βrαγαπ
کاربر سایت
اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!
اون کسی که تو امریکا هست اینترنتش خفنه بازی هم نداشته باشه میره انلاین بازی میکنه ولی ما....اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!

اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.

من دعوام شده؟! چرا حرف میذاری تو دهن من؟اون کسی که تو امریکا هست اینترنتش خفنه بازی هم نداشته باشه میره انلاین بازی میکنه ولی ما....
الان تقریبا همه بازیو تموم میکنن بعدش میرن یک بازیه جدید میخرن![]()
در ضمن اگه هک بشه خب شما هک نکنچرا با اونی که میخواد هک کنه دعوات شده ؟
![]()
نه نگفتم که این حرفو زدیمن دعوام شده؟! چرا حرف میذاری تو دهن من؟
البته که هک نمیکنم. همونطور که نسل پیش هم هک نکردم!
در کل من روی صحبتم با این عزیزانیه که هزارجو دعا و چیزای دیگه دارن میخونن تا کنسول هک بشه و مینالن از اینکه ما پول نداریم، خب دارم بهشون میگم چرا خریدید؟! انقدر منتظر کپیخور شدن بودید صبر میکردید کپی شه بعد میخریدید دیگه! من که نمیگم کپی نکنید! هرکی هر کاری دوست داره بکنه! به ما چه مربوطه!

JAILBROKEN PS4 ON 1.75 FW! COMPLETED! DON'T ASK FOR RELEASE CAUSE THERE WON'T BE ONE!
HERE IT IS! JAILBROKEN PS4 VIDEO!
اونجا ی بچه ی آمریکایی 70 دلار براش پولی نیست...نهایتا پول کار 1 روزشه ولی اینجا باید حداقل 1 هفته کار کنی تا بتونی 70 دلار در بیاری اونم اگر بتونی...اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
حالا جدای از این بحثا طرف انگار اینکارو فقط به خاطره این کرده که از سونی پول بگیره چون گفته نمیخواد منتشرش کنه !!
PS4 JailBreak Video by Hishamage Demos PlayStation 4 Debug Settings - Page 1 - PS3 NEWS - PS4 NEWS - PlayStation 3 News - PlayStation 4 News - PS3 Hacks - PS3 CFW