PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

سلام دوستان
من اگر بخواهم برنامه نصب کنم روی اسلیم چطوری باید اینکار را بکنم؟
در ضمن یک برنامه با کیفیت و کم حجم برای تبدیل فیلم‏ به فیلم‏های psp می‏خواستم؟

mer30

سلام دوستان
من اگر بخواهم برنامه نصب کنم روی اسلیم چطوری باید اینکار را بکنم؟
در ضمن یک برنامه با کیفیت و کم حجم برای تبدیل فیلم‏ به فیلم‏های psp می‏خواستم؟

mer30
دوست عزيز اين سوال هايي كه پرسيدي هيچ ربطي به اين تاپيك نداره، سعي كن سوال هاتو در جاي درستش بپرسي.

قبلا هم چندين بار گفتم Slim چون كرنل 1.5 نداره پس نميتونه برنامه ها رو اجرا كنه.

برنامه براي تبديل هم ميتوني از VEMoDeو XviD4PSP و PSP Video 9 و ... استفاده كني.

سلام

ببخشيد من يه جا سوتي تابلو مي دادم (فايل 150 رو به جاي شاخه اصلي تو شاخه Update مي ريختم) واسه همين ارور مي داد مشكل حل شد ... ممنون ...

دوستان بنا به درخواست Google عزیز این آموزش رو در اختیاز شما دوستان قرار میدیم .

هشدار : دوستان دقت کنید ، در حین انجام کلیه مراحل گفته شده به هیچ وجه دستگاه رو خاموش نکرده ، مموری کارد رو در نیارید و از نصب این ورزن روی PSP هایی که به غیر از ورژن های 3.52M33-4 و یا 3.52M33-3 دارای ورژن دیگری می باشند اکیدا خودداری فرمایید . ( این نسخه روی PSP Slim نیز قابل نصب می باشد ) .

ابتدا دو فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید :

CFW 3.71-M33
FW 3.71 Update EBOOT

نکته : پیشنهاد میشه که قبل از نصب این نسخه مموری کارد خود را توسط PSP یک بار فورمت کنید .

از درون فایل اول که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به مسیر PSP/Game در مموری کارد کپی کنید.
فایل دومی که دانلود کردید شامل فایلی به اسم EBOOT.PBP می باشد ؛ این فایل رو به 371.PBP تغییر نام دهید ( عدد 371 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) و اون رو درون پوشه ی PSP/Game/UPDATE در مموری کارد کپی کنید .
به منوی Recovery برید ، وارد قسمت Configuration شده و سپس Game Folder Homebrew رو روی 3.52 تنظیم کنید .
از محیط Recovery خارج شده به XMB برید .
از قسمت Game -- > Memory Stick فایل 3.71Update رو اجرا کنید .

من PSP Slim با Firmware 3.60 اصلی رو دارم ( یعنی Default خودش ) .

بعد این مراحل رو تا اینجا که نقل قول کردم انجام دادم ، ولی این Error رو داد :

The Game Could not Be Started ( 80020148 )

مشکل کجاست ؟ چکار باید بکنم ؟

مشکل در اجرای Iso

سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا مهدی:cheesygri بابا من نمیدونم باید چیکار کنم...اون مشکلی که میگفتم بعد از نصب 3.71 و همه ی آپدیت ها بازی DEAD HEAD FRED رو نمیتونم اجرا کنم!! حالا در مورد FIFA08 هم همین مشکل رو دارم:(:( هم PSP خودم و هم PSP دوستم:( هیچ کدوم نمیتونیم این بازیها رو اجرا کنیم!! مموری ها رو هم فرمت کردم! ایرادی هم ندارن چون مثلا EXIT2 رو میتونم اجرا کنم:confused: در ضمن این DEAD HEAD FRED تو ورژن 3.3 داشت درست کار میکرداااا:( FiFa08 ورژن Spanish رو که دانلود کردم اجرا شد ولی ورژن ENGLISH اجرا نمیشه:(
مطمئنم که از مشکل از مموری و فایل ها نیست چون تو فریم ور قبلی اجرا میشد
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟؟؟ چیکار باید کنم من:confused:

بابا مهدی جان چرا درست راهنمایی نمیکنی ؟
من یه پی اس پی نو دارم با فریمور اصلی سونی که ورژنش 2.71 هست
حالا چیکار کنم ؟
مر حله به مرحله راهنمایی کن
ok ?
ایا من اول باید این فریمور اصلی رو به فریمور کپی که 1.5 هست دانگرید کنم ؟
و بعد میتونم مستقیم به 3.52 یا 3.71 تبدیل کنم ؟

movahhed عزیز ، مهدی جان درست راهنمایی کردن .
شما برو به اینجا :
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552
تمامی مراحل قسمت دانگريد فريمور هاي 2.8 به پايين رو انجام بده که بتونی PSP خودت رو به ورژن 1.50 دانگرید کنی .
بعد اگر خواستی به 3.52M33-4 آپگرید کنی که با Easy Installer میتونی به راحتی این کار رو بکنی و من و دوستان راهنماییت می کنیم ، البته اگر بلد نیستی .
برای تبدیل به 3.71M33 هم باید ابتدا به 3.52M33-4 آپگرید کنی و بعد به 3.71M33-2 و بعد هم آپدیت 2 رو نصب کنی که بشه 3.71M33-2 .
مشکلی بود در خدمتم عزیز .

عزیز من یه بار گفتم که ، بله میتونید فقط یه پچ باید اجرا کنید که اون پچ داخل Easy Installer موجوده .
بعد از اجرای پچ میتونید 3.51M33 رو نصب کنید و بعدش هم Update 4 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or