شایعه ps4 اخرین اخبار و اطلاعات

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
خیلی وقته خبری از ps4نیست گفتم اخرین اخبار درباره این کنسول رو اینجا با منبعشون بزارم تا در جریان اخرین طراحیهای این کنسول از نظر سخت افزاری و سیستم کنترلرش قرار بگیرید.جالب اینجاست که این اخبار درز پیدا کرده از افراد رده بالا و بانفوذ شرکتها بوده مثل ibmوsonyوnvidiaوARM.

اولین خبر که کاملا رسمیه خرید 400میلیون یوروییه سهام کارخانه سازنده پردازندهای CELLواقع در شهر Nagasaki توسط سونی از توشیبا بوده که شرکت توشیبا یکی از سهام داران وطراحان اصلی این سری پردازندها بود که سونی کلا سهام رو ازش خرید تا خودش کامل همه چیز رو در دست بگیره.

خبر بعدی مربوط میشه به ساخت CPUکنسول پلی استیشن4:در ماه فبریه خبری امد:http://pc.watch.impress.co.jp/docs/column/kaigai/20110210_425921.html
که این خبر از طرف یکی از افراد دستندرکار طراحی در شرکت سونی هست که سونی با IBMدر حال ساخت CPUکنسول پلی استیشن4هستن وجزئیاتی هم داد از این قرار که این CPUاز نوع CELLهست وحدودا از 3میلیارد ترانزیستور ساخته شده{CPUپلی3فقط 232میلیون}وهمچنین از 16واحد SPEتشکیل شده که هر واحد SPEاین CPUتقریبا به اندازه یک CPUپلی استیشن3قرار دارد .

یعنی CPUپلی استیشن4قدرتی حدودا 16 برابر CPUپلی استیشن3دارد.
وهمچنین از فن اوری ساخت 32nmنانومتر بهره می برد.
این cpuمتصل به 2گیگابایت رم از نوع XDR2هست که دوبرابر GDDR5سرعت دارد.
سونی حساب بسیار خاصی روی CELLباز کرده ومعتقد هست که بازی سازها می توانند تا مدتها بدون محدودیت گرافیک وطراحیهای خود را ارتقائ دهند.

GPUکنسول:
در طراحی GPUکنسول 3شرکت نقش دارند NVIDIA.ARM.SONY
سونی میخواهد معماری GPUکنسول پلی استیشن4متفاوت از معماری رایج PCباشد .برای همین امر سونی پای شرکت ARMهم نیز در طراحی GPUکنسول خود باز کرده واز پردازندهای ARMدر GPUخود به عنوان مکمل استفاده خواهد کرد .سونی خود نیز در طراحی GPUکمک خواهد کرد .اطلاعات خاصی از تعداد هسته های پردازشی GPUهنوز در دست نیست ولی ان چیزی که معلوم هست GPUاین کنسول به صورت ترکیبی هست یعنی ترکیبی از CUDAانویدیا با ریز پردازندهای ARM.در کل ریز پردازندهای ARMمیتوانن کمک بسیار خوبی باشند و با برنامه نویسی خاص خود می توانند هر انچه بازی ساز نیاز دارد بدون افت فریم یا لگ زدن اجرا کنند عملیاتی مانند سایه زنیها ورئس زنها وهمچنین تسلایشن می توانند با استفاده از برنامه نویسی برای این سری پردازندها میسر شود.

کنترلر کنسول :بر طبق این خبر :http://www.digitimes.com/news/a20110704PD202.html
واین خبر:http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2011/mar/15/bafta-interviews-part-two
کنترلر جدید سنسوری دارد که میتواند حرکتهای اطراف خود را حس کند البته نه به دقت کینکت ولی به یه دردی میخوره دیگه.
همچنین کنترلر جدید دارای سنسورهای شتاب سنج وجیرسکوپ هست.

