دليلش اين بود كه بعضی از دوستان از جمله خودتون گيمر كارد PSN تون رو به اون شكلی كه توضيح دادم نمی ذاشتيد و من مجبور بودم عين 17 صفحه و عين 249 پست تاپيك و گاها پروفايل كسایی كه تو ليست بودن رو دنبال گيمر كاردها بگردم و آخرم اغلب رتبه ها رو قاطی می كردم.اقا سهيل دمت گرم يكم بيشتر دقت كن اگر نميتوني به يكي ديگه واگذار كن ببين الان من leve بيشتر از 4 نفر كه بالاتر از من هستن بعد من 15 هستم خودت نگاه كن.
اضافه شديد نويد جان.
تا الان تاپيك 17 صفحه جلو رفته و از اينم جلوتر می ره.نه من و نه هيچ كس ديگه ای نمی تونه تمام صفحات رو ببينه.اقا سهيل يكم اطلاعات داشته باشي بد نيست كساني كه پاسورد اكانت فراموش كردن مجبورن از جايي ديگه گيم كارت بگيرن من مجبور هستم از جايي ديگه بگيرم چون پاسورد اكانت ندارم بعد شما كه مسئول اين كار هستي بايد تمام صحفه ها را ببيني خب اگر نميتوني بده كسي ديگه اينجوري كه نميشه كه شما حال نداري همه صحفه ها را ببيني مسول يعني چي خب بايد همه چي با دقت ببينه شرمنده اميدوارم از حرفهاي من ناراحت نشي
خواهش می كنم،تو سايتش در مورد آپديت اينو نوشته:اقا سهيل دستت درد نكنه شرمنده كردي دمت گرم اميدوارم جبران كنم راستي ديگه نميخواد گيم كارت بزارم خودش ابديت ميشه
پس مطمئنا خودش آپديت می شه.Show off your PSN, Xbox Live, and Steam activity from multiple gamertags on a single card! Our gamercards are completely free and can highlight up to two platforms on a single card, with a combination of your choosing. They also auto-update periodically (every hour) throughout the day, no manual refresh is required!
بیشتر مواقع که پای کامپیوتر هستم نمی تونم اکانتمو بالا بیارم اصلا صفحه sign in بالا نمی یاد.masterboy و MCEAPROGAMER هم گيمر كارد PSN شون نمايش داده نمی شد و قاعدتا نبايد مثل بقيه دوستانی كه حذف شدن تو ليست قرار می گرفتن ولی بخاطر اينكه تاريخ عكسی كه از گيمر كاردشون گذاشته بودن خيلی جديد بود توی ليست قرار گرفتن ولی خواهشمندم كه لطفا در اسرع وقت گيمر كاردهاشون رو درست كنند.
انجام دادمش.[/SPOILER]