genaveh
کاربر سایت
کرنل روی 1.50 هست ! راستش خودم هم دیگه گیج شدم :confused:به ريكاوري برو و كرنل رو روي 1.5 بذار بعد دوباره برو فايل رو اجرا كن. ببين مشكل حل نميشه؟
دوباره امتحان کردم ولی همون اتفاق قبلی افتاد!
کرنل روی 1.50 هست ! راستش خودم هم دیگه گیج شدم :confused:به ريكاوري برو و كرنل رو روي 1.5 بذار بعد دوباره برو فايل رو اجرا كن. ببين مشكل حل نميشه؟
من که برای تبدیل 3.52 m33 به 3.52 m33-4 کرنل رو روی 3.52 گذاشتم.دیگه نمیدونم مشکل شما از چیه.کرنل روی 1.50 هست ! راستش خودم هم دیگه گیج شدم :confused:
دوباره امتحان کردم ولی همون اتفاق قبلی افتاد!
دوست عزیز این رو هم امتحان کردم ولی باز نشدمن که برای تبدیل 3.52 m33 به 3.52 m33-4 کرنل رو روی 3.52 گذاشتم.دیگه نمیدونم مشکل شما از چیه.

ما چيزي به اسم 3.50Oe-a نداريم.درود
ورژن فعلی دستگاه من 3.50 Oe-a هست
آیا لازم هست که آپ گرید کنم ؟
و برای این کار دانگرید لازم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیروز باشید
پدرام
ما چيزي به اسم 3.50Oe-a نداريم.
حتما اشتباه ديدي، برو قسمت Setting بعد System Settings بعد System Information ببين چي نوشته.

3.40OE قديمي هست، توصيه ميشه به فيرمور 3.71M33 آپديت كنيد.شرمنده
حق با شما بود :blushing:
ورژن 3.40 oe-a هست![]()
3.40OE قديمي هست، توصيه ميشه به فيرمور 3.71M33 آپديت كنيد.
اگه مايل بودي كه آپديت كني پست اول در همين تاپيك رو بخون روش كار به طور كامل توضيح داده شده.

* Bugfix: Multidisc psx games bought in the psn store would not work due to the format being different and M33 treating them as decrypted games.
* Added support for decrypted multidisc psx games created with popstation_md (supplied with this release).
* Bugfix: Games without compression had sound issues when using 3.72 pops. Fixed.
* Added support for multidisc px games created with popstation_md. Note: multi disc games will only work in 3.71 and 3.72 pops. Previous pops will exit to the xmb with generic error 0×80000004 when attempting to run multidisc games.
http://www.psp-hacks.com/file/1370
آقا این پی اس پی لودر به چه درد میخوره و چکار میکنه ؟3.71 M33-4 Released w/ Multi-disc Supported PopsLoader!
Code:http://www.psp-hacks.com/file/1370
م.
اقا مهدی PSP من خود به خود ریکاوریش تمام گزینه ها از دیزیبل به اینیبل تغییر میکنه اگر کسی از دوستان بلده هم کمکمان کنه ممنونراستی PSP من 3.71 هست چند بار هم ورژن رو تغییر دادم نشد

اعصابم نابود شده ..بعد از اونهمه دانلود ..اینجوری!