بازیها به دو صورت فیزیکی و دانلود عرضه میشوند و درایو کنسول به احتمال زیاد بلو ری رام خواهد بود.
منبع: تاریخ رلیز کنسول:
در سال2012به تولید انبوه میرسه ودر 2013وارد بازار خواهد شد.
قیمت کنسول هنوز مشخص نیست .در مورد دیسکهای این کنسول blu rayهست وhvdنیست چون hvdهنوز تو مراحل تست قرار داره .

آخرین ویرایش:
خب یه مثال در این مورد هست MGS4 که کات سین هاش تماماً به صورت ریِل تایم توسط موتور خود بازی رندر میشده و حجم کلی بازی هم نزدیک به 40 گیگ دراومده .
حالا حجم همچین چیزی رو با توجه به ارتقای سطح جزئیات گرافیکی در حد یه نسل تخمین بزن! :دی
کلا برای اظهار نظر در این موارد یه کم زوده به نظرم .
این mgs4چطور مال من 22گیگ بیشتر نیست؟
در کل اکثر بازیهای ps3که حجمشون بالای 40گیگ بخاطر کیفیت 1080تریلر داخل بازی بود مثل gow3که 40خورده ایی بلو ریش حجم داشت ولی بعدا برای کپی بازی کردن از روی هارد به 25گیگ کاهش حجمش دادن {تریلر 1080اخر ساخت بازی رو حذف کرده بودن}یا کیلزون3 که با دمو 3dاولش فکر کنم 45گیگ بود ولی با حذف اون دمو حجمش شد 22گیگ.

---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

بله شخصیت شما نشون میده خیلی اطلاع داری احتمالا سنتم به اندازه ps2 هستش که این حرف ها رو میزنی جالبه یاد گرفتیم کیلزون 3 حجمش 7-8 گیگه بقیش تکنیکه که اون تکنیک جاش رو دیسک نیست و و جاش رو باد هواست.
کلا تو آدم کلا با اطلاعاتی هستی که همه الآن حرفت رو قبول دارن.کاش حد اقل میدونستی رشتهخ طرف چیه که این جور اطلاع اطلاع میکنی.
دیگه همه میدونن حتی خود سونی هم به ماکروسافت گفته بود که بازی های این نسل به خاطر اینکه کنسول اونا دیویدی 9 بوده حجمشون کم شد و تکسچرها و ... ... شد.اما اگه ماکرو برای نسل بعد درایو خاصی در نظر گرفته باشه همین جا میگم بازیای نسل بعد 90 درصد بازی ها حجمشون بالای 20 گیگه.
در مورد حرفات هم مشخصه کی تجربه داره.گاد آف وار و .... فقط و فقط خود بازی چقدر حجم داره ؟؟؟ همون نسخه ای که هیچ فیلم و ... نداره.اون 23 گیگ بود.اینم قبول نداری خوب دیگه بحث کردن نداره تو بگو ماست سیاه هستش.
دیگه با تو حرفی ندارم و منتظر نسل بعد ولی نسل بعد اومد دیدیم از همین بلوری های 50 گیگ استفاده شده من رسما تو همین تاپیک اعلام میکنم حق با تو بوده و ....
ولی اگه نبود؟؟؟؟؟؟ مثل تاپیک بهترین بازی نسل که من گفتم ریج نمیشه همه تهمت زدن جان کارمک رو نمیشناسی و ... که دیدیم نشد ولی بعد از اومدن بازی دیگه از هیچ کدوم از بچه ها خبری نشد.

ظرفیت بازی بستگی به سازنده وموتور بازی داره در کل انحصاریهای ps3مخصوصا از سال 2008.2009به این ور حجمشون نصبت به باقیه بازیها رفت بالا مثلا gow3حدود25گیگ حجمشه بدون فیلم ساخت اخر بازی که حذفش کردن که اگه همین بازی بخواد برای نسل بعد باز سازی کم کمش بالای50گیگ حجمشه بدون تریلرهاش .کلا ps3 بخاطر معماری سخت افزارش بازیهای انحصاریش که میخوان از قدرت cellاستفاده کنن حجیم در میان ونباید با حجم بازی pcو360مقایسه بشن.
شک نکنید سونی از درایو بلو ری با ظرفیت حداقل 200گیگ استفاده میکنه.

