شایعه ps4 اخرین اخبار و اطلاعات

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
خیلی وقته خبری از ps4نیست گفتم اخرین اخبار درباره این کنسول رو اینجا با منبعشون بزارم تا در جریان اخرین طراحیهای این کنسول از نظر سخت افزاری و سیستم کنترلرش قرار بگیرید.جالب اینجاست که این اخبار درز پیدا کرده از افراد رده بالا و بانفوذ شرکتها بوده مثل ibmوsonyوnvidiaوARM.

اولین خبر که کاملا رسمیه خرید 400میلیون یوروییه سهام کارخانه سازنده پردازندهای CELLواقع در شهر Nagasaki توسط سونی از توشیبا بوده که شرکت توشیبا یکی از سهام داران وطراحان اصلی این سری پردازندها بود که سونی کلا سهام رو ازش خرید تا خودش کامل همه چیز رو در دست بگیره.

خبر بعدی مربوط میشه به ساخت CPUکنسول پلی استیشن4:در ماه فبریه خبری امد:http://pc.watch.impress.co.jp/docs/column/kaigai/20110210_425921.html
که این خبر از طرف یکی از افراد دستندرکار طراحی در شرکت سونی هست که سونی با IBMدر حال ساخت CPUکنسول پلی استیشن4هستن وجزئیاتی هم داد از این قرار که این CPUاز نوع CELLهست وحدودا از 3میلیارد ترانزیستور ساخته شده{CPUپلی3فقط 232میلیون}وهمچنین از 16واحد SPEتشکیل شده که هر واحد SPEاین CPUتقریبا به اندازه یک CPUپلی استیشن3قرار دارد .

یعنی CPUپلی استیشن4قدرتی حدودا 16 برابر CPUپلی استیشن3دارد.
وهمچنین از فن اوری ساخت 32nmنانومتر بهره می برد.
این cpuمتصل به 2گیگابایت رم از نوع XDR2هست که دوبرابر GDDR5سرعت دارد.
سونی حساب بسیار خاصی روی CELLباز کرده ومعتقد هست که بازی سازها می توانند تا مدتها بدون محدودیت گرافیک وطراحیهای خود را ارتقائ دهند.

GPUکنسول:
در طراحی GPUکنسول 3شرکت نقش دارند NVIDIA.ARM.SONY
سونی میخواهد معماری GPUکنسول پلی استیشن4متفاوت از معماری رایج PCباشد .برای همین امر سونی پای شرکت ARMهم نیز در طراحی GPUکنسول خود باز کرده واز پردازندهای ARMدر GPUخود به عنوان مکمل استفاده خواهد کرد .سونی خود نیز در طراحی GPUکمک خواهد کرد .اطلاعات خاصی از تعداد هسته های پردازشی GPUهنوز در دست نیست ولی ان چیزی که معلوم هست GPUاین کنسول به صورت ترکیبی هست یعنی ترکیبی از CUDAانویدیا با ریز پردازندهای ARM.در کل ریز پردازندهای ARMمیتوانن کمک بسیار خوبی باشند و با برنامه نویسی خاص خود می توانند هر انچه بازی ساز نیاز دارد بدون افت فریم یا لگ زدن اجرا کنند عملیاتی مانند سایه زنیها ورئس زنها وهمچنین تسلایشن می توانند با استفاده از برنامه نویسی برای این سری پردازندها میسر شود.

کنترلر کنسول :بر طبق این خبر :http://www.digitimes.com/news/a20110704PD202.html
واین خبر:http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2011/mar/15/bafta-interviews-part-two
کنترلر جدید سنسوری دارد که میتواند حرکتهای اطراف خود را حس کند البته نه به دقت کینکت ولی به یه دردی میخوره دیگه.
همچنین کنترلر جدید دارای سنسورهای شتاب سنج وجیرسکوپ هست.

