PSP 3.90 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلاو اقا سينا و اقا مهدي از زحمات شما متشكرم
2 تا سوال داشتم 1-به نظر شما از كدوم روش واسه ابديت 390استفده كنم بهتر هست از روش معمولي (اواين بست شما) يا از
3.90M33 Easy Installer
و ايا ميشه 1 توضيح بيشتر در مورد نصب
3.90M33 Easy Installerبدهيد
2-اين
3.90M33 Flash0 Backup
و
3.90M33 with 1.50 Kernel Addon Flash0 Backup
جي هست و ايا الزامي هست ؟
متشكر

با سلام بعد از چند ماه غیبت اولین پستمه:blushing::cheesygri
...........

فرمور من 3.52 ورژن 4 از m33 بود و با کمک پست اول به 3.90 اپ کردم و مشکلی هم ندارم
ممنونم
:pفقط یه سوال: psp من fat هستش . ایا لازمه کرنل 1.5 رو هم بریزم./؟/؟/

...........

فرمور من 3.52 ورژن 4 از m33 بود و با کمک پست اول به 3.90 اپ کردم و مشکلی هم ندارم
ممنونم
برای استفاده از برنامه ها
بله باید بریزی

درود بر دوست گرامی !

شرمنده لینکش عوض شده :
Code:
http://consolespot.net/forums/attachment.php?attachmentid=1729&d=1201892518
ساسان جان
تمش مشکل داره ... وقتی روش تصاویر میرید کنسول هنگ میکنه و خاموش میشه ...
دوستان یک بررسی بکنند :love:
...........

ممنونم
دوست من
اگر میخواهید با کنسولتان برنامه هم اجرائ کنید لازم است کرنل رو هم داشته باشید و در منوی ریکاوری هم کرنل رو روی اون بگذارید ;)

آخرین ویرایش:
سلاو اقا سينا و اقا مهدي از زحمات شما متشكرم
2 تا سوال داشتم 1-به نظر شما از كدوم روش واسه ابديت 390استفده كنم بهتر هست از روش معمولي (اواين بست شما) يا از
3.90M33 Easy Installer
و ايا ميشه 1 توضيح بيشتر در مورد نصب
3.90M33 Easy Installerبدهيد
2-اين
3.90M33 Flash0 Backup
و
3.90M33 with 1.50 Kernel Addon Flash0 Backup
جي هست و ايا الزامي هست ؟
متشكر
هیچ فرقی نداره از همون پست اول برو.
اون Backup ها هم برای کسایی گذاشته شده که فلش رو دستکاری کردن و یادشون رفته قبلش بک آپ بگیرن که میتونن از اون استفاده کنن. البته پیشنهاد نمیشه از بک آپ دیگران استفاده بشه چون ممکنه باعث مشکل بشه و یا بریک شدن بشه. به عنوان آخرین چاره از اون فایل ها استفاده کنید.

1.50kernel Version 2 for 3.90M33 Released
دانلود :
Code:
http://exophase.com/files/psp/150k_addon390v2.rar
Changes:
Code:
Changes:

- TA086: when being in 4th brightness level and recovering from sleep mode, the display was black. Fixed.
- Added support in the 1.50 kernel for memory sticks greater than 4 GB. (I finally got my 8GB card! :D)
  Before, only the first 4 GB portion was recognized by the 1.5 kernel. 
  Now, the theroetical limit is 4GB*512 = 2 Terabytes. ("only" 1 TB, if sony were using signed variables).

طریقه نصب :
پوشه ی 150k_installer رو به درون پوشه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و از درون PSP برنامه رو اجرا کنید .

سلام دوستان و خسته نباشيد من با موفقيت از 380 به 390 تبديل كردم و هيج مشكلي نداره بازيهاي با فرمت cso وiso به راحتي كار ميكنه دست اقا ساسان و اقا مهدي درد نكنه متشكرررررررررررررررررررررررررررر
فقط 1 سوال داشتم جرا واسه من skype ريخته نشد و 1 جيز جديد به نام gomessenger اومده؟
با تشكر

سلام دوستان و خسته نباشيد من با موفقيت از 380 به 390 تبديل كردم و هيج مشكلي نداره بازيهاي با فرمت cso وiso به راحتي كار ميكنه دست اقا ساسان و اقا مهدي درد نكنه متشكرررررررررررررررررررررررررررر
فقط 1 سوال داشتم جرا واسه من skype ريخته نشد و 1 جيز جديد به نام gomessenger اومده؟
با تشكر

این همون Skype هست.

سلام دوستان و خسته نباشيد من با موفقيت از 380 به 390 تبديل كردم و هيج مشكلي نداره بازيهاي با فرمت cso وiso به راحتي كار ميكنه دست اقا ساسان و اقا مهدي درد نكنه متشكررررررررررررررررررررر ررررررر
با تشكر

این همون Skype هست.

با اجازه از آقا پدرام
سرویس skype فقط بعد از نصب رو روی مدل اسلیم به منوی Network اضافه میشه و در فت هیچ چیزی اضافه نمیشه.
اون go!messenger هم یه قابیلت جدیده که سونی از ماه بعد فعال میکنه و میشه باهاش چت صوتی و تصویری کرد.,و کللن با skype فرق داره.
psp-go-messenger.jpg

3.90M33 Update #2 Released
دانلود:
Code:
http://exophase.com/files/psp/390m33_2.rar
تغییرات این نسخه :
Code:
- Improvements in plugins loading code:

* Fixed some problems with problematic cards due to filesystem not mounted.
  * Now plugins should read the faster.
  * Problem fixed with lines with spaces at the end.

- Added the rest of regions to the recovery option fakeregion.

- (PSP SLIM): Added patches in nand ipl to allow Booster multiiplloader and TimeMachine iplloader to boot from nand.

Note: only 3.90 M33-2 and higher can be booted from nand in slim with those ipl loaders,
      not official Sony firmwares or previous versions of M33.

Patch to Load 3.71 fatmsmod on 3.80/3.90 M33 Version 2 Released

دوستان با این پچ میتونید سرعت خوندن از مموری استیک رو در ورژن های 3.80 و 3.90 مثل ورژن 3.71 بکنید ، و ممکنه اونایی که هنوز مشکل افت فریم دارن با این پچ مشکلشون حل بشه و مثل 3.71 بشه .

دانلود:
Code:
http://dark-alex.org/fatmspatchv2.rar

البته روش نصبش براتون ساده نیست .
اگه نتونستید بگید تا بهتون بگم چه جوریه نصبش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or