:-oچیش مشخص نیست ؟
:-o
واو ساعت 4 صبح با چه سرعتی جواب دادین سه چهار تا چك بخودم زدم چون فكر كردم خوابم برده جلوی مانيتور و دارم خواب می بينم
مشكل اين بود كه يه مدت تروفی هاتون نمايش داده نمی شد ولی الان درست شده...دوباره رفتين تو ليست
خب ليست آپديت شد و سه نفر از دوستان (nero_devilhunter،Navid و vivanred) هم بخاطر مشخص نبودن وضعيت تروفی هاشون از ليست حذف شدن.
3-4 نفر هم تو ليست هستن كه كنسولشون هك شده ست و خودمم بزودی می خوام كنسولم رو هك كنم،در آينده هم مطمئنا دوستان بيشتری هك خواهند كرد و بايد در مورد اينكه كسایی كه هك كردن تو ليست باشن يا نه هم تصميم گيری كنيم.
سهیل الان مشکل من چی بود که حذف شدم از لیست ؟
ليست رو دوباره ويرايش كردم...رتبه تون هم فكر كنم درست شده باشه...این لیست اصلا درست نیست برای مثال من 6-7 رتبه باید پایین بیام ..
اصلا فكر نكنم كسایی كه هك كردن ديگه بتونن بيان PSN...تو که خودت گفتی اونایی که PS3ـشون رو هک میکنن یه جور Cheat به حساب میاد و اسمشون تو لیست قرار نمیگیره !!!
من یکی از دوستام در عرض 3 ماه که PS3خریده بود لولش شد 11 !!! همه ی بازی ها هم 20 30 % رفته بود !!!
دليلش همون مشكلی بود كه vivanred جان توضيح دادن...تعداد تروفی هاتون دو سه ماه بود كه نمايش داده نمی شد!سهیل الان مشکل من چی بود که حذف شدم از لیست ؟
نه خدا رو شکر نمیشه.اونایی که هک کنن دیگه لولشون سینک نمیشه مگر اینکه این هکرا بامبول جدیدی رو کنن.در مورد اونایی هم که هک کردند خوب مگه اصلا به PSN می تونند وصل بشند که حالا بخوان تروفی Sync کنند و تو لیست تروفی هاشون بره؟!