بازیها به دو صورت فیزیکی و دانلود عرضه میشوند و درایو کنسول به احتمال زیاد بلو ری رام خواهد بود.
منبع: تاریخ رلیز کنسول:
در سال2012به تولید انبوه میرسه ودر 2013وارد بازار خواهد شد.
قیمت کنسول هنوز مشخص نیست .در مورد دیسکهای این کنسول blu rayهست وhvdنیست چون hvdهنوز تو مراحل تست قرار داره .

آخرین ویرایش:
مشکلش سرعته پائین ش هست. حجم که مشکلی نداره کلان :دی/

سرعت چیش پایین Reading یا writing ..
WRite که باید 100% سرعت پایین داشته باشه با توجه به حجم ..
عکس لوفیت منو کشته اصلا

دوست دارم زمانی که Ps4 میاد بتونم بازیهای اصلش رو بگیرم.. اینجوری فازش بیشترهه....

داداشم سخت افزاری که کلی عقب بود و هست xbox از ps3 اینو که قبول دارین بعد اصلا وارد بحث تو قسمت گیمم که نمیشه شد بگی xbox با ps3 نمیتونه رقابت کنه تو بازی های اورجینال این کجا اون کجا یه انچارتد خداست بقیرو اصلا بریز دور منم امیدوارم xbox بتونه خوبشه ولی خیلی کاری سختیست برای شرکتی مثل ماکروسافت مونده به خدا .
به خدا بعضی مواقع یه حرف هایی میزنید آدم میمونه چی بگه.
من هردو کنسول رو دارم و به نظرم هردو عالی هستن.
حالا شما که میگی سخت افزار xbox خیلی عقبه میشه یه مقایسه بین کارت گرافیک و رم و ... بکنی ببینم چی تو سرت میگذره که این حرف رو زدی؟؟؟؟؟
یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم سری uncharted بود و همچنین geats of war و forza و god of war میبینی که هردو بازی های عالی ای دارن.اگه سخت افزار 360 خیلی ضعیف بود gears 3 یا gears2 و 1 با اون گرافیک امکان پذیر نبودن.اگرم بازی کردیشون پس این حرف رو چرا میزنی اگه واقعا سخت افزار پلی 3 خیلی شاخ تر بود الآن باید آنچارتد 3 در حد واقعیت بود .پس این حرف درست نیست که 360 خیلی عقب تر باشه.

در ضمن دوستانی که میگن بازی بالای 15 گیگ نیومد تو این نسل پس آنچارتد 3 نزدیک به 48 گیگ و کیلزون 3 نزدیک به 42 گیگ و .... چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا بعضی مواقع یه حرف هایی میزنید آدم میمونه چی بگه.
من هردو کنسول رو دارم و به نظرم هردو عالی هستن.
حالا شما که میگی سخت افزار xbox خیلی عقبه میشه یه مقایسه بین کارت گرافیک و رم و ... بکنی ببینم چی تو سرت میگذره که این حرف رو زدی؟؟؟؟؟
یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم سری uncharted بود و همچنین geats of war و forza و god of war میبینی که هردو بازی های عالی ای دارن.اگه سخت افزار 360 خیلی ضعیف بود gears 3 یا gears2 و 1 با اون گرافیک امکان پذیر نبودن.اگرم بازی کردیشون پس این حرف رو چرا میزنی اگه واقعا سخت افزار پلی 3 خیلی شاخ تر بود الآن باید آنچارتد 3 در حد واقعیت بود .پس این حرف درست نیست که 360 خیلی عقب تر باشه.

در ضمن دوستانی که میگن بازی بالای 15 گیگ نیومد تو این نسل پس آنچارتد 3 نزدیک به 48 گیگ و کیلزون 3 نزدیک به 42 گیگ و .... چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی نبودن. شما اول یه تحقیقی چیزی بکن بعد بیا اینجوری بگو چی هستن !
حجم خود بازی کمتر از ایناس. بقیه موارد تکنیکی و دلایلش هم بماند تو تاپیک مناسب نه اینجا که ربطی نداره

آخرین ویرایش:
این بحث ps3 و X360 دیگه منسوخ شده که کدومش بهتره !! تفاوتشون کمه. هر دو کنسول خوب هستن و این اواخر هم کاربران از هر دو کنسول استفاده مطلوب بردن و رازی هستن هر چند بغییر از PS3 که بازیاش به سختی گیر میاد و صد البته گران ..

