PS4 بخرم یا XBOX ONE ؟ مساله اینست

كدام گزينه را براى نسل هشتم انتخاب ميكنيد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
سلام من دوتا کنسول چندین ماه دارم و میخوام ی خلاصه ایی از جفتشون بگم.واسه ی گيمر چه چیزایی مهم.در درجه اول و دوم انحصاری و آنلاین.اگه به فنای سونی برنخوره و ما رو به نکنن تو این چندوقت انحصاری های وان یک سروگردن بالاتر بودن مثل فورتزا و سانست و تايتان و ori و اینکه بحث بلادبورن و اينفيمس جداست.درکل انحصاری های مایکروسافت تا اینجا خیلی خوب عمل کردن و انحصاری های سونی متوسط و ضعیف.درمورد شبکه آنلاین که همه ميدونن لايو خیلی بهتر.و نکنه جالب مایکروسافت بازی هایی که برای گلد فری میکنه ارزش بالایی دارند.درمورد کنترلر باید گفت که دسته وان دلنشین تر و جنس بهتری داره و بشخصه واسه من راحت تره اما دسته 4 هم عالی و با امکانات فوق العاده ایی هست.نکته بعدی ارگونومی و جنس بدنه و تولید گرما دوتا کنسول.در این مورد هم بازهم مایکروسافت بهتر عمل کرده و معلوم بیشتر وقت گذاشته و ارزش قائل بوده.وان خیلی کمتر داغ میکنه و صدای خیلی کمی ایجاد میکنه.درمورد هدست متاسفانه سونی ی نخ تو جعبه گذاشته اما مایکروسافت ی هدست متوسط.رابط کاربری.تو این مورد واقعا 4 بهتره.رابط کاربری وان زیباتر و امیدوارم با اومدن ویندوز10 بهتر شه اما رابط کاربری4 سریعتر و قابل هضم تر.

سلام من دوتا کنسول چندین ماه دارم و میخوام ی خلاصه ایی از جفتشون بگم.واسه ی گيمر چه چیزایی مهم.در درجه اول و دوم انحصاری و آنلاین.اگه به فنای سونی برنخوره و ما رو به نکنن تو این چندوقت انحصاری های وان یک سروگردن بالاتر بودن مثل فورتزا و سانست و تايتان و ori و اینکه بحث بلادبورن و اينفيمس جداست.درکل انحصاری های مایکروسافت تا اینجا خیلی خوب عمل کردن و انحصاری های سونی متوسط و ضعیف.درمورد شبکه آنلاین که همه ميدونن لايو خیلی بهتر.و نکنه جالب مایکروسافت بازی هایی که برای گلد فری میکنه ارزش بالایی دارند.درمورد کنترلر باید گفت که دسته وان دلنشین تر و جنس بهتری داره و بشخصه واسه من راحت تره اما دسته 4 هم عالی و با امکانات فوق العاده ایی هست.نکته بعدی ارگونومی و جنس بدنه و تولید گرما دوتا کنسول.در این مورد هم بازهم مایکروسافت بهتر عمل کرده و معلوم بیشتر وقت گذاشته و ارزش قائل بوده.وان خیلی کمتر داغ میکنه و صدای خیلی کمی ایجاد میکنه.درمورد هدست متاسفانه سونی ی نخ تو جعبه گذاشته اما مایکروسافت ی هدست متوسط.رابط کاربری.تو این مورد واقعا 4 بهتره.رابط کاربری وان زیباتر و امیدوارم با اومدن ویندوز10 بهتر شه اما رابط کاربری4 سریعتر و قابل هضم تر.

دوست عزيز كنسول سوني به بازياي انحصاريش معروفه.تا الان bloodborne از نظر متا بهترين انحصاري هست كه تا الان به بازار امده.كميت مهم نيست كيفيت بازيها به نظر من مهم تر هست.سوني تا الان بهتر عمل كرده.اين نظر من بود.

دوست عزيز كنسول سوني به بازياي انحصاريش معروفه.تا الان bloodborne از نظر متا بهترين انحصاري هست كه تا الان به بازار امده.كميت مهم نيست كيفيت بازيها به نظر من مهم تر هست.سوني تا الان بهتر عمل كرده.اين نظر من بود.
اینکه ی بازی متاش بالاتر از بازیهای که تا الان اومده بوده دلیلی بر این نیست که سونی بهتر عمل کرده.اگه اینجوری باشه که سونی دوتا آی پی قدیمی و خراب کرد درحالیکه سانست آی پی جدید مایکروسافت عالی ظاهر شد

اینکه ی بازی متاش بالاتر از بازیهای که تا الان اومده بوده دلیلی بر این نیست که سونی بهتر عمل کرده.اگه اینجوری باشه که سونی دوتا آی پی قدیمی و خراب کرد درحالیکه سانست آی پی جدید مایکروسافت عالی ظاهر شد
دوست عزيز من ميگم كنسول به بازيهاي انحصاريشه.و تا الان سوني با بازي bloodborne بهتر عمل كرده.ختم كلام

