PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا مهدی:cheesygri بابا من نمیدونم باید چیکار کنم...اون مشکلی که میگفتم بعد از نصب 3.71 و همه ی آپدیت ها بازی DEAD HEAD FRED رو نمیتونم اجرا کنم!! حالا در مورد FIFA08 هم همین مشکل رو دارم:(:( هم PSP خودم و هم PSP دوستم:( هیچ کدوم نمیتونیم این بازیها رو اجرا کنیم!! مموری ها رو هم فرمت کردم! ایرادی هم ندارن چون مثلا EXIT2 رو میتونم اجرا کنم:confused: در ضمن این DEAD HEAD FRED تو ورژن 3.3 داشت درست کار میکرداااا:( FiFa08 ورژن Spanish رو که دانلود کردم اجرا شد ولی ورژن ENGLISH اجرا نمیشه:(
مطمئنم که از مشکل از مموری و فایل ها نیست چون تو فریم ور قبلی اجرا میشد
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟؟؟ چیکار باید کنم من:confused:

آقا کسی نیست جواب بده؟؟ این مشکل رو مثل اینکه بقیه هم دارن یه نمونه تو یه فروم خارجی:
wow gash!!! it's been posted that on 3.52 m33-4 it is working!!! As I said, on my 3.71 m33-2 PSP it isn't, so I was about to downgrade to that previous firmware... what now???!!! Any clue???

آقا کسی نیست جواب بده؟؟ این مشکل رو مثل اینکه بقیه هم دارن یه نمونه تو یه فروم خارجی:
wow gash!!! it's been posted that on 3.52 m33-4 it is working!!! As I said, on my 3.71 m33-2 PSP it isn't, so I was about to downgrade to that previous firmware... what now???!!! Any clue???
راستش اين دوتا بازي رو من ندارم كه تست كنم ببينم اجرا ميشه يا نه.
اگه تنظيماته ريكاوري درست هست، بهترين راه ريكاور كردن به 1.5 و ريختن 3.52M33 هست.

دلیل اجرا نشدن بعضی از بازیها!!

دوستان بالاخره من خودم مشکل کار رو کشف کردم:cheesygri مشکل از اونجایی شروع میشه که این CFW 3.71 با اسم فایلهای ISO مشکل داره!!! حالا چه مشکلی؟؟ مشکل اینه که اگه تو اسم فایل عناوینی مثل WwW یا .Com یا یه چیزایی مثل این باشه اونوقت اصلا فایل رو در Memory>>GAME نشون نمیده!!! ولی اگه اسم فایل رو تغییر بدین مثلا
Fifa08[Pal][UMDFULL][English][www.emwreload.com].z رو فقط بنویسین FIFA08 اونوقت به راحتی اجرا میشه!! دوستانی که FIFA08 یا DEAD HEAD FRED رو دارن حتما به این مشکل برخورد خواهند کرد اگه اسم فایلشون اونی باشه که گفتم!!!
خوب شد DW نکردم به 3.52:p:cheesygri

mahdico عزیز این مشکلی که شما میگید رو من توی ورژن های قدیمی مثل 3.40OE و 3.51M33 هم داشتم بعضی وقت ها .
ضمنا منظورتون از DW چیه ؟! Downgrade ؟! :cheesygri

بعضیا میگن تبدیل به 3.71 ریسک هست و احتمال brick زیاده؟
بهد اینکه اگه 3.71 کردم کرنل رو بریزم همه برنامه اینا رو اجرا میکنه؟ + update2 3.71
چیز دیگه نمیخواد؟

بعضیا میگن تبدیل به 3.71 ریسک هست و احتمال brick زیاده؟
بهد اینکه اگه 3.71 کردم کرنل رو بریزم همه برنامه اینا رو اجرا میکنه؟ + update2 3.71
چیز دیگه نمیخواد؟
ریسک که داره اما اونطوری که تو گفتی زیاد نیست. ;)
بله دوست من اگه کرنل 1.5 رو بریزی میتونی برنامه ها رو اجرا کنی.
آپدیت 2 هم که تا الان آخرین آپدیش بوده:-"

نه فقط نوشته 3.52M33
خب پیمان جان شما اول از روشی که آقا مهدی در زیر گفته به اون فریمور ها آپدیت کن و بعد...

آخرين آپديت (4#) براي فريمور 3.52M33

براي نصب آپديت بعد از اينكه از حالت فشرده خارجش كرديد فولدر PSP رو كپي كنيد داخل مموري بعد هم از داخل PSP فايل Update رو اجرا كنيد. بعد از آپديت هم ميتونيد فايل رو پاك كنيد.
يه پلاگين هم داره كه لزومي نداره كپي كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or