PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

کمک !

درود
ورژن فعلی دستگاه من 3.50 Oe-a هست
آیا لازم هست که آپ گرید کنم ؟
و برای این کار دانگرید لازم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیروز باشید
پدرام

درود
ورژن فعلی دستگاه من 3.50 Oe-a هست
آیا لازم هست که آپ گرید کنم ؟
و برای این کار دانگرید لازم هست یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیروز باشید
پدرام
ما چيزي به اسم 3.50Oe-a نداريم.
حتما اشتباه ديدي، برو قسمت Setting بعد System Settings بعد System Information ببين چي نوشته.

3.71 M33-4 Released w/ Multi-disc Supported PopsLoader!

Changelog :
Code:
    * Bugfix: Multidisc psx games bought in the psn store would not work due to the format being different and M33 treating them as decrypted games.
    * Added support for decrypted multidisc psx games created with popstation_md (supplied with this release).
    * Bugfix: Games without compression had sound issues when using 3.72 pops. Fixed.
    * Added support for multidisc px games created with popstation_md. Note: multi disc games will only work in 3.71 and 3.72 pops. Previous pops will exit to the xmb with generic error 0×80000004 when attempting to run multidisc games.

Download:
Code:
http://www.psp-hacks.com/file/1370

سلام به همه دوستان و اساتید محترم ساسان.تمبل.مهدی و...:cool:
نمیخواستم مزاحمتون بشم..اکثر صفحه هارو زیرورو کردم تامشکلم حل بشه ..ولی افسوس!:(
من به علت کمبود وقت اصلا دنبال اپگرید psp نبودم تا اینکه کاربه اینجا کشیده...فرمویر دستگاه من 3.02 oe-b هستش!!:(
اونجور که متوجه شدم میشه اونو به 3.52 و سپس به 3.71 اپگرید کرد.
ولی مموریه من توش فولدر GAME150 نیست وبجاش GAME هست!!مثل 1.50!!(که در تاپیک اموزشی 3.52
گفته شده نباید اینجوری باشه)
بهرحال مراحلو انجام دادم..ولی وقتی m33-creator رو اجرا میکنم دستگاه ریست میشه و سپس ارور میده!
بعد اومدم اون دوتا فولدرو که مربوط به 1.50 هست رو ریختم رو مموری..گفتم شاید جواب بده..
در منوی گیم دوتا گزینه میاد که یکیش خرابه ...دومی که اجرا میکنم دوباره دستگاه ریست میشه و بعدش ارور!! یعنی رسما هیچی به هیچی!
هرچی گشتم پاسخی برای این موضوع نیست..
ممنون میشم اگه رسیدگی بفرمایید :cool: اعصابم نابود شده ..بعد از اونهمه دانلود ..اینجوری!
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or