آقایون محترم لطفا شایعه نسازید !!
هر وقت صحبت از کنسول نسل آینده میشه و به زمانش نزدیک میشیم بعضی از دوستان هیجان زده میشن .. و صحبت هایی میکنند که فقط تو فیلم جنگ ستارگان ازش میشه استفاده برد.
این اعداد و ارقام رو از کجا میارید؟!! MGS4 40GB!!!! این بازی 29.8GB که شامل 340تا فایل و 29 تا فولدر هست..

الان دوستانی که طرفدار PS هستند اینجوری دارند با هم یکی بدو میکنند واقعا عجیبه!! چه برسه اخبار کنسول Xbox Next بیاد ..... دیگه کی اینارو میخواد جمع کنه ... =))

وقتی میگید 200GB بازی , یکی دیگه میگه نه 2TB بازی ...... من به خودم میگم بد بخت میشم همینجوریش 100 تومن پول بازی کم بود حالا میخواد بشه 300 تومن! البته بدون در نظر گرفتن تورم .

در کل اکثر بازیهای ps3که حجمشون بالای 40گیگ بخاطر کیفیت 1080تریلر داخل بازی بود مثل gow3که 40خورده ایی بلو ریش حجم داشت ولی بعدا برای کپی بازی کردن از روی هارد به 25گیگ کاهش حجمش دادن {تریلر 1080اخر ساخت بازی رو حذف کرده بودن}یا کیلزون3 که با دمو 3dاولش فکر کنم 45گیگ بود ولی با حذف اون دمو حجمش شد 22گیگ.

---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

ظرفیت بازی بستگی به سازنده وموتور بازی داره در کل انحصاریهای ps3مخصوصا از سال 2008.2009به این ور حجمشون نصبت به باقیه بازیها رفت بالا مثلا gow3حدود25گیگ حجمشه بدون فیلم ساخت اخر بازی که حذفش کردن که اگه همین بازی بخواد برای نسل بعد باز سازی کم کمش بالای50گیگ حجمشه بدون تریلرهاش .کلا ps3 بخاطر معماری سخت افزارش بازیهای انحصاریش که میخوان از قدرت cellاستفاده کنن حجیم در میان ونباید با حجم بازی pcو360مقایسه بشن.
شک نکنید سونی از درایو بلو ری با ظرفیت حداقل 200گیگ استفاده میکنه.
قربونت.به خدا منم دارم از چند ساعت پیش همین رو میگم.به خدا قسم بازی های نسل بعد به خاطر تکنیک و 3d و ... حجمشون به شدت بالا میره.

ظرفیت بازی بستگی به سازنده وموتور بازی داره در کل انحصاریهای ps3مخصوصا از سال 2008.2009به این ور حجمشون نصبت به باقیه بازیها رفت بالا
دقیقا این قسمت حرفت خیلی قشنگ بود.شما و خیلی از دوستان هم که با من موافقید فقط میمونه منتظر باشیم نسل بعد بیاد ببینیم .99 درصد دیسک های بالای 50 گیگ رو میتونه ساپورت کنه در عین حال بازی های کم حجم رو دیسک های 1 لایه و یا همین دو لایه ها 50 گیگ ها میان.و بقیه بازی ها رو دیسک های بالای 50 گیگ

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 AM ارسال شده بود ----------

آقایون محترم لطفا شایعه نسازید !!
هر وقت صحبت از کنسول نسل آینده میشه و به زمانش نزدیک میشیم بعضی از دوستان هیجان زده میشن .. و صحبت هایی میکنند که فقط تو فیلم جنگ ستارگان ازش میشه استفاده برد.
این اعداد و ارقام رو از کجا میارید؟!! MGS4 40GB!!!! این بازی 29.8GB که شامل 340تا فایل و 29 تا فولدر هست..

