شایعه PS4 فوریه پشت درهای بسته رونمایی ‌می‌شود.

RattleSnake

کاربر سایت
qdrpiskike7j2m68jaj.jpg

Sony‌ آماده است تا قبل از E3 از کنسول جدید خود پشت دره‌های بسته رونمایی کند اما قصد سونی گرفتن حمایت از خورده فروشان و ناشران third-party است شعبه SCEA آمریکا دعوت نامه‌هایی را برای شرکای خود با مضمون اولین نگاه به شگفت انگیزترین عرضه از SCEA در ماه فوریه پشت دره‌های بسته این کنفرانس که درباره PlayStation است به میزبانی شعبه PlayStation آمریکا برگزار می‌گردد. سونی افزود:" ناشران Third-party درباره برنامه‌های خود در سال 2013 نیز تصمیم‌گیری خواهند کرد.

قبل از همایش سالانه E3 سونی برخی از اطلاعات اولیه PlayStation 4 را برای شرکای خود به نمایش می‌گذارد تا حمایت آنان را برای کنسول نسل بعدی خود بدست آورد. سونی به این رابطه با شرکا برای لانچ قوی کنسول نسل بعد خود نیاز دارد البته این رویداد بیشتر بر روی عناوین PS3 و PS Vita تمرکز خواهد داشت و درباره PlayStation 4 به صورت رسمی یا غیر رسمی بحث خواهد شد در همین زمینه شایعه‌ای است که هنوز تایید نشده Microsoft کنسول نسل بعد Xbox خود را قبل از E3 رونمایی‌‌ می‌کند استراتژی مثل Xbox 360. این رویداد در تاریخ 25 فوریه برگزار می‌شود.

"به تازگی سیاست سونی تغییر پیدا کرده است و با ثبت امتیازی که به تازگی انجام داده است قصد دارد از اجرای بازی های دسته دوم برروی کنسول های نسل بعد خود جلوگیری کند."

آخرین ویرایش:
تورو خدا درمورد دسته ایکس باکس نظر ندید که حالمو بهم میزنه , اون از باطریش که اشکمو درمیاورد, اون از LT‏ و RT‏ که وقتی فشار میدی فنرای پشتش به صدا در میاد :دی
وزنشم که فاجعه اس , فک کنم 2 کیلویی بشه :دی
والا ما میشینیم 8 ساعت‎ GT‏ میزنیم اصلا هم خسته نمیشیم !
باطری هم که نیاز به تعریف نداره! 10 روز هم نگه میداره

سونی منتظره هر چی سریعتر کنسولشو منتشر کنه ! :d (خطاب به کسایی که میگفتن سونی تا سال 2015 لانچ نمیکنه !) یعنی اگه مایکروسافت فردا بخواد لانچ کنه ، سونی همین امروز منتشر میکنه تا دیگه عقب نمونه ! :d
ایندفعه دیگه سل و مل و بحث های فوق تخصصی هم تو کارش نیست اصل بره سر اصل مطلب ! :d ولی خب مایکروسافت هم بارو بند خودشو تو این نسل بست . :d
منتظر دموی CG یا Pre-Renderـی (با اسم In-Game !) هستیم که پشت درهای بسته نشون بدن و جو گیر بشیم ! :d
زود دادن کنسول دلیل بر موفقیتش نیست،نمونش dreamcast که زودتر اومد و شکست خورد
بله الان کنسول 360 هم شکست خوردست از نظر شما . چون زودتر از بقیه کنسولها منتشر شد !! L ^_^ L

Last edited by a moderator:
من نمی دونم این دلایل چیه واسه خودتون سر هم می کنید

زود دادن کنسول دلیل بر موفقیتش نیست،نمونش dreamcast که زودتر اومد و شکست خورد، نمونه بعدیش wii که از همه دیرتر اومد و بهترین کنسول شد از نظر فروش

من فقط یه تریلر از uncharted 4 میخوام که ناتان دریک وسط اقیانوس روی یه تخته چوپ ول شده اطرافش رو نگاه میکنه تا چشم کار میکنه همش آب , مثل همیشه میگه(با صدای خسته خودش بخونید:d) perfect , here we go!:d
این بار بره دنبال آتلانتیس غرق شده فکر کنم خیلی جالب بشه,تنهایی جایی که با ناتان سفر نداشتیم زیر آب بوده!:d

قابل توجه دوستانی که از رم GDDR5 واسه PS4 صحبت میکنن,رم ps3 از نوع XDR بود پس به کمتر از این رضایت ندین پس فقط میمونه بحث بر سر مقدارش که اونم هر چی بیشتر بهتر و گرونتر

بحث دسته ربطی به اینجا نداره ولی خب بحث رو شروع کردین منم بحث میکنم :دی تا حالا با دسته ی XBOX بازی MK9 یا TEKKAN کردین ؟ تا حالا شده وسط بازی شوتر باتری تموم کنی ؟:| تا حالا شده از پات کمک بگیری برای نگه داشتن دسته ؟ :دی این از اینا
=====================================================
خدایی فک کنم تنها اشتباه سونی اینه که بازار بازی های دسته دووم رو حذف کنه:| کپی خور که نمیشه دست دووم هم بازی نکنی دیگه زرشک :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or