وقتی ps3 میومد ما گفتیم :آقا این بلو ری به کار این نسل نمیاد, شما گفتید :نه PS میدونه چیکار داره میکنه!. توی این چند سال که از عمر این کنسول میگذره و دیگه یه جورایی آخرای عمرش هست به جز چنتا گیم خاص نتونستن از تمام فضای این دیسک بهره ببرن جز خالی کردن جیب مردم..
حالا نوبت HVD هست با 4 ترا !!!! امکانش کمه برای این نسل از HVD استفاده بشه همون بلو ری بهتر هست.

کسی تصویری از گیم های نسل گذشته تا کنسول نسل بعدی رو نداره ؟؟؟ واسه PS3 یادمه بچه ها تصویری پیدا کرده بودنو اونا رو کنار هم گذاشتن تا پیشرفت گرافیکی گیم نسل آینده رو ببینیم..

آخرین ویرایش:
حجم خود بازی کمتر از ایناس. بقیه موارد تکنیکی و دلایلش هم بماند تو تاپیک مناسب نه اینجا که ربطی نداره
امیر علی تو به من بگو بازی کات سین نمیخواد؟ :دی جزو حجمی که باید توی یه دیسک گنچونده بشه حساب نمیشه؟
به نظرت بدون کات سین (از پیش رندر شده یا ریل تایم یا CG ) تکلیف روایت داستانی چی میشه ؟

پ.ن.آقا اینم اضافه کنید که بعد از چند سال مهندسان بازی سنتری پی بردن که بلورِی برای خالی کردن جیب مردم ساخته شده ! :دی

امیر علی تو به من بگو بازی کات سین نمیخواد؟ :دی جزو حجمی که باید توی یه دیسک گنچونده بشه حساب نمیشه؟
به نظرت بدون کات سین (از پیش رندر شده یا ریل تایم یا CG ) تکلیف روایت داستانی چی میشه ؟
نه منظورم این نیست ! :d
دارن میگن Bluray ای که 50 گیگ باشه برای نسل بعد کمه :d من منظورم در جواب به اونا بود نه اینکه کات سین و اینا اضافس
بعد خب آخه کات سین و با همون کیفیت HD میشه حجمش رو خیلی کم کرد، که باز چیزی نیست :d کانتنت های اضافه هم خیلی هست که باز داره پرش میکنه
کلا منظورم اینه که نسل بعد یه دیسک 300 گیگی نمیخواد همین جواب میده

بازی نبودن. شما اول یه تحقیقی چیزی بکن بعد بیا اینجوری بگو چی هستن !
آهان ببخشید پس شما تو دیسکاتون سونی انحصاری برای شما فقط حجم خود بازی رو میزنه و نه فیلم هاش و ... رو/
حجم خود بازی هرچقدر باشه با فیلماش و ... این قدر میشه نکنه برای شما رو فیلماش رو تو فلاپی میدن؟؟؟؟
نسل بعد هم هرچقدر حجمش بره بالا فیلم و ... داره که باعث میشه بیشتر از 50 گیگ بشه دیگه این با عقل یه بچه 2 ساله هم جور در میاد.
نسل بعد هم تمام بازی ها 3d میشن.همون طور که حجم kiil zone 3 نسخه 2 بعدیش با 3 بعدیش نزدیک 2 برابر فرق داشت از این به بعد بازی ها همین طور میشن نکنه 3d هم فشرده میکنن؟
کلا بعیده بلوری رامش 50 گیگ بالاتر رو نتونه ساپورت کنه.به 2 دلیل
1- سونی هیچ وقت حتی در مورد پلی 2 ریسک نکرد که درایوش آخرای نسلش خیلی کم بیاره
2- همون طور که دیویدی رام هایی که بتونن دیویدی 5 رو بخونن با دیودی رام هایی که بتونن دیویدی 9 رو بخونن زیاد تفاوت قیمت نداشت پس باز هم سونی ترجیح میده قیمت کنسول یه چند دلاری بالاتر بره و لی درایوش بهبود خاصی پیدا کنه.

