PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

میگه
verifuing 371.pbp ...connot open file

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
کسی چیرس میدونه :((:((:((:((:((:((:(:(:(:(:(
اشكال در فايل 371.PBP . يا اسم فايل رو اشتباه نوشتيد ! يا به هر دليلي فايل مشكل داره .

پيشنهاد ميكنم يه دور مموري رو فرمت كني و دوباره فايل ها رو بريزي .

چجوری میشه رفت تو منو ریکاوری؟؟؟؟

دوست عزيز اين سوالاتو در تاپيك سوالات و مشكلات بپرس اينجا مربوط به فريمور هستش !

دكمه R را نگه داريد و سپس دستگاه را روشن كنيد تا به منوي ريكاوري دسترسي پيدا كنيد .

آخرین ویرایش:
چجوری میشه رفت تو منو ریکاوری؟؟؟؟
برای رفتن به منوی ریکاوری
دستگاه رو بطور کامل خاموش میکنی.
یعنی دکمه ی پاور رو بالا میبری و 3-5 ثانیه در همون حالت نگه میداری تا کاملا خاموش بشه.
بعد دوباره دکمه ی پاور رو بالا میبری و رها میکنی و سریعا دکمه ی R رو فشار میدی و نگه میداری.;)

salam be hamme barobache bahale irooni agha man to Canada hastam kasi ham nist komake man kon man psp im versione 3.10 e copy khor ham hast az iran ba khodam ovordam age kasi hast be man ye hali bede ke in lamassabo az in version bokonamesh 3.71 mamnoonesh misham man taze vaaredam hichi ham az in kara halim nemishe yeki ke hosele dare biad jelo be man bege che khabare bizahmat mamnoon az hamatoon:)

salam be hamme barobache bahale irooni agha man to Canada hastam kasi ham nist komake man kon man psp im versione 3.10 e copy khor ham hast az iran ba khodam ovordam age kasi hast be man ye hali bede ke in lamassabo az in version bokonamesh 3.71 mamnoonesh misham man taze vaaredam hichi ham az in kara halim nemishe yeki ke hosele dare biad jelo be man bege che khabare bizahmat mamnoon az hamatoon:)

امیر جان لطفا فارسی تایپ کن

درود بر دوست گرامی !

دوست من
شما از پست اول دوستمان ساسان گرامی در همین تاپیک را بخوانید .
و با حوصله و کم کم پیش بروید .
توی همان پس هم روش کار و هم فایلهای مورد نیاز هست .
اگر هم بازهم مشکل داشتید پستهای دیگر را بخوانید بروید ... همه ابهامات برطرف شده و شما خواهید توانست وارد M33-2 3.71 بشوید ;)
من و همه دوستان همین کار را انجام دادیم .
اگر هم پرسشی بود که در پستها پاسخش را نیافتید حتما" دوستان و اساتید بشما پاسخ خواهند داد .

لينك 3.71 m33 اگه كسي داره لطف كنه(easy installer)

از پست زیر که مهدی عزیز نوشته استفاده کن:

برای اينكه همه چيز رو داشته باشيد ميتونيد از Easy Installer استفاده كنيد:

2libgy8.png

دانلود

----------------

همونطور كه اين دوست عزيزمون گفت اين Easy Installer مشكل داره، و فايل exe اش درست اجرا نميشه.

البته اگه دانلود كرديد مشكلي نداره فايل ها رو دستي منتقل كنيد. چون اصلا كار خاصي نيست فقط كپي كردن در مموري هست و به نظرم احتياج به Easy Install نداره.

درود بر همه دوستان.
من امروز يه psp slim با firmware 3.71 m33-2 خريدم.اما به يه مشكل اساسي برخوردم.هيچي روي مموري كپي نميشه!من قبلا psp fat داشتم و بلدم كپي كنم:blushing: فقط هر كاري ميكنم هيچي روي اين كپي نميشه...فروشنده گفت بايد بري تو منوي ريكاوري تا بتوني بدون umd بازي اجرا كني..
كسي از دوستان ميتونه كمك كنه؟
مرسي.

درود بر دوست گرامی !

درود بر همه دوستان.
من امروز يه psp slim با firmware 3.71 m33-2 خريدم.اما به يه مشكل اساسي برخوردم.هيچي روي مموري كپي نميشه!من قبلا psp fat داشتم و بلدم كپي كنم:blushing: فقط هر كاري ميكنم هيچي روي اين كپي نميشه...فروشنده گفت بايد بري تو منوي ريكاوري تا بتوني بدون umd بازي اجرا كني..
كسي از دوستان ميتونه كمك كنه؟
مرسي.
دوست من
شما نتوانستید بازی در کارت حافظه بریزید یا ریختید اما بدون UMD اجرا نمیشود .
اگر بازی را در کارت حافظه ریخته اید و میخواهید بدون UMD اجرا شود به این تاپیک که مهدی گرامی زحمت آموزشش را کشیده اند بروید :
راهنماي Recovery Menu
:love:

آخرین ویرایش:
دوست من
شما نتوانستید بازی در کارت حافظه بریزید یا ریختید اما بدون UMD اجرا نمیشود .
اگر بازی را در کارت حافظه ریخته اید و میخواهید بدون UMD اجرا شود به این تاپیک که مهدی گرامی زحمت آموزشش را کشیده اند بروید :
راهنماي Recovery Menu
:love:

با تشكر از توجه شما دوست عزيز.
نه اصلا هيچي كپي نميشه همش error ميده.هم تو psp هم تو صفحه ويندوز.
فروشندهه هم گفت بايد تو ريكاوري بري يه چيزيو دستكاري كني!

با تشكر از توجه شما دوست عزيز.
نه اصلا هيچي كپي نميشه همش error ميده.هم تو psp هم تو صفحه ويندوز.
فروشندهه هم گفت بايد تو ريكاوري بري يه چيزيو دستكاري كني!
دوست من مموری رو بزار تو یه رم ریدر بعد کپی کن ببین اگه نشد مموریت مشکل داره.:-"

پ.ن:فروشنده ها خیلی چیزا میگن زیاد دقت نکن.

دوست من مموری رو بزار تو یه رم ریدر بعد کپی کن ببین اگه نشد مموریت مشکل داره.:-"

پ.ن:فروشنده ها خیلی چیزا میگن زیاد دقت نکن.

احتمال داره كه مربوط به كابل usb باشه؟آخه پنجره درايو psp تو ويندوز يهو close ميشه مثل اينكه ارتباطش قطع ميشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or