شایعه PS4 فوریه پشت درهای بسته رونمایی ‌می‌شود.

RattleSnake

کاربر سایت
qdrpiskike7j2m68jaj.jpg

Sony‌ آماده است تا قبل از E3 از کنسول جدید خود پشت دره‌های بسته رونمایی کند اما قصد سونی گرفتن حمایت از خورده فروشان و ناشران third-party است شعبه SCEA آمریکا دعوت نامه‌هایی را برای شرکای خود با مضمون اولین نگاه به شگفت انگیزترین عرضه از SCEA در ماه فوریه پشت دره‌های بسته این کنفرانس که درباره PlayStation است به میزبانی شعبه PlayStation آمریکا برگزار می‌گردد. سونی افزود:" ناشران Third-party درباره برنامه‌های خود در سال 2013 نیز تصمیم‌گیری خواهند کرد.

قبل از همایش سالانه E3 سونی برخی از اطلاعات اولیه PlayStation 4 را برای شرکای خود به نمایش می‌گذارد تا حمایت آنان را برای کنسول نسل بعدی خود بدست آورد. سونی به این رابطه با شرکا برای لانچ قوی کنسول نسل بعد خود نیاز دارد البته این رویداد بیشتر بر روی عناوین PS3 و PS Vita تمرکز خواهد داشت و درباره PlayStation 4 به صورت رسمی یا غیر رسمی بحث خواهد شد در همین زمینه شایعه‌ای است که هنوز تایید نشده Microsoft کنسول نسل بعد Xbox خود را قبل از E3 رونمایی‌‌ می‌کند استراتژی مثل Xbox 360. این رویداد در تاریخ 25 فوریه برگزار می‌شود.

"به تازگی سیاست سونی تغییر پیدا کرده است و با ثبت امتیازی که به تازگی انجام داده است قصد دارد از اجرای بازی های دسته دوم برروی کنسول های نسل بعد خود جلوگیری کند."

آخرین ویرایش:
هنوزم تو کتم نمیره که دلیل عقب موندن برند PS از xbox تو این نسل دیر عرضه شدنش باشه.

طراحی روی انالوگ یه فاجعه است کافیست با دسته با دسته xbox بازی کنی بعد همون بازی رو با ps بازی کنی تا سریع بفهمی دستت رو انالوگ ps سر می خوره ولی تو xbox دستت قفل میشه رو انالوگ دلیل هم فرو رفته گی روی انالوگ xbox نسبت به بر امدگی رو انالوگ ps.
دقيقا هر موقع دسته ps رو دستم ميگيرم بالافاصله انگشتام از روي شك ها سر ميخوره مخصوصا تو بازي هايي كه چرخش دوربين هم داره مثل بازي ها fps ,tps از قبيل آنچارتد و كيلزون و...
يه مشكلي ديگه اي كه آنالوگ ها دارن اينه كه فاصلشون بهم نزديكي و اون خوش دستي دسته 360 رو كه بواسطه دور كردن آنالوگ ها بوجود آوردن نداره.
شخصا چندساعت دسته ps رو دستم ميگيرم دستم درد ميكنه ولي با دسته 360 اصلا همچين مشكلي ندارم چون انگشت هايه شصتم فاصله استانداردي دارن.
تاقبل از اين كه دسته 360 رو تو دستم بگيرم فكر ميكردم دسته ps بهترين دسته دنياست ولي بعد فهميدم اشتباه ميكردم وچقدر دسته ضعف داشته مخصوصا در اين نسل كه بيشتر بازي ها بصورت fps ,tps دراومدن به نظرم دسته ps بيشتر به در بازي هايه fighting , h&s ميخوره.
از دكمه rt , lt بسيار عالي دسته 360 هم ميگذريم.

"به تازگی سیاست سونی تغییر پیدا کرده است و با ثبت امتیازی که به تازگی انجام داده است قصد دارد از اجرای بازی های دسته دوم برروی کنسول های نسل بعد خود جلوگیری کند."
گور خودتو کندی. خیلی خود خواهانست. ادغام سونی رو خیلی دوست دارم زودتز از اونی که قراره اتفاق بیوفته ببینم.

وقتی همه سونی فن ها میگن دسته PS3 بهتره و وقتی همه 360 فن ها میگن دسته XBOX بهتره..پس بحث چی میکیند..!!؟

بنده فن هیچ کدوم نیستم. اما با دسته ی X360 بازی کردن خیلی راحت تره. از طرفی هم تا نیم ساعت میگذره شارژ خالی می کنه و کمی سنگین وزنه.اما باز هم دسته ی X360 رو ترجیح میدم.اما نباید از یاد برد هر کدوم برتری های خودش رو داره و بحث در رابطش بیهودس.

منم هیچ مشکلی با دسته ی PS3 ندارم! ساعت ها هم باهاش بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد! :d این همه هم FPS و TPS بازی کردم،نه یکبار دست درد گرفتم،نه هم دستم سُر خورده! گیرهای عجیب غریب و الکی میدید خداییش! سُر خوردن ؟؟؟ ...

ما که 3 نسل باهاش بازی کردیم و مشکلی نداشتیم! امیدوارم تغییری هم ندنش از این به بعد!

منم هیچ مشکلی با دسته ی PS3 ندارم! ساعت ها هم باهاش بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد! :d این همه هم FPS و TPS بازی کردم،نه یکبار دست درد گرفتم،نه هم دستم سُر خورده! گیرهای عجیب غریب و الکی میدید خداییش! سُر خوردن ؟؟؟ ...

