شایعه ps4 اخرین اخبار و اطلاعات

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
خیلی وقته خبری از ps4نیست گفتم اخرین اخبار درباره این کنسول رو اینجا با منبعشون بزارم تا در جریان اخرین طراحیهای این کنسول از نظر سخت افزاری و سیستم کنترلرش قرار بگیرید.جالب اینجاست که این اخبار درز پیدا کرده از افراد رده بالا و بانفوذ شرکتها بوده مثل ibmوsonyوnvidiaوARM.

اولین خبر که کاملا رسمیه خرید 400میلیون یوروییه سهام کارخانه سازنده پردازندهای CELLواقع در شهر Nagasaki توسط سونی از توشیبا بوده که شرکت توشیبا یکی از سهام داران وطراحان اصلی این سری پردازندها بود که سونی کلا سهام رو ازش خرید تا خودش کامل همه چیز رو در دست بگیره.

خبر بعدی مربوط میشه به ساخت CPUکنسول پلی استیشن4:در ماه فبریه خبری امد:http://pc.watch.impress.co.jp/docs/column/kaigai/20110210_425921.html
که این خبر از طرف یکی از افراد دستندرکار طراحی در شرکت سونی هست که سونی با IBMدر حال ساخت CPUکنسول پلی استیشن4هستن وجزئیاتی هم داد از این قرار که این CPUاز نوع CELLهست وحدودا از 3میلیارد ترانزیستور ساخته شده{CPUپلی3فقط 232میلیون}وهمچنین از 16واحد SPEتشکیل شده که هر واحد SPEاین CPUتقریبا به اندازه یک CPUپلی استیشن3قرار دارد .

یعنی CPUپلی استیشن4قدرتی حدودا 16 برابر CPUپلی استیشن3دارد.
وهمچنین از فن اوری ساخت 32nmنانومتر بهره می برد.
این cpuمتصل به 2گیگابایت رم از نوع XDR2هست که دوبرابر GDDR5سرعت دارد.
سونی حساب بسیار خاصی روی CELLباز کرده ومعتقد هست که بازی سازها می توانند تا مدتها بدون محدودیت گرافیک وطراحیهای خود را ارتقائ دهند.

GPUکنسول:
در طراحی GPUکنسول 3شرکت نقش دارند NVIDIA.ARM.SONY
سونی میخواهد معماری GPUکنسول پلی استیشن4متفاوت از معماری رایج PCباشد .برای همین امر سونی پای شرکت ARMهم نیز در طراحی GPUکنسول خود باز کرده واز پردازندهای ARMدر GPUخود به عنوان مکمل استفاده خواهد کرد .سونی خود نیز در طراحی GPUکمک خواهد کرد .اطلاعات خاصی از تعداد هسته های پردازشی GPUهنوز در دست نیست ولی ان چیزی که معلوم هست GPUاین کنسول به صورت ترکیبی هست یعنی ترکیبی از CUDAانویدیا با ریز پردازندهای ARM.در کل ریز پردازندهای ARMمیتوانن کمک بسیار خوبی باشند و با برنامه نویسی خاص خود می توانند هر انچه بازی ساز نیاز دارد بدون افت فریم یا لگ زدن اجرا کنند عملیاتی مانند سایه زنیها ورئس زنها وهمچنین تسلایشن می توانند با استفاده از برنامه نویسی برای این سری پردازندها میسر شود.

کنترلر کنسول :بر طبق این خبر :http://www.digitimes.com/news/a20110704PD202.html
واین خبر:http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2011/mar/15/bafta-interviews-part-two
کنترلر جدید سنسوری دارد که میتواند حرکتهای اطراف خود را حس کند البته نه به دقت کینکت ولی به یه دردی میخوره دیگه.
همچنین کنترلر جدید دارای سنسورهای شتاب سنج وجیرسکوپ هست.

بازیها به دو صورت فیزیکی و دانلود عرضه میشوند و درایو کنسول به احتمال زیاد بلو ری رام خواهد بود.
منبع: تاریخ رلیز کنسول:
در سال2012به تولید انبوه میرسه ودر 2013وارد بازار خواهد شد.
قیمت کنسول هنوز مشخص نیست .در مورد دیسکهای این کنسول blu rayهست وhvdنیست چون hvdهنوز تو مراحل تست قرار داره .