الان دوستانی که طرفدار PS هستند اینجوری دارند با هم یکی بدو میکنند واقعا عجیبه!! چه برسه اخبار کنسول Xbox Next بیاد ..... دیگه کی اینارو میخواد جمع کنه ... =))

وقتی میگید 200GB بازی , یکی دیگه میگه نه 2TB بازی ...... من به خودم میگم بد بخت میشم همینجوریش 100 تومن پول بازی کم بود حالا میخواد بشه 300 تومن! البته بدون در نظر گرفتن تورم .
آره حرفت درسته ولی من یه سر هم باید به تاپیک Xbox Next بزنم.:dچون هردو رو دارم ولی یه جورایی با 360 بیشتر حال میکنم البته تو انحصاری ها که پلی خوب خیلی ب....:d

من به خودم میگم بد بخت میشم همینجوریش 100 تومن پول بازی کم بود حالا میخواد بشه 300 تومن! البته بدون در نظر گرفتن تورم .
قیمتها که جهانیه ثابت خواهد موند الان 59.99دلار هست نسل بعد هم همینه تا حالا که خبری از افزایش قیمتها نبوده .
خداییش وقتی یه بازی 3dsدارن میدن40دلار یعنی یه بازی که یه تیم دو سال از عمرشم گذاشته پای کامپیوتر ونزدیک 25تا 50گیگ برنامه نوشته وایتم طراحی کرده یعنی نمی ارزه؟{تازه نسل بعد ظرفیتها هم بالاتر میره}
برای اونایی هم که سخته این مقدار هزینه کنن البته برای همه سخته چون 70تا80هزار تومن پول کمی نیست ونهایت یه بازی رو یه هفته ایی میشه تمومش کرد ولی راه حل داره.
یادمه موقعی که سوم دبستان بودم تازه سگا اومده بود ولی من نینتندو داشتم وکاتریجهاش {اون موقع میگفتیم نوار سال 73}کرایه میکردیم چون همون موقع هم کاتریج گرون بود مثلا 5هزار تومن پول یه بازی نینتندو بود که ما روزی فقط دویست تومن کرایه میکردیم وشناسنامه گرو میزاشتیم .دو سال بعد سگا خریدم وکاتریج کرایه میکردیم از کلوپ محله.
الانم هم راحت میشه با باز کردن یه ویدیو گیم کلوپ راه خوبی رو رفت و با گرفتن 80هزار تومن حق عضویت {برای اینکه اگر فکرای بد به سرش زد پول بازی رو داده باشه}میتونه عضو بشه ویه کارت شناسایی گرو بزاره ومثلا توافقی به طور مثال روزی هزار تومن بازی رو کرایه کنه .
اینطوری نه دیگه انگ دزدی بهت میزنن نه دیگه از بن ومن میترسی هر بازی که دوست داری میتونی تجربه کنی.
هزینه هم زیاد نمیشه.ماهی چهارتا بازی تجربه کنی میشه چهار هفته که میشه 28 هزار تومن نخواستی 28هزار تومن رو بده یه بازی دسته دوم بگیر.
موقعی که همه ما داشتیم سگا ونینتندو بازی میکردیم از همین راه میرفتیم ومثلا از یه بازی خیلی خوشمون میومد میخریدیمش.

اگه همه اینا واقعیت داشته باشه این راهی که اینا دارن میرن به ترکستان است. من یه کنسول بازی میخوام که عین بچه ادم بشینم گیم بازی کنم.اینا میخوان چی کار کنن منو بفرستن مریخ؟ فک کنم دیگه نمیخوان از گیم اسپات جایزه بگیرن.:d

اگه اینجوری باشه سونی رو میبوسم میذارم کنار (فامیتو هم رفته دیگه حسش نیست) . هی ع ع ps1 :(

