PS4 هک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دقیقا چیش هک شد الان؟:d

mi21fl68qxzei2wgmein.jpg

اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!

تو ایران این قانون همیشه هست
یه ضرب المثل هست میگه مفت باشه کوفت باشه:d

اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!
اون کسی که تو امریکا هست اینترنتش خفنه بازی هم نداشته باشه میره انلاین بازی میکنه ولی ما....
الان تقریبا همه بازیو تموم میکنن بعدش میرن یک بازیه جدید میخرن :دی
در ضمن اگه هک بشه خب شما هک نکن :دی چرا با اونی که میخواد هک کنه دعوات شده ؟:-/

والا هک شدن یا نشدنش برای من فرقی نداره هک شد میرم هکش میکنم نشد هم که همون هر ماه یه بازی میخرم :d

قبول ندارم!
خب شما فکر کنید توی شهرستان بودید ینی حقی ندارید چیزی که یه بچه شهری تجربه میکنه و لذت میبره بازی کنید؟نگاه کنید توی شهر های بزرگ تعداد فروشگاه های بازی زیاده به همین علت قیمت اجاره کردن بازی ها هم کمتر میشه یا حتی بازی دسته دوم!ولی توی شهرستان باید پول پست داد و... الان هم توی گرگان برای اجاره کردن بازی ها هفته ای 20 هزار تومن میگیرند:|
خب اون خارجی که 4 برابر قیمت اصلی که بازی رو نمیخره به همین علت میتونه سه یا چهار تا بازی بخره ولی ما باید با همون پول یک بازی بگیریم!به همین دلیل میتونند اون بازی ای که دوست دارند رو داشته باشند و بقیه رو عوض کنند ولی الان اون فرد ایرانی نمیتونه که یا بازی ای که دوست داره رو نگه داره!!
خب صد در صد داشتن بازی های اوروجینال خیلی حال میده و البته خیلی هم کلاس داره ولی بهتره هک بشه تا همه در توانشون باشه خریدن بازی! همونطور که 60 دلار برای خارجی ها یه قیمت معقولی هست! و براشون یه جورایی پول حساب نمیشه!

اون کسی که تو امریکا هست اینترنتش خفنه بازی هم نداشته باشه میره انلاین بازی میکنه ولی ما....
الان تقریبا همه بازیو تموم میکنن بعدش میرن یک بازیه جدید میخرن :دی
در ضمن اگه هک بشه خب شما هک نکن :دی چرا با اونی که میخواد هک کنه دعوات شده ؟:-/
من دعوام شده؟! چرا حرف میذاری تو دهن من؟
البته که هک نمیکنم. همونطور که نسل پیش هم هک نکردم!
در کل من روی صحبتم با این عزیزانیه که هزارجو دعا و چیزای دیگه دارن میخونن تا کنسول هک بشه و مینالن از اینکه ما پول نداریم، خب دارم بهشون میگم چرا خریدید؟! انقدر منتظر کپیخور شدن بودید صبر میکردید کپی شه بعد میخریدید دیگه! من که نمیگم کپی نکنید! هرکی هر کاری دوست داره بکنه! به ما چه مربوطه!

من دعوام شده؟! چرا حرف میذاری تو دهن من؟
البته که هک نمیکنم. همونطور که نسل پیش هم هک نکردم!
در کل من روی صحبتم با این عزیزانیه که هزارجو دعا و چیزای دیگه دارن میخونن تا کنسول هک بشه و مینالن از اینکه ما پول نداریم، خب دارم بهشون میگم چرا خریدید؟! انقدر منتظر کپیخور شدن بودید صبر میکردید کپی شه بعد میخریدید دیگه! من که نمیگم کپی نکنید! هرکی هر کاری دوست داره بکنه! به ما چه مربوطه!
نه نگفتم که این حرفو زدی :دی گفتم دعوات شدی :دی این که حرف انداحتن نیست :دی
خب کسایی که خریدن توقع داشتن زود هک بشه
البته الان هم واقعا بد نیست وضعیت مبادله بازی ها و جوری نیست که بگیم اگه هک نشه کنسول خاک میگیره :دی

زور نکردن کــ نخر ps4
برو رو pc بازی کنه کسی که مشکل داره ...
شک نکنین هکی هم باشه کار یه آپدیته .. و سریعا سونی متوجه میشه ..
دیگه مثل 360 نیسـت بیان هک کنن تازه آنلاینم بزنن ..
شاید هک بشه ولی آنلاین برای اون کسی که هک میکنه دیگه بای بای !!
و یه چیزی . ملت فک کردن هر چی بازی میاد بیرون باید برن بخرن .. نه حاجی 2 تا بازی بخر که مشکل مالی واست پیـش نیاد ! ..;-)

حالا جدای از این بحثا طرف انگار اینکارو فقط به خاطره این کرده که از سونی پول بگیره چون گفته نمیخواد منتشرش کنه !! :|8-|:-"

JAILBROKEN PS4 ON 1.75 FW! COMPLETED! DON'T ASK FOR RELEASE CAUSE THERE WON'T BE ONE!

HERE IT IS! JAILBROKEN PS4 VIDEO!

PS4 JailBreak Video by Hishamage Demos PlayStation 4 Debug Settings - Page 1 - PS3 NEWS - PS4 NEWS - PlayStation 3 News - PlayStation 4 News - PS3 Hacks - PS3 CFW

اونجا ی بچه ی آمریکایی 70 دلار براش پولی نیست...نهایتا پول کار 1 روزشه ولی اینجا باید حداقل 1 هفته کار کنی تا بتونی 70 دلار در بیاری اونم اگر بتونی...

امیدوارم هک نشه ! چون یه عده ی کثیری دیگه نمی تونن PS4 رو تو ایران حداقل تجربه کنن . فقط هم به خاطر فروشندگان سودجو که بعد هک دقیقا دو برابر میشه قیمت .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or