آخرین ویرایش:
آهان ببخشید پس شما تو دیسکاتون سونی انحصاری برای شما فقط حجم خود بازی رو میزنه و نه فیلم هاش و ... رو/
حجم خود بازی هرچقدر باشه با فیلماش و ... این قدر میشه نکنه برای شما رو فیلماش رو تو فلاپی میدن؟؟؟؟
نسل بعد هم هرچقدر حجمش بره بالا فیلم و ... داره که باعث میشه بیشتر از 50 گیگ بشه دیگه این با عقل یه بچه 2 ساله هم جور در میاد.
نسل بعد هم تمام بازی ها 3d میشن.همون طور که حجم kiil zone 3 نسخه 2 بعدیش با 3 بعدیش نزدیک 2 برابر فرق داشت از این به بعد بازی ها همین طور میشن نکنه 3d هم فشرده میکنن؟
کلا بعیده بلوری رامش 50 گیگ بالاتر رو نتونه ساپورت کنه.به 2 دلیل
1- سونی هیچ وقت حتی در مورد پلی 2 ریسک نکرد که درایوش آخرای نسلش خیلی کم بیاره
2- همون طور که دیویدی رام هایی که بتونن دیویدی 5 رو بخونن با دیودی رام هایی که بتونن دیویدی 9 رو بخونن زیاد تفاوت قیمت نداشت پس باز هم سونی ترجیح میده قیمت کنسول یه چند دلاری بالاتر بره و لی درایوش بهبود خاصی پیدا کنه.
بحث کردن با شما اصلا فایده نداره ! راجع به هیچی اطلاع نداری فقط دوست داری 4 تا کلمه بندازی تو پستات که فکر کنی الآن چقدر اطلاع داری و مثلا با تمسخر جواب بدی
شما خوش باش با پستات که کلا نباید جدیشون گرفت
هروقت گرفتی بازی و کد و Optimize و ... چی هست بیا باهم صحبت میکنیم

نه منظورم این نیست ! :d
دارن میگن Bluray ای که 50 گیگ باشه برای نسل بعد کمه :d من منظورم در جواب به اونا بود نه اینکه کات سین و اینا اضافس
بعد خب آخه کات سین و با همون کیفیت HD میشه حجمش رو خیلی کم کرد، که باز چیزی نیست :d کانتنت های اضافه هم خیلی هست که باز داره پرش میکنه
کلا منظورم اینه که نسل بعد یه دیسک 300 گیگی نمیخواد همین جواب میده
منم موافقم که یه بلوری 50 گیگ احتمالا باید برای اکثر بازیها کافی باشه ولی یه مسئله ای هم هست که ما هنوز از نسل بعد چیزی ندیدیم اطلاعی نداریم که باریها قراره چقدر حجم اشغال کنند .
شخصا فکر میکنم کار به بلوری های 100 گیگی هم بکشه !:دی

منم موافقم که یه بلوری 50 گیگ احتمالا باید برای اکثر بازیها کافی باشه ولی یه مسئله ای هم هست که ما هنوز از نسل بعد چیزی ندیدیم اطلاعی نداریم که باریها قراره چقدر حجم اشغال کنند .
شخصا فکر میکنم کار به بلوری های 100 گیگی هم بکشه !:دی