قیمتها که جهانیه ثابت خواهد موند الان 59.99دلار هست نسل بعد هم همینه تا حالا که خبری از افزایش قیمتها نبوده .
خداییش وقتی یه بازی 3dsدارن میدن40دلار یعنی یه بازی که یه تیم دو سال از عمرشم گذاشته پای کامپیوتر ونزدیک 25تا 50گیگ برنامه نوشته وایتم طراحی کرده یعنی نمی ارزه؟{تازه نسل بعد ظرفیتها هم بالاتر میره}
برای اونایی هم که سخته این مقدار هزینه کنن البته برای همه سخته چون 70تا80هزار تومن پول کمی نیست ونهایت یه بازی رو یه هفته ایی میشه تمومش کرد ولی راه حل داره.
یادمه موقعی که سوم دبستان بودم تازه سگا اومده بود ولی من نینتندو داشتم وکاتریجهاش {اون موقع میگفتیم نوار سال 73}کرایه میکردیم چون همون موقع هم کاتریج گرون بود مثلا 5هزار تومن پول یه بازی نینتندو بود که ما روزی فقط دویست تومن کرایه میکردیم وشناسنامه گرو میزاشتیم .دو سال بعد سگا خریدم وکاتریج کرایه میکردیم از کلوپ محله.
الانم هم راحت میشه با باز کردن یه ویدیو گیم کلوپ راه خوبی رو رفت و با گرفتن 80هزار تومن حق عضویت {برای اینکه اگر فکرای بد به سرش زد پول بازی رو داده باشه}میتونه عضو بشه ویه کارت شناسایی گرو بزاره ومثلا توافقی به طور مثال روزی هزار تومن بازی رو کرایه کنه .
اینطوری نه دیگه انگ دزدی بهت میزنن نه دیگه از بن ومن میترسی هر بازی که دوست داری میتونی تجربه کنی.
هزینه هم زیاد نمیشه.ماهی چهارتا بازی تجربه کنی میشه چهار هفته که میشه 28 هزار تومن نخواستی 28هزار تومن رو بده یه بازی دسته دوم بگیر.
موقعی که همه ما داشتیم سگا ونینتندو بازی میکردیم از همین راه میرفتیم ومثلا از یه بازی خیلی خوشمون میومد میخریدیمش

این قیمتهای شکیل 59.99 که میگید رو بازیهاشو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟ من Skyrim میخوام NFS میخوام Winning Eleven 2012 میخوام کلا هر بازی که واسه X360 اومده اونا به آسودگی دارن بازی میکنند رو میخوام .. تو سایتی که اسمشو نمیبرم دیدم mgs3 رو برایX360 برداشتن HD کردن ؟ چرا این کارو واسه PS3 نکردن؟؟؟؟؟؟!!!

من فقط پایه حقوق(دستمزد) کارگران آمریکا رو بهت میگم
که اونجا به ازای 40 ساعت کار در هفته که روزی 6/7 ساعت باشه در کمترین ایالت 290$ دلار هست که ماهی 1160$ دلار میشه
و بیشترین حقوق 1400$ دلار در ماه برای ایالت واشنگتون هست...
منبع:سایت رسمی وزارت کار آمریکا

شما اینجا رو با اون کشور هایی که بازیشون رو 59.99 میفروشن نسنج
اینجا پایه حقوق ما چنده ؟؟؟ 363$ دلار به ازای هر ماه..
اونجا با عقل جور در میاد 59.99 پول بازی بدن ولی اینجا نه .. همین هفته پیش رفتم بازی COD رو بگیرم گفتن 100 هزار تومن ..
ما که تو جهان زندگی نمیکنیم اینجا ایرانه خیلی از زمین دور هستیم..

من اگه پول بازیهام از جیب بابام در بیاد خوب مشگلی ندارم ..:d

اون دوستانی که بی پروا پول گیم PS3 میدن یا خیلی بچه مایه هستن که دستشون تو جیبشون هست یا خدا بده برکت جیب پاپی رو ..

آخرین ویرایش:
این قیمتهای شکیل 59.99 که میگید رو بازیهاشو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟ من Skyrim میخوام NFS میخوام Winning Eleven 2012 میخوام کلا هر بازی که واسه X360 اومده اونا به آسودگی دارن بازی میکنند رو میخوام .. تو سایتی که اسمشو نمیبرم دیدم mgs3 رو برایX360 برداشتن HD کردن ؟ چرا این کارو واسه PS3 نکردن؟؟؟؟؟؟!!!

