من احتمال ميدم مشكل از PC باشه، شما اگه يه PC ديگه دمه دست داري برو با اون كپي كن ببين مشكل حل نميشه؟احتمال داره كه مربوط به كابل usb باشه؟آخه پنجره درايو psp تو ويندوز يهو close ميشه مثل اينكه ارتباطش قطع ميشه..
من احتمال ميدم مشكل از PC باشه، شما اگه يه PC ديگه دمه دست داري برو با اون كپي كن ببين مشكل حل نميشه؟احتمال داره كه مربوط به كابل usb باشه؟آخه پنجره درايو psp تو ويندوز يهو close ميشه مثل اينكه ارتباطش قطع ميشه..
من احتمال ميدم مشكل از PC باشه، شما اگه يه PC ديگه دمه دست داري برو با اون كپي كن ببين مشكل حل نميشه؟
)نترس ! منم اولش فكر كردم اورجينال دارم ميريزم ! شما استارت رو بزن بعد كه تموم شد هرچي كه خواست رو بزن بعد كه اومد تو منوي xmb هيچكاري نكن و خودت دستگاه رو خاموش كن بعدش با خيال راحت روشن كن و اپديت 2 وكرنل رو اگه fat هست بريزکمک!
من از 3.52-4 دارم به 3.71 اپگرید میکنم ....
بعد از مرحله اول گفت حجم فایل هاتون درست نیست × بزنید تا درست بشه ...
زدم بعد گفت درست شد .....
حالا برای شروع اپدیت × بزنید ...
زدم .....
بعد از برنامه حارج شد ! ()
الان صفحه ای است که بکگراندش تم هست بالاش نوشته :
PSP update ver 3.71
پایینترش نوشته:
PSP system software
version 3.71
start
الان من 2 گزینه دارم :
1- اینتر
2-(چلسی :biggrin1کنسل
کدومو بزنم؟! اخه خیلی شبیه fw هایه اورجینال هست!
مختصر : فولدر UPDATE رو كه حاوي فايل EBOOT هست در پوشه GAME كپي كنيد و سپس آپديت را اجرا كنيد !:laughing:خیلی ممنون!
داشتم سکته میکردم!!!!
اگه میشه یه اموزش مختصر در مورد چگونگی نصب کردن اپدیت 2 هم بگید
كرنل 1.5 براي اجراي Homebrew ها هستش يعني برنامه ها ! اگه نصب نكني اكثر برنامه ها كه تحت كرنل 1.5 هستن رو PSP ت اجرا نميشه ! پس نصبش يه چيز ضروريه البته اگه PSP معمولي داشته باشي ( Fat) ! چون PSP Slim كرنل 1.5 نداره هنوز ، يعني نيومده !:biggrin1:اون کرنل 1.5 چیه؟
واجبه نصب کردنش؟
به چه درد میخوره؟
بعدا ممكنه به مشكل بر بخوري .خلاصه از ما گفتن بود نصب كني بهتره !من زیاد از برنامه استفاده نمی کنم ... پس کرنل را بی خی خی!
اپدیت 2 را هم نصب کردم ...
خلاصه بعد از حدود 4-5 ساعت از 3.40 oe -a رسیدم به 3.71-2 m33 وای که چقدر امروز استرس داشتم! مطمئن امشب خواب میبینم پی اس پیم بریک شده! (:biggrin1
از تمامی دوستان و دست اندر کاران نیز تشکر میکنم
خدا را شکر به خیر گذشتا!!!

دوست منواسه چی میخوای برگردونی؟ :confused: