PS3 SLIM

سلام . هنوز مغازه ای اسلیم نیاورده؟

دوستان بیاین یه چیزی بگم همه مثل من دو تا شاخ در بیارین
الان زنگ زدم لباف
به نظرتون اسلیم رو با یه دسته و یه بازی می گه چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگم؟
.
.
.
.
.
.
650 هزار تومان
من سکته زدم
شما چطور؟
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

با این قیمتی که تو گفتنی من مردم!!!!

اینا دیگه کیهستن که 450 هزار تومن روش کشیدن اگه دسته و بازی رو حساب کنیم میشن حدود 130 تومن اگه بازی 70 تومن باشه. یعنی این ها 320 تومن سود میکنن!!

من نه fat دارم نه slim و قصد خریده هیچ کدومشونو هم ندارم اما یک چیز کاملا تابلوئه! اون هم اینه که دوستانی که fat دارن چون پول زیادی دادن و به هر حال کنسولشون یک مدل قدیمی تر شده زورشون گرفته! اما حقیقت اینه که به نظره من slim بهتره!

اتفاقا در اشتباه هستيد!:biggrin1:
وقتي كه خبر تاييد ps3 اسليم اومد و من خودم شكلش رو ديدم از طراحيش بدم اومد به حدي كه چند روز پيش يه fat خريدم:biggrin1: دليلش هم فقط ظاهرش بود و گرنه كه صبر ميكردم اسليم رو با قيمت ارزونتر و هارد با ظرفيت بالاتر ميگرفتم....

650ت :laughing:
بابا حتما سرکارت گذاشتن . دوست عزیز اگر میتونی حظوری برو قیمت بگیر من از اهوازم وگرنه خودم میرفتم.لطف میکنی
اخه غیر ممکنه دیگه اینقدر بی وجدان باشن اصلا با عقل جور در نمیاد من که از خنده مردم:laughing::laughing::laughing:
من این همه صبر کردم slim بیاد حالا هم که اومد اینتوری . به نظر شما چیکار کنم fat بگیرم اخه نه اینترنت پر سرعت دارم نه از هاردش استفاده میکنم . حالا فوقش پر سرعتم گرفتم هاردش که زیاد به کار نمیاد درسته چون اونم فقط برای شبکه بازی کردن میگیرم.
650هزار تومان :laughing::laughing::laughing: بابا اینا دیوانه تشریف دارن :biggrin1:

سلام دوستان
من امروز یه سر رفتم مغازه نزدیک خونمون دیدم ps3 slim رو آورده 1299درهم امارات(تقریبا 350 هزار تومان):cheesygri
http://i30.tinypic.com/i595xy.jpg
خوب اینی که شما دادی باسه همون امارات هست;)
مشکل ما تو ایرنه که قیمتو نجومی میبرن بالا :eek:

تاپيك رو منحرف نكنيد...
اينجا كه تاپيك قيمت نيست...
ولي در
همين امروز به **** زنگ زدم ميگفت :
PS3 slim + يه دسته اضافه + killzone 2 = چقدر حدث ميزنين ؟!؟
635 تومن...
دليل :
گرافيك بالاتر.سرعت بهتر.
بعد گفت كه ميتوني با تلوزيون هاي معمولي تصوير full HD بگيري !!! :eek:
ديگه سقف خونه سوراخ شد چون شاخ كلم به سقف رسيد :biggrin1:

سونی همیشه سری دوم کنسولاشو با جنس بد بیرون داده از پلی 1 گرفته که در مدل کوچیکش خیلی الکی و اسباب بازی پلاستیکی بنظر میومد تا psp اسلیم که در مقابل فت مثل مدل تقلبی میمونه . منم فکر کنم این مدل همین رویه رو در پیش داشته باشه . البته نباید از کوچکتر شدن و کم شدن وزن غافل شد ولی به چه بهایی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or