PS3 SLIM

الان ps3 اسلیم اومده توی بازار خارج و خوشبختانه من فامیلم خارجه بهش گفتم که برام یدونه slim گیر بیاره!!!!

من ویدیو های باز کردن جعبش رو دیدم به نظرم خوب میومد و قشنگ تر هم شده و اینکه دکمه های روشنو خاموش و eject رنگی شده اند!!!!

این که دیگه دکمه هاش لمسی نیست خیلی‌ بی‌ کلاس بازی.و این که حتی لینوکس هم روش نصب نمی‌شه حال همه رو گرفته.اما در کل خیلی‌ بهتره چون هم سبک تره هم بی‌ صدا تر و هم اینکه روش خاش نمی‌‌افته.به نظر من خوبی‌ هاش بیشتر از بعدی هاش هست.:wink1::yes:

دستگاه تا هفته دیگه میاد با 2تا فیلم 450000تومان من خودم حتما میخرم.چون دستگاه خیلی تیپ خوبی داره ومیشه کنار دستگاه دیگه گذاشت بدون اینکه کسی بفهمه این یه بازیه ودر ضمن به هیچ عنوان خط نمیفته که بخواهی ناراحت بشی.

دستگاه تا هفته دیگه میاد با 2تا فیلم 450000تومان من خودم حتما میخرم.چون دستگاه خیلی تیپ خوبی داره ومیشه کنار دستگاه دیگه گذاشت بدون اینکه کسی بفهمه این یه بازیه ودر ضمن به هیچ عنوان خط نمیفته که بخواهی ناراحت بشی.

شما از کجا چنین قیمتی رو گرفتین؟؟؟:confused:

فروشگاه نیما دیروز پرسیدم وگفت خریدکرده وتا هفته دیگه تحویل میده البته دو تا بازی باندل شده است نه به انتخاب ما ولی بازم می ارزه.

آخرین ویرایش:
فروشگاه نیما دیروز پرسیدم وگفت خریدکرده وتا هفته دیگه تحویل میده البته دو تا فیلم باندل شده است نه به انتخاب ما ولی بازم می ارزه.

این جوریشو دیگه ندیده بودیم
باندل چی؟
کشک چی؟ :confused:
فیلم های داغون مونده رو دست فروشگاه ها .می خوان پول اضافی از من و شما بگیرن.
به نظر من اصلا به صرفه نیست
بازی خاصی هم نیومده فعلا
عجله کنی ضرر کردی

بستگی داره با چه بازیایی باشه. مثلا اگه KZ2 و Infamous باشه میارزه.:biggrin1:

دوستان مطمئنيد تو خارج از ايران ريليز شده؟
اگر 320~330 اين كاسب هاي ...............بدن من يدونه ميخرم:biggrin1:
گرونتر نميرزه چون هاردش كه به كارمون نمياد تو ايران.....

این که دیگه دکمه هاش لمسی نیست خیلی‌ بی‌ کلاس بازی.و این که حتی لینوکس هم روش نصب نمی‌شه حال همه رو گرفته.اما در کل خیلی‌ بهتره چون هم سبک تره هم بی‌ صدا تر و هم اینکه روش خاش نمی‌‌افته.به نظر من خوبی‌ هاش بیشتر از بعدی هاش هست.:wink1::yes:

بابا دکمه لمسی از مد افتاده
لینوکس هم من ندیدم به درد کسی حداقل تو ایران بخوره
تو می خوای کنسول بگیری بازی کنی نه اینکه یه مدیا سنتر داشته باشی
مثل این گوشی چینی ها که همه چی توش چپوندن فقط یخچال فریزرش کمه

با کلاسی یعنی این دادا
گرفتی؟

سونی همرو گزاشته سرکار بابا کی این لعنتی کپی خور میشه ازدسته 360 ملعون راهتشیم

اینجا بحث در مورد ps3 slim هست نه هک شدن ps3.
سونی کسی رو سر کار نذاشته فقط اسلیم داده تو بازار که ملت ps3 رو ارزونتر بخرن. کارشون بشردوستانه ودرسته.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or