آخرین ویرایش:
میدونم جدا سخته و پیش پیش نمیشه چیزی گفت اینو پرسیدم اگه خبری شد جواب بدن چون الان دقیق نمیشه جواب داد و اونجورکه من شنیدم میگن این سریو هیچ جور نمیتونن هکش کنن نهایت میریم تو کار اورجینال فدا سرمون داداش قصه نخور اصلا .
آره برادر نهایتاً میزنیم تو کار اوریج !
ایشون هم مثل خودت هست دیگه ! الان چی رو میخوای تفسیر کنی ؟ :-/
هیچی, تفسیر نمیخواد اصن, دوست داریم کپی خور شه .

البته حتما میدونید که سونی داره روی RED RAY کار میکنه !! 300 گیگ حجمشه ، اینو من خیلی وقته میدونستم و مطمئنم PS4 فوق العاده میشه حتما حتما میخرمش

البته حتما میدونید که سونی داره روی RED RAY کار میکنه !! 300 گیگ حجمشه ، اینو من خیلی وقته میدونستم و مطمئنم PS4 فوق العاده میشه حتما حتما میخرمش

RED-Ray ??
همچین چیزی وجود خارجی نداره !
هیچ وقت یه مقاله که یکی تو یه فروم نوشته رو ادم به عنوان fact قبول نمیکنه

در ضمن چیزه رسمی که به عنوان Red-Ray وجود داره، یه فرمت هست که چینی ها برای خودشون دارن میسازن که حجمش معادل همین Bluray های 300 گیگ هست !

الکی شایعه درست نکنید

حالا جدا از اسمش داره رو دیسکای 300 گیگی کار میکنه دیگه مگه غیر از اینه ؟! اما مطمئنم سونی انقد جاه طلب هست که به 300 تا اکتفا نکنه!
خیلی وقته درست شده رفته !
300 گیگ میدونی یعنی چی ؟!
حجم هیچ کدوم از بازی های همین نسل بیشتر از 15 گیگ نمیشه ! همین فرمت 50GB هم برای نسل بعد جواب میده

آخرین ویرایش:
اوه اوه لا مصب سخت افزار زده ها....چی میخوان بسازن اینا؟ با این سخت افزار چه بازی میخوان بدن بیرون آخه؟ مغز آدم سوت میکشه خوب...! بابا دست نگه دارید... آدم سنگکوب میکنه با فکر کردن به این مشخصات...!!!

RED-Ray ??
همچین چیزی وجود خارجی نداره !

در ضمن چیزه رسمی که به عنوان Red-Ray وجود داره، یه فرمت هست که چینی ها برای خودشون دارن میسازن که حجمش معادل همین Bluray های 300 گیگ هست !

الکی شایعه درست نکنید

خیلی وقته درست شده رفته !
300 گیگ میدونی یعنی چی ؟!
حجم هیچ کدوم از بازی های همین نسل بیشتر از 15 گیگ نمیشه ! همین فرمت 50GB هم برای نسل بعد جواب میده

آره کاملا موافقم بازیای این نسل اگه بخوای فقط حجم خودشونو حساب کنی خیلی کمتره و اکثرا 8 گیگ هستن اما خب واس سونی اف داره نسل بعد هم 50 گیگی بزنه

آره کاملا موافقم بازیای این نسل اگه بخوای فقط حجم خودشونو حساب کنی خیلی کمتره و اکثرا 8 گیگ هستن اما خب واس سونی اف داره نسل بعد هم 50 گیگی بزنه

مگه رو کم کنیه حجم دیسک؟ :-/ اینا نمیاند که یهو دیسک 300 گیگ بدن بیرون که شما به قیمت کنسول هم نگاه کن اگه بخواد همچین چیزی باشه که قیمتش نجومی در میاد و هیچ بنی بشری طرفش نمیره همینطوری که نمیشه بگیم که فلان گیگ هست حجم دیسکش فکر کردی برای چی ماکرو اومد از DVD 9 تو 360 استفاده کرد بخاطر قیمت تمام شده کنسول بود

مگه رو کم کنیه حجم دیسک؟ :-/ اینا نمیاند که یهو دیسک 300 گیگ بدن بیرون که شما به قیمت کنسول هم نگاه کن اگه بخواد همچین چیزی باشه که قیمتش نجومی در میاد و هیچ بنی بشری طرفش نمیره همینطوری که نمیشه بگیم که فلان گیگ هست حجم دیسکش فکر کردی برای چی ماکرو اومد از DVD 9 تو 360 استفاده کرد بخاطر قیمت تمام شده کنسول بود

