naser_2200
کاربر سایت
دوست من----------

دوست من
Mehdi Swat گرامی
با سپاس از اطلاعات خوب و مفید شما اما گویا شما دقیقا" به همه پرسشهای بنده پاسخ ندادید و به آن نپرداختید ...
یکی و بنظر بنده بزرگترین مشکلاتی که این cfw و cfw 3.80 m33 دارد این است که فرمت CSO خیلی از بازیها را درست اجرا نمیکند و باید حتما" آنان را به فرمت ISO تبدیل کنید که برای خیلی از دوستانی که یک یا دو کارت حافظه 1 یا 2 گیگ دارند از بابت کمبود فشا مشکل ایجاد میکند .
یکی دیگر سرعت بارشدن ( Load ) بازیها و همچنین ذخیره بازیهاست .
البته درعوض امکانات دیگری به کنسولمان اضافه شده که از جمله امکانات اینترنتی و رادیو و ... است که با توجه به اینکه خیلی از دوستان از کنسولشان بیشتر برای بازی و شنیدن موسیقی و دیدن فیلم استفاده میکنند و این هم باز به فضای حافظه بیشتر نیاز دارد مشکل ایجاد میکند .
بهر حال یکی از این افراد خود بنده هستم و به دلایل بالا PSP خودم را به همان cfw 3.71 m33-4 برگرداندم و کاملا" در همه موارد از کنسولم راضی هستم .
البته همه مواردی که گفتم نظر بنده است و جهت اطلاع شما و دیگر دوستان خوبم![]()
من 3.71 m33-4 دارم فقط هم دو تا بازی copy gta را بازی می کنم.به نظر شما میارزه نصب کنم.با تشکر.
حالا نمی دونم شایدم کامپیوتر من اشکال داره ولی حالا یه بار دیگه هم که شده اون دوتا لینک اولی رو چک کن انگار که زیادی مستقیمه(دور از جون شوما)سلام دوست عزیز .
من تمامی لینکها رو مستقیم میزارم و هیچ وقت از rapidshare چیزی نزاشتم مگه اینکه مجبور شم .
نمونشم همین تاپیک که همه ی لینکها مستقیم هست .
ضمنا اون امکانات و مشکلات در حدی ساده توضیح داده شده که هر کسی میتونه بفهمه مگه اینکه هیچ و اصلا هیچ از انگلیسی ندونه .
دوست عزیز لینکا جفتش مستقیم هست و قابلیت Resume Support هم داره.حالا نمی دونم شایدم کامپیوتر من اشکال داره ولی حالا یه بار دیگه هم که شده اون دوتا لینک اولی رو چک کن انگار که زیادی مستقیمه(دور از جون شوما)
هیچ اجباری در آپدیت کردن وجود نداره اگه از اینترنت با PSP استفاده نمیکنید.این مشکل نداره ؟ لازم نیست وایستم آپدیتش بیاد؟
ساسان جاندوستان این هم اولین تم بدون هیچ گونه باگ برای 3.90M33 ! :
![]()
![]()
دانلود : ( برای دانلود باید عضو سایت consolespot باشید )
Code:http://consolespot.net/forums/attachment.php?attachmentid=1722&d=1201833402
اگر تمی موجود است دوباره آدرس بدید .Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator