PS3 News

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه PlayStation 3 بخواد از همین اول کاری فریم ریت پایین داشته باشه پس نسل بعد بازیها رو میخواد چیکار کنه!!!:(

اولآ که توی صفحه قبل گفتم که فقط Tony Hawk مشکل افت فریم داشته فعلآ , دومآ بازیهایی مثل Full Auto , Quake 4 , Tony Hawks American Wasteland , Condemned هم برای 360 در ابتدای کار مشکل افت فریم داشتن.

فقط خدا کنه درست بشه چون من امیدم به PS3 که بیاد و منو از شر این 360 نجات بده.

نمیشه که یه سری بازی بسازن که کنسول قدرت اجراشونو نداشته باشه!!!

حالا از چند وقت دیگه باید به فکر گپی خور شدنش باشیم چون اگه بخواد طول بکشه خیلی بازی رو از دست میدیم...اولیش همین resistance:(

ps3 اومد؟؟:confused: بچه ها که تو تاپیک next gen که داشتن عکس صفهاشون رو میزاشتن;)

آره امروز ورژن Jش اومد!
j یعنی تو ژاپن اومده؟
73.gif

آره...توی ایران هم میاد چون تو ایران همه چی پیدا میشه...مثلا 360 هم پال هم J و هم Ucش رو می تونی تو ایران پیدا کنی ولی هیچ کشور دیگه ای اینطوری نیست!!

البته بهتره بگیم کشورهایی که مثل ما کپی رایت ندارن
64.gif

قیمتش بالای 1 ملیون میشه وقتی بیاد:biggrin1:

خوب ماشا الله ابرقدرتیم دیگه چیکارش میشه کرد! به نظر من مشکل افت فریم از بدگرافیک بودن بازی هم خیلی عذاب اورتره.من اولش فکر میکردم که این مشکل مختص کنسول های قدیمی بود مثل افت فریم تو بازیهای dino crisis 2 و driver 1و2 و چندتای دیگه ولی بعدا دیدم تو بازیهای سطح بالا مثل cold fear پی اس 2 هم میتونه اتفاق بیفته که به نظرم دلیلش یکسان نبودن سطح کونسول با اون بازی یا ایراد دار بودن برنامه نویسی بازی هست.:eek:

مشکل فریم به برنامه نویسی بازیها ربط داره;) مگه نه ps3 قدرتش رو داره تا genji بکشه!!
رو همین ps2 بازیهای بزرگی مثل god of war بودن که مشکلی هم نداشتن!
بای

به احتمال زیاد مال برنامه نویسی هست چون نمیشه یه بازی رو بسازن که کنسول نتونه اجراش کنه...مثل اشتباه بزرگ مایکروسافت در عرضه ی Gears of War روی آتاری:biggrin1:

به احتمال زیاد مال برنامه نویسی هست چون نمیشه یه بازی رو بسازن که کنسول نتونه اجراش کنه...مثل اشتباه بزرگ مایکروسافت در عرضه ی Gears of War روی آتاری:biggrin1:

عجب یعنی الان هر چی بسازن رو ps3 اجرا می شه دیگه راحت؟:)
من موندم تو با این علاقه شدید که به 360 داری چجوری خریدش؟ (البته که مایه داری هم خوب چیزه:biggrin1: :-" )

من موندم تو با این علاقه شدید که به 360 داری چجوری خریدش؟

اگه از افعال معکوس استفاده کردی:biggrin1: باید بگم که من 360 رو اشتباه کردم خریدم و وقتی Ps3 ارزون بشه 360م رو میفروشم یه PS3 میخرم!:lightbulb :lightbulb

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or