PS3 News

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یادمه از وقتی سگا بازی میکردیم زمانه دسته های X Y Z اگه دسته سبک بود اصالا حال نمیداد و مطمین بودیم که اصلی نیست ، چونکه دسته X Y Z اصلی که اون زمان 18 تومن بود !! ( دقت کنید اون زمان !!! ) وزنشون 3-4 برابر تقلبیها بود ، میگفتن آی سی هاش بیشتره من چه میدونم ! :) به هر حال اون زمان ما با دسته سنگین بیشتر حال میکردیم و اگر اشتباه نکنم دسته PS2 (Dual Shock 2 سنگینتر از دسته PS1 بود و این 100% نکته خیلی خوبی بود ، یعنی امکان نداره یکی از سنگین بودن دسته شکایت میکرد و هنوزم که هنوزه دسته تقلبی PS2 یا PS1 سبکتر از اصلیه ! اینو همه میدونن ! ولی من نمیدونم SONY رو چه حسابی دسته رو سبک کرده ، خدا کنه دیگه شورشو در نیورده باشه و زیاد سبکش نکرده باشه :(

سلام
پس ببین دسته تقلبی های PS3 چقدر سبکه :D
وزن غیر تقلبیش که مثل پر کاه میمونه (میگن)

من به عنوان مدرک زنده ای علیه دوستان که میگن سبک بودن حسنه،باید بگم من خودم به شخصه راضیم دسته هر چقدر میخواد شنگین باشه!ولی هر چقدر میخواد سبک نباشه!
در ضمن فکر نکنم کسی فکر من طرفدار 360 ام!

EA کرد که نسخه های جدید بازی های
Lord of the Rings
SimCity
Black
Road Rash
Harry Potter
برای ps3 منتشر می شود

می بینم که مدیر انجمن هم به جمع منحرف کنندگان موضوع تاپیک پیوست:cheesygri

از کی تا حالا نظر دادن میشه منحرف کردن؟!

Very Very very New
Kingdom Heart 3 on ps3

Final Fantasy Advent Children Blu-Ray on ps3
Multiple language tracks
Altered scenes from the movie
Bonus new Trailer
Completely new scenes
Ina behesh Ezafe Shode

Dar Zemn Farsi nadaram

جالبه هنوز بحث دسته تموم نشده !عجبا
یه مطلب باحال واسه طرفداران ps3
ps3 land نوشته که در سرتاسر کشور ( کشور خودشونو میگن) در ابتدای کار 18 فروشگاه بزرگ خودشونو واسه ps3 اماده کردن و به طور کلی بخش اعظمی رو به فروختن این کنسول اختصاص دادن و درهاشونو واسه این کنسول پرطرفدار باز کردن و اهتمال زیاد شدن امار در اینده هم خیلی زیاد هست
نکته جالب اینکه سهمی که واسه کنسول پر مدعای نینتندو یعنی WII کنار گذاشتن برابر ZERO هست ! یعنی Wii =kashk

خوش باشید:cheesygri

سلـــــــــــام

از وقتی قرار شد جای اخبار 360 , PS3 فرق کنه خیلی خوب شد.

حالا این خبر رو من همین امروز دیدم.3 تا بازی از Lunch Title کنسول سونی حذف شده.این سه عنوان خیلی به نظرم شاخ بودن.ولی خب حذف شده دیگه.

اولی که خیلی به نظرم حیف شد :The Elder Scrolls:Oblivion

بله این بازی از Lunch Title کنسول سونی حذف شد.و بازی دومی که حذف شده و بازم به نظرم منه تعطیلی خیلی خوب نیست حذف این بازی FEAR هستش.این بازی هم از لیست Lunch Title سونی حذف شد و توی لیست سونی جای نداره برای روز 17 نوامبر.بازی سوم هم Sonic The Hedgehog هستش که این بازی هم از لیست 17 نوامبر سونی حذف شد.

خبر خیلی خوبی برای روز 17 نوامبر نیست.

خداحافظ

شما نمیخاد ناراحت بشی خودشون بعد از انتشار رسمی و جهانی
ps3 دوباره این بازیها رو واسه ps3 اعلام میکنن
.زمان زیادی تا تسلط کامل :) PS3 بر دنیای بازیهای کامپوتری نمونده

جالبه هنوز بحث دسته تموم نشده !عجبا
یه مطلب باحال واسه طرفداران ps3
ps3 land نوشته که در سرتاسر کشور ( کشور خودشونو میگن) در ابتدای کار 18 فروشگاه بزرگ خودشونو واسه ps3 اماده کردن و به طور کلی بخش اعظمی رو به فروختن این کنسول اختصاص دادن و درهاشونو واسه این کنسول پرطرفدار باز کردن و اهتمال زیاد شدن امار در اینده هم خیلی زیاد هست
نکته جالب اینکه سهمی که واسه کنسول پر مدعای نینتندو یعنی WII کنار گذاشتن برابر ZERO هست ! یعنی Wii =kashk

خوش باشید:cheesygri
2ywfi1v.gif

سلام
به هر حال بچه ها فردا Ps3 عرضه میشه و مردم (بازی بازا) میخرن میبرن خونشون
واقعا خوش بحالشون
البته چون تعداده محدودی تو ژاپن پخش میشه باید سرش دعوا باشه
بهضی ها هم میرن از امشب جلو دره فروشگاه ها میخوابن

Ps3 اومد و سه تا بازی Tony Hawks Project 8 و Genji: Days of the Blade و
Resistance: Fall of Man هم Review شدن ولی هم فریم ریت پایین داشتن که نشون می ده PS3 ...ه

Ps3 اومد و سه تا بازی Tony Hawks Project 8 و Genji: Days of the Blade و
Resistance: Fall of Man هم Review شدن ولی هم فریم ریت پایین داشتن که نشون می ده PS3 ...ه
البته از این 3 تا بازی فقط Tony Hawks Project 8 مشکل افت فریم ریت رو داشته و Resistance با اون افکتها و جزییات بالای خودش و با وجود Launch Title بودن به هیچ وجه افت فریم پیدا نمیکنه.همین طور توی نقد Genji که داشتم تند میخوندم ندیدم راجع به افت فریم چیزی نوشته باشه.(شاید هم بوده و من ندیدم.)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or