PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

از این که جواب منو دادید ممنون اما من دستگاهم برک کامل نشده ریکاوری میاد من چیکارکنم من فکر کنم اون اموزش برای برک کامله نه
اگر یک کپی از flash 0 دارید میتونید دباره کپی کنید داخل flash 0 و دباره کنسول بالا میاد در غیر این صورت باید کنسول به 1.5 تبدیل کنی و بعدش دباره به m33 تبدیل کنی !

3.71M33 Easy Installer
دانلود

نكته : فريمور شما بايد حتما 3.52M33-4 يا 3.52M33-3 باشد تا بتوانيد به 3.71 تبديل كنيد !

البته اين آپديت 2 رو نداره خودتون بايد بريزيد !

فقط درايو PSP رو مشخص كنيد و تيك گزينه هايCustom و 3.71 رو بزنيد و بعد بروي Install كليك كنيد !
پس از Install به منوي ريكاوري رفته ( دكمه ي R را نگه داريد و دستگاه رو روشن كنيد تا به منوي ريكاوري بره) از تنظيمات گزينه ي Game Folder Hombrew رو ، رو 3.52 بذاريد و سپس از منوي ريكاوري خارج شده و آپديت رو اجرا كنيد پس از اتمام آپديت از شما ميخواهد ضربدر را بزنيد اينكار را بكنيد وقتي دستگاه Reboot شد منو بالا آمد دستگاه را بدون انجام كار اضافه اي خاموش كنيد !! حالا ميتونيد اونو روشن كنيد و آپديت 2 رو هم حتما بريزيد

اينم آپديت 2 : http://www.dark-alex.org/m33update2.rar

طريقه ي نصب : فولدر UPDATE را در فولدر GAME در مموري كپي كنيد و از طريق PSP اجرا كنيد پس از آپديت آنرا پاك كنيد

به 3.71M33-2 خوش آمديد !

خب حالا جهت فعال كردن كرنل 1.5 در 3.71M33 بصورت زير عمل كنيد :

http://www.dark-alex.org/150kernel_addon2.rar

ابتدا فایل بالا رو دانلود کنید .
سپس 1.50ٍ EBOOT.PBP رو نیز از اینجا دانلود کنید :

اگر اين فايل را داريد نياز به دانلود آن نيست !

http://www.psp-hacks.com/file/4

از فایل اولی که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به درون PSP/GAME در موردی کارد کپی کنید .
فایل دومی حاوی فایلی به نام EBOOT.PBP می باشد ، اون رو به 150.PBP تغییر نام دهید و در شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید ( نکته : عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) .
از قسمت Game -- > Memory Stick برنامه ی مربوطه رو اجرا کنید .
اکنون Homebrew روی ورژن 3.71M33 شما فعال شده و شما میتونید از 1.50kernel استفاده کنید .
این easy inestaller فایل exe کار نمیکنه میشه یکی همون فایلو آپ کنه حجمش کمه.
مرسی

مشکل در اجرای بازی!

سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم گفتم شاید بتونین کمک کنین! فریم ور Psp من 3.3 بود و داشتم به راحتی بازی زیبای Dead Head Fred رو بازی میکردم! اما وقتی که آپدیت کردم به 3.52 و سپس به 3.71 دیگه بازی اجرا نمیشه! یعنی وقتی Iso رو میریزم تو فولدر Iso اصلا تو Xmb نمیشناسه اونو! انگار که چیزی نریختم! آپدیت 3.71 رو هم نصب کردم...در ضمن مموری رو هم فرمت کردم اما بازم درست نشد!!! بازی دیگه رو اجرا میکنه ولی این رو نه!:(

اگر یک کپی از flash 0 دارید میتونید دباره کپی کنید داخل flash 0 و دباره کنسول بالا میاد در غیر این صورت باید کنسول به 1.5 تبدیل کنی و بعدش دباره به m33 تبدیل کنی !

سلام من دوتا PSP دارم اونم 3.71 فلش 1 و0 روهم کپی کردم اما نمیدونم چرا این ارورو میده
2004696441979099251_rs.jpg

راستی اقا مهدی نیستش :confused:

یه سوال دیگه ورژن 3.71 برمیگرده به 1.5 یه توضیع بدید

سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم گفتم شاید بتونین کمک کنین! فریم ور Psp من 3.3 بود و داشتم به راحتی بازی زیبای Dead Head Fred رو بازی میکردم! اما وقتی که آپدیت کردم به 3.52 و سپس به 3.71 دیگه بازی اجرا نمیشه! یعنی وقتی Iso رو میریزم تو فولدر Iso اصلا تو Xmb نمیشناسه اونو! انگار که چیزی نریختم! آپدیت 3.71 رو هم نصب کردم...در ضمن مموری رو هم فرمت کردم اما بازم درست نشد!!! بازی دیگه رو اجرا میکنه ولی این رو نه!:(
من كه به چنين مشكلي تا حالا برخورد نكردم.
با توجه به اينكه گفتي بازي هاي ديگه رو اجرا ميكنه ولي اين يكي رو نه، پس مشكل از فيرمور نيست. ميگم اين همون فايلي هست كه قبلا روي فيرمور هاي قبلي ميريختي؟ يا اينكه مثلا اينو از كسي گرفتي؟ چون اگه همون فايل قبلي نيست شايد فايل مشكل داره.
بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه روي يه PSP ديگه هم امتحان كني. (مموري مشكلي نداره؟)
سلام من دوتا PSP دارم اونم 3.71 فلش 1 و0 روهم کپی کردم اما نمیدونم چرا این ارورو میده
راستی اقا مهدی نیستش :confused:

یه سوال دیگه ورژن 3.71 برمیگرده به 1.5 یه توضیع بدید
شما كامل يه دور فلش 0 رو پاك كن (فرمت نكني! فقط به صورت دستي همه فولدر ها رو پاك كن) بعد اون بك آپ رو بريز.

