اول اینکه بگو این جمله رو از کجا اوردی؟دیگه در مورد کارت گرافیکش پست نزنید: از یک منبع موثق :
The PS3 RSX qualifies as a geforce 7700. This is because it uses a 128 bit bus similar to that of the 7600, but has the same no. of pixel\vertex pipes of the 7800. Now I hope we are done with RSX.
اول اینکه بگو این جمله رو از کجا اوردی؟
دوم اینکه همچین جمله ای در مورد ایکس باکس نداریم که مثلا چه جوری هست؟
پس جناب lich king که میگه این حرفها همش اشتباه هست که گرافیکش ماله سری 6 هست پردازندش هم معماری قدیمی داره.حرفی ندارم بزنم! ولی اگه جای شما بودم پست هم نمی دادم سبکتر بود!
شما حالت خوبه؟ ایشون نوشته از سری geforce 7 هست بعد شما می گی lich king گفت که گرافیکش ماله سری 6 نیست؟!پس جناب lich king که میگه این حرفها همش اشتباه هست که گرافیکش ماله سری 6 هست پردازندش هم معماری قدیمی داره.
عجیبه واقعا چون این همه سایت و مجله این بازی رو review کردن کسی اختلاف چشم گیر توی دو نسخه مشاهده نکرده بود ولی شما به این نکته پی بردی! فکر کنم شما با یه فیلتر خاصی بازی های ps3 رو نگاه می کنی.سلام پسرا
امروز Virtua Tennis 3 روی PS3 دوستم بازی کردم که موجب تعجب من شد
گرافیک نسخه PS3 بالا تر بود
جزئیات چه در مورد زمین و تنیسور ها اختلاف چشم گیری با نسخه 360 داشت
سلامعجیبه واقعا چون این همه سایت و مجله این بازی رو review کردن کسی اختلاف چشم گیر توی دو نسخه مشاهده نکرده بود ولی شما به این نکته پی بردی! فکر کنم شما با یه فیلتر خاصی بازی های ps3 رو نگاه می کنی.
سلام
من هر 2 نسخه رو بازی کردم و دروغ نمیگم
فقط واقعیت رو گفتم
من شکه شدم از این بابت
جزئیات خیلی بهتر بود توی نسخه PS3
به نظر من الان جوی حاکم هست که در مورده 360 و PS3 نمی شه زیاد به حرف ها اعتماد کرد و آدم باید از نزدیک خودش تجربه کنه
GOOD LUCK
روی TV معمولی دیدمشما حتماً رو lcd چيزی ديدی......وگرنه تفاوتی تو گرافيک ندارن اين 2
پس جناب lich king که میگه این حرفها همش اشتباه هست که گرافیکش ماله سری 6 هست پردازندش هم معماری قدیمی داره.
در مورد ایکس باکس هم منظورم اینه که تراشه گرافیکیش ماله چه نسلی هست؟
روی TV معمولی دیدم
من دیدم و میگم تفاوت دارن
GOOD LUCK
دوستان در مورد فرق گرافیکی بازی تنیس ps3و360 باید بگم که حق با دوستان است مال ps3به مراتب قوی تر است البته قبول دارم که یک سری از سایتها مثل گیم اسپات که از طرفداران 360 هستن خلاف حقیقت را گفتن طوری که در مقابل سایتهایی مثل گیم تریلرز با دلیل وبه صورت دمو این دورا مقایسه کردن که من در همون روز اعلام این خبر را با عکس در گیم ویو گذاشتم به هر حال من بارها وبارها در صحبتهایی که با ادمین های گیم اسپات مبنی بر همین قضیه شده را خوندم که در نهایت بهونشون این بوده که ما ها در اصل pc بازیم نه کنسول باز پس یکی نیست به اینها بگه اگر اینطوری بیخود می کنید در مورد کنسول نظر می دین
اگر یک کم در فرومهای خارجی مخصوصاَ خود سایت گیم اسپات بگردید حتماَ می بینید من وقت اینکه برای شما بگردم را ندارمعجب !
میشه یکی از اون جملههایی که ادمینهای گیماسپات مبنی بر کنسول باز نبودنشون گفتن رو اینجا برای ما کپی کنین ؟