PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

سعید جان ورود شما رو به انجمنهای بازی سنتر تبریک میگم .
سعید جان شما مموری را تا حالا با Psp فرمت کردید و دوباره امتحان کنید ببینید Game150 هست یا نه ؟

ضمنا اگر اون کاری که گفتم رو کردید و بازم مشکل دارید از Easy Installer استفاده کنید و راحت نصب کنید :

3.52M33-4 Easy Installer :
Code:
http://psph.malloc.us/filebase.php?c=3&f=2

سعید جان ورود شما رو به انجمنهای بازی سنتر تبریک میگم .
سعید جان شما مموری را تا حالا با Psp فرمت کردید و دوباره امتحان کنید ببینید Game150 هست یا نه ؟
متشکرم:cool:اینجا واقعا حرفه ایه:love:
بله..همون اول کار..چندین بار!ولی همون گیمه!
ضمنا اگر اون کاری که گفتم رو کردید و بازم مشکل دارید از Easy Installer استفاده کنید و راحت نصب کنید
ممنون..امیدوارم رفع بشه:cool:
ok..commensing operation upgrading psp..now!!

سلام. لطفآ کمک کنید
من آپدیت 3.52 m33-4 رو نصب کردم ولی سرعت پی اس پی خیلی کم شده و وقتی با یو اس بی به کامپیوتر وصل میشم و میخواهم چیزی بریزم رو پی اس پی قطع میشه.

درود بر دوست گرامی !

م.
اقا مهدی PSP من خود به خود ریکاوریش تمام گزینه ها از دیزیبل به اینیبل تغییر میکنه اگر کسی از دوستان بلده هم کمکمان کنه ممنون:( راستی PSP من 3.71 هست چند بار هم ورژن رو تغییر دادم نشد:(

چرا کسی جواب مارو نداد :(:(:(
دوست من
آیا شما تمی روی کنسولتان دارید ؟
اگر شما فایل پشتیبان از پوشه vsh تان داشته باشید مشکلات حل میشود ...
بهر حال فکر میکنم راهش این است :
اگر میتوانید بگردید و فایلهای فلشی را که دوستان در سایت و یا در google و سایتهای دیگر گذاشتند را پیدا کنید ( پوشه vsh را ) و آنرا توی flash0 تان کپی کنید ... ببینید مشکلتان حل میشود ( که فکر کنم بشود ) .
البته من هم سعی خواهم کرد اینکار را بکنم و پوشه vsh را پس از آپلود آدرسش را اینجا بگذارم .

سلام به همه دوستان و اساتید محترم ساسان.تمبل.مهدی و...:cool:
نمیخواستم مزاحمتون بشم..اکثر صفحه هارو زیرورو کردم تامشکلم حل بشه ..ولی افسوس!:(
من به علت کمبود وقت اصلا دنبال اپگرید psp نبودم تا اینکه کاربه اینجا کشیده...فرمویر دستگاه من 3.02 oe-b هستش!!:(
اونجور که متوجه شدم میشه اونو به 3.52 و سپس به 3.71 اپگرید کرد.
ولی مموریه من توش فولدر GAME150 نیست وبجاش GAME هست!!مثل 1.50!!(که در تاپیک اموزشی 3.52
گفته شده نباید اینجوری باشه)
بهرحال مراحلو انجام دادم..ولی وقتی m33-creator رو اجرا میکنم دستگاه ریست میشه و سپس ارور میده!
بعد اومدم اون دوتا فولدرو که مربوط به 1.50 هست رو ریختم رو مموری..گفتم شاید جواب بده..
در منوی گیم دوتا گزینه میاد که یکیش خرابه ...دومی که اجرا میکنم دوباره دستگاه ریست میشه و بعدش ارور!! یعنی رسما هیچی به هیچی!
هرچی گشتم پاسخی برای این موضوع نیست..
ممنون میشم اگه رسیدگی بفرمایید :cool: اعصابم نابود شده ..بعد از اونهمه دانلود ..اینجوری!
مرسی
مهم نيست Game150 هست يا نه، اگه نبود خودت به صورت دستي بساز، حروف رو هم بزرگ بنويس. GAME150

دوست من
آیا شما تمی روی کنسولتان دارید ؟
اگر شما فایل پشتیبان از پوشه vsh تان داشته باشید مشکلات حل میشود ...
بهر حال فکر میکنم راهش این است :
اگر میتوانید بگردید و فایلهای فلشی را که دوستان در سایت و یا در google و سایتهای دیگر گذاشتند را پیدا کنید ( پوشه vsh را ) و آنرا توی flash0 تان کپی کنید ... ببینید مشکلتان حل میشود ( که فکر کنم بشود ) .
البته من هم سعی خواهم کرد اینکار را بکنم و پوشه vsh را پس از آپلود آدرسش را اینجا بگذارم

سلام دوست من اگر ممکنه ادرساروهم بگو راستی من یک PSP دیگیه دارم از رو اون میشه توضیح بیشتر بده ممنون که جواب منو دادید;)

سلام بچه ها

من یه PSP SLIM با ورژن 3.60 دارم اگه بخوام به 3.71 تبدیل کنم باید چه کار کنم

اگه میشه منو راهنمایی کنید.:cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها من الآن ورژن دستگام 3.71 m33-2 هست!
ولی باهاش نمیتونم نرم افزار یا بازی های ps1 رو اجرا کنم!!!! چطور میتونم این کار رو با این ورژن انجام بدم؟!
یا حتما باید یه ورژن جدید بریزم؟!
چی کار کنم؟! (فقط یه راهی بگید که کم تر دانلود کنم! خودتون که میدونید!!!!!!!........)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or