PS4 هک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما پایتخت نشینا همه چی دارین با 20 30 تومن تعویض میکنید بازیارو...ما شهرستانیا واسه هربازی تو این اوضاع اقتصادی مملکت واسه هر بازی باید بالای 200 بسلفیم...اگه حقیقت داشته باشه هک شدنش بهترین خبریه که امسال میشنوم:d

سوال اینه که اگر واقعا هک شده باشه بازیهاش چطوری و رو چی اجرا میشن :d

هنوز که در سایتای معتبری مث wololo یا Hackinformer هیچ خبری نوشته نشده . باید یه کم صبر کرد .

از دوستان خواهش میکنم اینجا کسی مطالب اسپم نذاره و فقط اگه خبر جدیدی داشتین منعکس کنین . این جوری پیش بره تاپیک به سرعت بن میشه .

امید وارم هک نشده باشه و هک نشه چون از ارزش کنسول میاد پایین (منظورم ارزش مادیش نیست!)
ــــــــــــــ
اگه هک شه و بشه بازی هاشو رو دیسک زد کنسول رو میفروشم:|

امید وارم هک نشده باشه و هک نشه چون از ارزش کنسول میاد پایین (منظورم ارزش مادیش نیست!)
ــــــــــــــ
اگه هک شه و بشه بازی هاشو رو دیسک زد کنسول رو میفروشم:|

دوست عزیز این خیلی خوبه که واقعا آدم فن یه چیز بخصوصی باشه

منم هم طرفدار کپی خور شدنش هستم هم نشدنش

مشکل مالی خیلی ها ندارن و میتونن بازی اورج بخر و به همین شکل خیلی هم مشکلی مالی دارن

شما یه بچه در نظر بگیر که تو یه شهرستان ه هستش و هیچ در آمدی برای خودش هم نداره و دلش لک زده یه بازی پلی 4 بزنه تو رگ حالا فک کن به زور بتونه یه کنسول بخره با این گرونی بازی ها چه کنه

بد نیست به فکر دیگران هم باشیم

الان فن های xbox one میان میگن کنسولتون به درد نمیخوره زود تر هک شد ضعف سخت افزاری و نرم افزاری و.... داره :دی
خواهشا این یکی هکره چرت و پرت نگفته باشه :دی

کنسولی که تمام لذت بازیهاش به انلاین بودنه هک شدنش اصلا خوب نیست فقط قیمتش توی ایران بالا می ره

اقا يه سوال؟

الان قيمت دقيق ps 4 چنده و يه xbox 360 slim 250 gigabite رو چند ميخرن؟

چیه تا دیدی یه خبرایی شده قصد فروش ایکس باکستو کردی؟؟؟
میخوای Ps4 بخری؟؟؟
تا چند روز ‍یش 1/500/000 تومان بود ولی الآن....

دوست عزیز این خیلی خوبه که واقعا آدم فن یه چیز بخصوصی باشه

منم هم طرفدار کپی خور شدنش هستم هم نشدنش

مشکل مالی خیلی ها ندارن و میتونن بازی اورج بخر و به همین شکل خیلی هم مشکلی مالی دارن

شما یه بچه در نظر بگیر که تو یه شهرستان ه هستش و هیچ در آمدی برای خودش هم نداره و دلش لک زده یه بازی پلی 4 بزنه تو رگ حالا فک کن به زور بتونه یه کنسول بخره با این گرونی بازی ها چه کنه

بد نیست به فکر دیگران هم باشیم

اون بچه شهرستانی خیلی اشتباه کرده رفته اینو خریده. بعدشم تازه شماها فکر کردید یه جوونه آمریکایی مثل شماها که 200-300 تا بازی کپی دارید، اونم 200 تا بازی ارجینال داره؟ نه برادر من. اون هم یه بازی بیشتر نداره وقتی تموم شد میده یکی دیگه میخره.
مشکل این دوستان اینه که میخوان همه چی داشته باشن اون هم مفتی. چیزی که هیچ جای جهان عملی نیست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or