من اشکال داره ولی حالا یه بار دیگه هم که شده اون دوتا لینک اولی رو چک کن انگار که زیادی مستقیمه(دور از جون شوما)
دوست عزیز لینکا جفتش مستقیم هست و قابلیت Resume Support هم داره.
احتمالا مشکل از شماست.
میتونی از سایت های psp-hacks و dl.qj.net هم برای لینک مستقیم استفاده کنی.

دوستان این هم اولین تم بدون هیچ گونه باگ برای 3.90M33 ! :

screen2qc3.png

screen3st3.png

دانلود : ( برای دانلود باید عضو سایت consolespot باشید )
Code:
http://consolespot.net/forums/attachment.php?attachmentid=1722&d=1201833402
ساسان جان
این فایل پیوست آدرسی که زحمتش را کشیده بودید دیگر موجود نیست و این پیغام را میدهد که انگار ادمین اون سایت پاکش کرده :
Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
اگر تمی موجود است دوباره آدرس بدید .
ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or