اینکه درست اما وقتی بشه 300 گیگ رو با BD PLAYER پلی 3 پخش کرد اونوقت چی؟

اینکه درست اما وقتی بشه 300 گیگ رو با BD PLAYER پلی 3 پخش کرد اونوقت چی؟

این وقتی که بتونه اجرا کنه ولی وقتی نمیتونه یعنی درایو جدید قیمت بیشتر = قیمت نجومی کنسول
همین الانش هنوز قیمت درایو بلوری کم نیست و خیلی همه گیر هم نشده کلا خیلی بعیده دیسک ها یکدفعه انقدر حجمشون بره بالا خیلی دیگه بشه رویایی فکر کرد 100 گیگه اونم فکر نکنم تا چند سال آینده نیاز باشه حتی نسل بعد تر

خداروشکر قضییه کمبود حجم دیسک از طرف PS4 منتفی ـه
فقط از ماکروسافت میترسم باز این DVD رو برداره با هزار زور 2 گیگ بهش اضافه کنه بفرسته برای نسل بعد اونبخته که دوباره قضییه این نسل پیش بیاد
نیاره خدا اون روزُ:|:d

خداروشکر قضییه کمبود حجم دیسک از طرف PS4 منتفی ـه
فقط از ماکروسافت میترسم باز این DVD رو برداره با هزار زور 2 گیگ بهش اضافه کنه بفرسته برای نسل بعد اونبخته که دوباره قضییه این نسل پیش بیاد
نیاره خدا اون روزُ:|:d

راستش من خودم xbox دارم الان اسلیمه ولی بعد این 100 درصد یه ps4 میخرم حتی شده اورجینالشو بازی میکنم اخه هرچی نگا میکنم میبینم که اورجینالای ps3 خیلی شاخه از طرفی لامذهب سونی سخت افزار میزاره براشا فکر کنم تا 15 سالی جواب بده با این وضع .

RED-Ray ??

الان اوون کلمه که قرمز شده واقعا معادل فارسی نداشت یا روش جدیده مد شده واسه شخصیت دادن به پست ها ؟!!!

الانGT 5 , MGS4 . U1 .U 2 . U 3 . Gow 3 .resistance 1 و و و اینا بوقن ؟
تمام محتوایات اینا هم جزو حجمشون حساب میشه مثل دمو ها و صحبت با سازندگان
چطور شما میگی بیش از 15 گیگ نداریم ؟

آخرین ویرایش:
راستش من خودم xbox دارم الان اسلیمه ولی بعد این 100 درصد یه ps4 میخرم حتی شده اورجینالشو بازی میکنم اخه هرچی نگا میکنم میبینم که اورجینالای ps3 خیلی شاخه از طرفی لامذهب سونی سخت افزار میزاره براشا فکر کنم تا 15 سالی جواب بده با این وضع .

عزیز شما زیاد تند نرو...ماکروسافت با تجربه ی این نسل مطمئن باش چیزی واسه نسل بعدش کم نمیذاره...بذار سخت افزار اونم معرفی بشه بعد قضاوت کن...

ماکرو مطمئنن هر کمی و کاستی گذاشت واسه ۳۶۰(که فکر نکنم چیز مهمی هم کم گذاشته باشه) صد درصد برطرف خواهد شد واسه تسل بعد...اینو شک نکنید درش...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

عزیز شما زیاد تند نرو...ماکروسافت با تجربه ی این نسل مطمئن باش چیزی واسه نسل بعدش کم نمیذاره...بذار سخت افزار اونم معرفی بشه بعد قضاوت کن...

ماکرو مطمئنن هر کمی و کاستی گذاشت واسه ۳۶۰(که فکر نکنم چیز مهمی هم کم گذاشته باشه) صد درصد برطرف خواهد شد واسه تسل بعد...اینو شک نکنید درش...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

داداشم سخت افزاری که کلی عقب بود و هست xbox از ps3 اینو که قبول دارین بعد اصلا وارد بحث تو قسمت گیمم که نمیشه شد بگی xbox با ps3 نمیتونه رقابت کنه تو بازی های اورجینال این کجا اون کجا یه انچارتد خداست بقیرو اصلا بریز دور منم امیدوارم xbox بتونه خوبشه ولی خیلی کاری سختیست برای شرکتی مثل ماکروسافت مونده به خدا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or