من هر دو رو ازمایش کردم.
بازی های x1 واسه مولتی پلیر مناسب تر و تخصصی ترن.گیرز و هیلو .
دسته ی x1 هم اناتمی بهتری داره و هم کیفیت بهتر.کافیه RT رو با R2 مقایسه کنین.
از لحاظ کیفیت ، همیشه کنسول ها تقریبا در یک سطح هستن.
شبکه ی انلاین ، x1 بهتره .
......
در ایران با توجه به تجربه ای که در x360 داشتم ، پلیرها ، خاکی تر و صمیمی تر و گرم ترن. در psn هر کی سرش به کار خودشه و این ازاردهنده هست.

من هر دو رو ازمایش کردم.
......
در ایران با توجه به تجربه ای که در x360 داشتم ، پلیرها ، خاکی تر و صمیمی تر و گرم ترن. در psn هر کی سرش به کار خودشه و این ازاردهنده هست.
کاملا موافقم مخصوصا با سخن پایانیت ، در مورد مولتی تخصصی و اناتمی یا آناتومی هم که بحثی هیچکس نمیتونه بکنه ، در X360 پلیرها واقعا خاکی و صمیمی و گرم بودن ، ولی همون پلیرها الان سرد شدن و نمیشه کاریش کرد . ای روزگار ... یادته ؟

بحث تعصب نیست بحث منطقی فکر کردن که هیچجور طرف X1 نمیره. نسل پیش مشکلاتی پیش اومد که مایکروسافت جلو زد مثل هک شدن شبکه سونی و استفاده از پردازنده سل که گرون تموم کرد کنسول رو. ولی این نسل باید رفت سمت سونی.

اشتباه محض هستش هرکی این نسل سمت مایکروسافت بره

از بحث رزولوشن اجرایی بازی ها که بگذریم، فقط با یه حساب سر انگشتی میشه متوجه شد تو بحث انحصاری ها سونی بهتر عمل میکنه

بحث قیمت بازار ایران و در دسترس بودن بازی های PS4 رو هم باید در نظر گرفت

نسل 8 رو باید با سونی ب پایان رسوند!

Sent From Sony Xperia Z2 Using Tapatalk

من هر دو رو ازمایش کردم.
......

این موضوع دلیل داشت. 360 زود هک شد و بازیاش خیلی ارزون همه جا ریخته بود و همه نوع قشری رفتن دنبالش. من خودم خیلیا رو میشناختم که مایکرو و سونی براشون مهم نبود و مهم به صرفه بودن بود. کسانی که سمت سونی رفتن آدمای خاص بودن یا خیلی مایه دار یا خیلی متعصب واسه همین جو سونی خشک بود.

اقا منکه انتخابمو کردم و دلم میخواد ps4 بگیرم.فقط میخوام ببینم psn با اینترنت ایران چطوریه؟
در ضمن چرا xbox one زیاد بازیاش فراوان نیست؟
کسانی که اصفهانند ادرس جا هایی که بازی ps4 ارزون و به صورت دیجیتال میدن را برام پ.خ کنید.

اقا منکه انتخابمو کردم و دلم میخواد ps4 بگیرم.فقط میخوام ببینم psn با اینترنت ایران چطوریه؟
در ضمن چرا xbox one زیاد بازیاش فراوان نیست؟
کسانی که اصفهانند ادرس جا هایی که بازی ps4 ارزون و به صورت دیجیتال میدن را برام پ.خ کنید.
ما که با psn مشکلی نداریم و خیلی راحت امثال destiny رو آنلاین می زنیم! هر چند که با لایو هم مشکلی نداریم :d
بازیهای پلی ۴ بیشتره چون تعداد کسایی که پلی ۴ دارن بیشت و پس در نتیجه راحتتر می تونی بازی گیر بیاری و راحتتر بفروشی!

آخرین ویرایش:
من الان Xbox360 دارم و دلیلی که برای جهش به نسل هشتم و انتخاب PS4 دارم وجود عناوین انحصاری بیشتر ، اعتماد به پیشینه‌ی سونی در عمر بازی‌سازی و کنسول‌گردانی و همین‌طور احترام به مراتب بیشتر به گیم و گیمر نیست به مایکروسافت میباشد!

والبت زمان خریدم با توجه به زندگی در ایرانم موکول میشه به بعد از پچ‌وهک شدن کنسول حالا یه یــی سالی عقب‌تر!

نظر دوستان و اهل گیمرهای ایرانی برای خرید بین دو کنسول چیه ؟ آیا دلایل بیشتری برای خرید PS4 دارن یا فکرم میکنن XBOXONE میتونه دلیل بهتری برای خرید داشته باشه!

خوشحال میشم نطر دوستان رو بدونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or