آخه یه مسئله دیگه هم هست. نسل بعد دیگه فکر نمیکنم احتیاج باشه کات سین ها رو CG و این حرفا رندر بگیرن بذارن توش. همون انجین های نسل بعد (با توجه به شایعه های سخت افزاریشون) کاملا Real میتونن عالی اجرا کنن. خب این حذف بشه به جای اینکه کات سین ها 30 گیگ حجمشون باشه قشنگ نصف میشن.
یعنی نسل بعد بیشتر از 20 گیگ به بازیا اضافه میکنه ؟ :d آخه 20 گیگ خیلی زیاده :d

آخه یه مسئله دیگه هم هست. نسل بعد دیگه فکر نمیکنم احتیاج باشه کات سین ها رو CG و این حرفا رندر بگیرن بذارن توش. همون انجین های نسل بعد (با توجه به شایعه های سخت افزاریشون) کاملا Real میتونن عالی اجرا کنن. خب این حذف بشه به جای اینکه کات سین ها 30 گیگ حجمشون باشه قشنگ نصف میشن.
یعنی نسل بعد بیشتر از 20 گیگ به بازیا اضافه میکنه ؟ :d آخه 20 گیگ خیلی زیاده :d
خب یه مثال در این مورد هست MGS4 که کات سین هاش تماماً به صورت ریِل تایم توسط موتور خود بازی رندر میشده و حجم کلی بازی هم نزدیک به 40 گیگ دراومده .
حالا حجم همچین چیزی رو با توجه به ارتقای سطح جزئیات گرافیکی در حد یه نسل تخمین بزن! :دی
کلا برای اظهار نظر در این موارد یه کم زوده به نظرم .

بحث کردن با شما اصلا فایده نداره ! راجع به هیچی اطلاع نداری فقط دوست داری 4 تا کلمه بندازی تو پستات که فکر کنی الآن چقدر اطلاع داری و مثلا با تمسخر جواب بدی
شما خوش باش با پستات که کلا نباید جدیشون گرفت
هروقت گرفتی بازی و کد و Optimize و ... چی هست بیا باهم صحبت میکنیم
بله شخصیت شما نشون میده خیلی اطلاع داری احتمالا سنتم به اندازه ps2 هستش که این حرف ها رو میزنی جالبه یاد گرفتیم کیلزون 3 حجمش 7-8 گیگه بقیش تکنیکه که اون تکنیک جاش رو دیسک نیست و و جاش رو باد هواست.
کلا تو آدم کلا با اطلاعاتی هستی که همه الآن حرفت رو قبول دارن.کاش حد اقل میدونستی رشتهخ طرف چیه که این جور اطلاع اطلاع میکنی.
دیگه همه میدونن حتی خود سونی هم به ماکروسافت گفته بود که بازی های این نسل به خاطر اینکه کنسول اونا دیویدی 9 بوده حجمشون کم شد و تکسچرها و ... ... شد.اما اگه ماکرو برای نسل بعد درایو خاصی در نظر گرفته باشه همین جا میگم بازیای نسل بعد 90 درصد بازی ها حجمشون بالای 20 گیگه.
در مورد حرفات هم مشخصه کی تجربه داره.گاد آف وار و .... فقط و فقط خود بازی چقدر حجم داره ؟؟؟ همون نسخه ای که هیچ فیلم و ... نداره.اون 23 گیگ بود.اینم قبول نداری خوب دیگه بحث کردن نداره تو بگو ماست سیاه هستش.
دیگه با تو حرفی ندارم و منتظر نسل بعد ولی نسل بعد اومد دیدیم از همین بلوری های 50 گیگ استفاده شده من رسما تو همین تاپیک اعلام میکنم حق با تو بوده و ....
ولی اگه نبود؟؟؟؟؟؟ مثل تاپیک بهترین بازی نسل که من گفتم ریج نمیشه همه تهمت زدن جان کارمک رو نمیشناسی و ... که دیدیم نشد ولی بعد از اومدن بازی دیگه از هیچ کدوم از بچه ها خبری نشد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or