که اونجا به ازای 40 ساعت کار در هفته که روزی 6/7 ساعت باشه در کمترین ایالت 290$ دلار هست که ماهی 1160$ دلار میشه

اونجا با عقل جور در میاد 59.99 پول بازی بدن ولی اینجا نه .. همین هفته پیش رفتم بازی COD رو بگیرم گفتن 100 هزار تومن ..

اون دوستانی که بی پروا پول گیم PS3 میدن یا خیلی بچه مایه هستن که دستشون تو جیبشون هست یا خدا بده برکت جیب پاپی رو ..

این جملتونو من همه جا گفتم و کاملا و شدیدا با شما دوست عزیز موافقم خوشمان امد

حقوقای اونا کجا برا ما کجا یه کسی سر از حساب کتابم در نیاره میدونه چه خبره ما گرونی داریم ولی اضافی به حقوق اصلا نداریم تا اضافم میکنن میان سریع پول بیمه یا یچو گرون میکنن تا یر به یر بشه بره جیب خودشون .

درسته كه اونا حقوقشون خيلي بيشتره و 100 دليل ديگه
ولي شما كه تو PSN نيستيد ببينيد كه طرف چند تا بازي ميگيره اونا درسته حقوقشون زياده اما برا گيم زياد خرج نميكنن
من دوستاي خارجي اي توي PSN دارم كه همش يه بازيو بازي ميكنن ديگه خيلي بخوان بتركونن يه فيفا هر ساله ميگيرن با يه كد و كلا تمامه سالو با اين دوبازي سرميكنن
كلا اين دمدمي مزاجي و هي بازي عوض كردن عادته بده ما ايرانيا هست خارجيا همچين اخلاقي ندارن ما هم بايد اين اخلاقو ترك كنيم

عجب مال شما 22 گیگ بود؟! شاید MG Online همراه نسخه کپی شما نبوده .مد 3D هم که تو بازیهای نسل بعدی تبدیل به یه استاندارد میشه .
این بازی رو باید دقیق میگفتم 30 گیگه (حجم این بازی دقیقا 30.1 GB ) حالا بحث سر این نیست گفتم که نسل بعد احتمالا اکثر بازیها ، حداقل بلوری با حجم 50 گیگ از الزاماتشون هست .

خوب ما هم که میگیم 60دلار به پول ما خیلی در میاد تازه اونم با این وضع حقوقی .تنها راه کار این مشکل که اگر قرار باشه نسل بعد خبری از کپی خور نباشه یا کرایه بازیه یا دسته دوم خریدن .

---------- نوشته در 02:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------
عجب مال شما 22 گیگ بود؟! شاید MG Online همراه نسخه کپی شما نبوده .مد 3D هم که تو بازیهای نسل بعدی تبدیل به یه استاندارد میشه .
این بازی رو باید دقیق میگفتم 30 گیگه (حجم این بازی دقیقا 30.1 GB )
کلا برای اینکه زودتر بشه روی هارد اکسترنال کپیش کرد خدا میفهمه چه بر سر بازی اورده بودن که 8گیگ کم شده بود.{اینم یکی دیگه از برکات کپی بازی کردن}

درسته كه اونا حقوقشون خيلي بيشتره و 100 دليل ديگه
ولي شما كه تو PSN نيستيد ببينيد كه طرف چند تا بازي ميگيره اونا درسته حقوقشون زياده اما برا گيم زياد خرج نميكنن
من دوستاي خارجي اي توي PSN دارم كه همش يه بازيو بازي ميكنن ديگه خيلي بخوان بتركونن يه فيفا هر ساله ميگيرن با يه كد و كلا تمامه سالو با اين دوبازي سرميكنن
كلا اين دمدمي مزاجي و هي بازي عوض كردن عادته بده ما ايرانيا هست خارجيا همچين اخلاقي ندارن ما هم بايد اين اخلاقو ترك كنيم

خب اگه ما هم سرگرمی دیگه ای به جز ویدئو گیمینگ داشتیم اینجوری نبود حال و روزمون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or