اگه بازم درست نشد به لينك زير برو و به 1.5 ريكاورش كن: (كرنل 1.5 رو نصب كرده بودي ديگه؟)
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8544

من كه به چنين مشكلي تا حالا برخورد نكردم.
با توجه به اينكه گفتي بازي هاي ديگه رو اجرا ميكنه ولي اين يكي رو نه، پس مشكل از فيرمور نيست. ميگم اين همون فايلي هست كه قبلا روي فيرمور هاي قبلي ميريختي؟ يا اينكه مثلا اينو از كسي گرفتي؟ چون اگه همون فايل قبلي نيست شايد فايل مشكل داره.
بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه روي يه PSP ديگه هم امتحان كني. (مموري مشكلي نداره؟)

شما كامل يه دور فلش 0 رو پاك كن (فرمت نكني! فقط به صورت دستي همه فولدر ها رو پاك كن) بعد اون بك آپ رو بريز.

اگه بازم درست نشد به لينك زير برو و به 1.5 ريكاورش كن: (كرنل 1.5 رو نصب كرده بودي ديگه؟)
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=8544

:mad:اقا مهدی ما اون کاری که گفتی انجام دادیم اما وقتی خواست ریکاوری بشه گفت OK بزن زدم اما ارور داد دیگه بالا نیومد گفتم شاید برک کامل شده......... اما باتری به مدت 5دقیقه در اوردم و در ریکاوری رفت :biggrin1: یه راه هل جولو پامون بزارید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان منکه گیج شدم:confused:
من pspslim دارم و روش 3.71 m33 نصب هستش همین بهتره یا m33-2 رو نصب کنم (اصلا رو سلیم نصب میشه)
کرنل 1.5 هم که فقط برای fat هست درسته؟
اگه من بخوام اپدیت 2 رو نصب کنم چی کار باید بکنم
من خواستم با روش پست اول اینکار رو بکنم ولی اون قسمت configuration که باید یه قسمتی رو دستکاری بکنیم گزینه game folder homebrew برای من نیست
با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام دوستان منکه گیج شدم:confused:
من pspslim دارم و روش 3.71 m33 نصب هستش همین بهتره یا m33-2 رو نصب کنم (اصلا رو سلیم نصب میشه)
کرنل 1.5 هم که فقط برای fat هست درسته؟
اگه من بخوام اپدیت 2 رو نصب کنم چی کار باید بکنم
من خواستم با روش پست اول اینکار رو بکنم ولی اون قسمت configuration که باید یه قسمتی رو دستکاری بکنیم گزینه game folder homebrew برای من نیست
با تشکر
آپديت 2 رو من پيشنهاد ميكنم حتما بريزي ! كرنل 1.5 هم فقط براي Fat PSP هستش ! بايد Game Folder Hombrew روي 3.71 بذاري تا آپديت 2 اجرا بشه !
برای من نیست
بايد باشه !:biggrin1:

نیست به خدا نیست !!
اینا گزینه هایی هستن که تو configuration هستن
skip sony logo .......disabled
hide corrupt icon ......enabled
autorun program at......disabled
umd mode.....sony np....-no umd
fake region .... japan
free umd region .... enabled
hard reset on hom..... disabled
use vsh menu .... enabled
xmb usb .........memory stick
اینا بودن
حالا من چی کار کنم؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
نیست به خدا نیست !!
fake region .... japan
اینا بودن
حالا من چی کار کنم؟
با تشکر
اشكالي نداره شما بريز ، اجرا ميشه !

نیست به خدا نیست !!
fake region .... japan
اینا بودن
حالا من چی کار کنم؟
با تشکر
دوست عزيز اين گزينه نيست توي Slim دنبالش نگرد.
كرنل در Slim به طور پيش فرض روي 3.71 هست پس اصلا لازم نيست كاري انجام بدي، اون براي Fat بود كه يه وقت روي 1.5 نباشه و حتما بري 3.71 ـش كني.
:mad:اقا مهدی ما اون کاری که گفتی انجام دادیم اما وقتی خواست ریکاوری بشه گفت OK بزن زدم اما ارور داد دیگه بالا نیومد گفتم شاید برک کامل شده......... اما باتری به مدت 5دقیقه در اوردم و در ریکاوری رفت :biggrin1: یه راه هل جولو پامون بزارید
اگه از اون راه نشد تنها راهش اينه:

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=274682&postcount=29

سلام
آقا من به 3.71 آپديت كردم پچ دوشم ريختم ولي كرنل 1.5 رو نمي دونم چرا نمي ريزه مي نويسه اين فايل Pbp اشتباهه در صورتي كه يه عمره از همين فايل دارم براي آپديت به 3.52 استفاده مي كنم ...

دوستان راهنمايي كنيد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or