PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

درود بر دوست گرامی !

سلام دوست من اگر ممکنه ادرساروهم بگو راستی من یک PSP دیگیه دارم از رو اون میشه توضیح بیشتر بده ممنون که جواب منو دادید;)
دوست من
اگر شما یک کنسول دیگر دارید که کارتان خیلی آسان خوهد بود ;)
روش کار هم به این صورت :
  1. اون کنسول دیگه را با مابل USB به کامپیوتر وصل کنید .
  2. کنسولتون رو خاموش کنید و بعدش دکمه R را بگیرید و روشنش کنید ( در این وقت باید یک ورایو برای کنسول PSP شما توی My Computer شما در کنار بقیه درایوهاتون ایجاد شده ).
  3. حالا وارد منوی ریکاوری شدید و باید گزینه advanced را انتخاب کنید ( با اینکار شما به تمام فلشهایتان دسترسی پیدا خواهید کرد ) .
  4. یک پوشه در صفحه Desktop تان بنام flash0 ایجاد کنید .
  5. حالا گزینه flash0 را انتخاب کنید و تمام محتویات داخل آن را اعم از پوشه های vsh و font و ... را در همان پوشه ای که در Desktop تان ایجاد کردید کپی ( copy ) کنید ( متوجه باشید !!! پوشه ها را انتقال ( move ) ندهید و فقط کپی کنید ) .
  6. از منوی ریکاوری خازج شوید .
  7. حالا از شماره یک تا 3 را برای کنسولی که مشکل دارد انجام دهید .
  8. محتویان اون پوشه را که در صفحه Desktop تان بنام flash0 ایجاد کردید را در flash0 کنسولتان کپی کنید .
  9. در صورت تمایل میتوانید از شماره یک تا 8 را برای گزینه flash1 تان هم انجام دهید اما زیاد مهم نیست و تنها به دلخواه شماست .
پیروز باشید :love:

دوستان ورژن psp منم 3.71 M33 اما توی بعضی از بازیها خیلی هنگ میکنه
فکر میکنید مشکل از چی باشه؟؟؟
آیا آپ دیت جدیدی برای این فریم ویر امده؟؟؟

درود بر دوستان گرامی !

دوستان ورژن psp منم 3.71 M33 اما توی بعضی از بازیها خیلی هنگ میکنه
فکر میکنید مشکل از چی باشه؟؟؟
آیا آپ دیت جدیدی برای این فریم ویر امده؟؟؟
دوتا مشکل میتونه باشه :
  1. ایراد از بازی و خوب Install نشدنشون ( اگر به ISO تبدیل کردید خوب تبدیل نشدنشون ) .
  2. FW که بد نیش FW تونو تا 3.71 m33-4 ارتقا بدین .
فریمویر بعدی m33 چیه ؟ کی می آد ؟:confused::confused::confused:
FW های جدید :
PSP 3.72 HX-1 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
3.73HX-1 Custom Firmware Released
;)

آخرین ویرایش:
دوتا مشکل میتونه باشه :
  1. ایراد از بازی و خوب Install نشدنشون ( اگر به ISO تبدیل کردید خوب تبدیل نشدنشون ) .
  2. FW که بد نیش FW تونو تا 3.71 m33-4 ارتقا بدین .
FW های جدید :
PSP 3.72 HX-1 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
3.73HX-1 Custom Firmware Released
;)

لطفا جواب سوال منو بدید . فریم ویر بعدی m33 کی می آد و چی هست ؟
حالا یه زحمت بکشید این یکی رو هم جواب بدید_فریم ویر های HX فریم ویر های خوبی اند و ارزش نصب کردن دارن یا همین (3.71 m33_4) رو نگه دارم ؟؟؟:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri

لطفا جواب سوال منو بدید . فریم ویر بعدی m33 کی می آد و چی هست ؟
حالا یه زحمت بکشید این یکی رو هم جواب بدید_فریم ویر های HX فریم ویر های خوبی اند و ارزش نصب کردن دارن یا همین (3.71 m33_4) رو نگه دارم ؟؟؟:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri:blushing::cheesygri
فريمور بعدي گروه M33 كه تا چند وقت ديگه مياد 3.80 هست !
من كه اصلا توصيه نميكنم فريمور هاي HX رو بريزي چون مشكل دارن ، پس بهتره صبر كني 3.80M33 رو بريزي .

سلام.
من یه مشکل دارم، وقتی می خوام وارد ریکاوری بشم صفحه سیاه میشه و همینطور میمونه؟؟؟
ورژن من 4-3.52 هست اگه باید دانگری کنم یه ایزی اینستال با یه خورده راهنمایی لطفآ.

سلام
بچه ها من الآن ورژن دستگام 3.71 m33-2 هست!
ولی باهاش نمیتونم نرم افزار یا بازی های ps1 رو اجرا کنم!!!! چطور میتونم این کار رو با این ورژن انجام بدم؟!
یا حتما باید یه ورژن جدید بریزم؟!
چی کار کنم؟! (فقط یه راهی بگید که کم تر دانلود کنم! خودتون که میدونید!!!!!!!........)

کسی نمیدونه من چطوری باید بازی های ps1 رو بدون عوض کردن فریمور اجرا کنم؟! + homebrew

درود بر دوست گرامی !

سلام.
من یه مشکل دارم، وقتی می خوام وارد ریکاوری بشم صفحه سیاه میشه و همینطور میمونه؟؟؟
ورژن من 4-3.52 هست اگه باید دانگری کنم یه ایزی اینستال با یه خورده راهنمایی لطفآ.
دوست من
امتحان کنید ببینید موقعی که وارد منوی ریکاوری میشوید و صفحه سیاه است دکمه نور صفحه را میزنید صفحه روشن میشود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or