ما که 3 نسل باهاش بازی کردیم و مشکلی نداشتیم! امیدوارم تغییری هم ندنش از این به بعد!
تو فیفا رو با انالوگ بازی کن اصلا دستات پاتیناژ میرن برات:d

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

هه هه!يه نگاه به نام كاربريم و امضام بنداز ببين كي آماتوره!
از رو هوا حرف نزن مرد موئمن از كي تا حالا كيلزون شد بازي حرفه اي ؟!!!

این چیزا با نام کاربری مشخص میشه؟
کیلزون در برابر کالاف و این شوترای امروزی خیلی حرفه ای تر هست

دارید سر عادت کردن بحث میکنید
منم اول ایکس باکس داشتم به دستش عادت کرده بودم ولی الان که با ps3 بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم در عوض با دسته ی ایکس باکس نمیتونم
موضوع اصلا بد بودن نیست! بستگی به هرکس داره

از زننده ی تاپیک تقاضا دارم نام تاپیک رو عوض کنه به:
دسته ی xbox بهتره یا ps3؟؟!!!
تمام نظرات شده دسته ی این بهتره یا دسته ی اون بهتره!!!

من با هردو دسته سر بازی های اول شخص مشکل دارم :d
باید یچیزی بسازن که به راحتی موس و کیبرد باشه>:d<
البته تو بقیه بازی ها من مشکلی با هیچ کدوم از دسته ها ندارم چون فکر میکنم بعد از چند مدت با هر کدوم که بازی کنی بهش عادت میکنی ولی دسته های ایک باکس خیلی سنگینه اونایی که دستشون درد نمیگیره احتمالا بنایی زیاد میکنن:))
شوخی کردم نزنین مارو

ما یه جمله گفتیم یه کوچولو بازنگری کنه سونی 5 صفحه دارین بحث میکنین ؟:|:d
به نظرم سبکی،باطری داخلی و رونی دسته جز حسن های دسته PS3 ـه
البته یه ایرادی وحشت ناکش اینکه بعد از یکبار زمین خوردن رو جای سفت مثل سرامیک و سنگ دیگه دسته مرخص میشه ... L رو میزنی همه دکمه ها با هم کار میکنن
تو 360 هم طراحی خوب و خوش دست بودن هم مزیت ـه نسبت به دسته سونی
البته من با هیچ کدوم موشکل نداشتم فقط یکم باید بزرگتر بشه دسته سونی دسته 360 هم یکم سبکتر :d

آخرین ویرایش:
یکی دیگه از ایراد های دسته ی PS3 اینه که طراحیش جوریه که در دراز مدت باعث افسردگی مزمن میشه و ایراد دیگه ـش هم اینه که جنس D-Pad از نوعیه که کار کردن باهاش در دراز مدت میتونه باعث سرطان پروستات بشه. Sixaxis هم چیزی که من در موردش فهمیدم اینه که باعث ضعیف شدن چشم ها میشه... [ستاد دادن گیر های مزخرف به دسته پلی استیشن]

ولمون کنید باو...

در تاييد حرف دوستان بعد از كنسول سگا هيچ گيم پدي رو دستم نگرفته بودم در واقع يه pc گيمر محض بودم وقتي ميگفتن رو كنسول داريم فلان بازي fps رو ميريم يه جورايي برام مسخره بود كنترل يه fps محض مثل مثلا half life2 با دسته..
وقتي ps3 گرفتم بعد از ٢٠ دقيقه بازي كردن killzone2 ،تاييدي شد بر اينكه چرا طراحي گيم پد سوني تحسين بر انگيزه و الگويي شده برا طراحيه خيلي از مدلهاي گيم پد.

بی خیال این گیم پد و دسته میشید ؟! :|
بنظر من اگه انلاین بازی کردن رو مجانی بذاره بمونه و حتی اگه شده 6 ماه زودتر از ماکرو کنسول رو بده بیرون حتی با spec ضعیفتر دیگه ماکرو تو خواب بهش برسه :))

Playstation 4 رو بی خیال شدید ، بحث گیم پدش رو میکنید !؟

----------------------------------------------------

یا حضرت شک !!! خدا کنه نسل بعد سال 2014 شروع بشه ، من که پولش رو ندارم ... گفته باشم :|

تو تاپیک xbox 360 دارن راجع به مشخصات سخت افزاری کنسول صحبت می کنن . اینجا یه عده میان تاپیک و منحرف می کنن میرن . فنای ماهم میوفتن دنبالشون بحث و الکی ادامه میدن . بابا یه خورده تحلیل فنی کنید الکی تاپیک جلو نره . مثلا اینکه 4gig رم gddr5 از 8gigddr3 بهتره یانه ؟
من خودم توی یه جایی خوندم که باز این کار برنامه نویسی واسه بازیها رو می بری توی فازهای جدا مثلا سرعت بالای رم پی اس 4 باعث میشه یه خورده کار برنامه نویسی سخت تر بشه ولی دست بازیسازها رو باز میکنه اونورهم رم ایکس باکس چون بیشتره می تونه کار برنامه نویسارو راحت تر کنه هر کدوم خوبی ها و بدیهای خودشونو دارن . یا مثلا مقایسه پردازنده هاشون که تقریبا مثل هم میمونن اما معماری متفاوتشون می تونه یکی رو برتر از دیگری کنه . خواهشا کسایی که واردن ازینجور بحث ها هم بکنن ( در کنار بحث خیس شدن آنالوگ توسط عرق دست و ... )

امیدوارم ی سخت افزارش ی چیزی باشه که کسایی مثل من که نزدیک سی سال گیمرن رو هم جذب بکنه ... راجب ایکس باکس هم امیدوارم سخت افزار خوبی داشته باشه از نظر کیفیتی که خراب نشه و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or