ONLY_SONY_PS3
کاربر سایت
مرسی. فقط یادت رفت به هوادارای 360 تسلیت بگی که من این کارو میکنم
تسلیت
مرسی. فقط یادت رفت به هوادارای 360 تسلیت بگی که من این کارو میکنم
آقایه بهزاد میگه Vegas منتشر نشده!!خوب شما که دیگه میدونید ما تو ایرانیم!!!کشوری که Call if Jouarez 2 ماه زود تر از انتشار وارد کشور شد و .... .
سلامشاید راجع به PlayStation HOME چیزی شنیده باشید ، در اینجا میخوایم یکم بیشتر باهاش آشنا بشیم :
PlayStation HOMٍE در واقع قسمتی از PlayStation Network خواهد بود که بزودی کمپانی Sony اون رو در اختیار استفاده کنندگان PS3 قرار خواهد داد . این نرم افزار بزودی در PS Store برای دانلود گذاشته میشه .
HOME به شما امکان تجربه یک زندگی واقعی در یک دنیای مجازی رو خواهد داد .
من بوسیله عکس و توضیحی مختصر شما رو با این دنیای جالب بیشتر آشنا میکنم .
ابتدا شما باید یک شخصیت که در واقع خودتون هستید رو شبیه سازی کنید .
سپس یه خونه انتخاب کنید و وسایل خونتون رو طوری که دلتون میخواد بچینید .
گاهی وقتها میتونید دوستانتون رو دعوت کنید و لحظات خوبی داشته باشید .
میتونید با افراد مختلف در این دنیا صحبت کنید و دوستانی رو برای خودتون انتخاب کنید ( بوسیله Text یا Voice )
میتونید به یک مکان تفریحی ورزشی برید و در اونجا به انجام بازیهای مختلف کامپیوتری ، بیلیارد ، بولینگ و ... بپردازید . ( مثلا یه جا مثل سرزمین عجایب )
و خلاصه یک زندگیه کاملا واقعی در کنار افراد مختلف از نقاط مختلف دنیا .
من که شدیدا منتظرش هستم . بزودی میاد .
Mgs4 تو نوامبر میاد و Final Fantasy Xiii هم اول سال 2008 البته تاریخ ها واسه اروپا هستشبچه ها از کدوم سایت می شه تاریخ عرضه بازیها رو نگاه کرد ؟ مثلا Mgs4 و Final Fantasy Xiii ؟ روز هم نگفته باشه مهم نیست فقط ماه یا فصلشو گفته باشه که من می خواهم واسه این 2 تا بازی کنسول بخرم و برنامه ریزی کنم واسشون!!!
شایعه است ولی میشه روی این شایعه ها هم فکر کرد!!! توی تابستون بود فکر کنم که کوجیما گفت هنوز پروژه MGS حدود 20% ش تکمیل شده!!! به نظر من میره واسه 2008Mgs4 تو نوامبر میاد
با توجه به اینکه من shadow of colossus رو بازی نکردم ولی فکر کنم LIAR شبیه به shadow of colossus باشه و مطمئنا یکی از بهترین بازی های PS3 خواهد بودshadow of colossus
شایعه است ولی میشه روی این شایعه ها هم فکر کرد!!! توی تابستون بود فکر کنم که کوجیما گفت هنوز پروژه MGS حدود 20% ش تکمیل شده!!! به نظر من میره واسه 2008
آخه من که از خودم در نیاوردم!!
سایت از IGN معتبر تر می خوای؟:confused:
لینک هم که گذاشتم!
کسی بازی مورتال کمبات 2 را نداره برای ps3 تو psstory برای فروش گزاشته من برای دانلود می خواهم
این مطالبو من نمی دونم شما از کجا پیدا کردی ولی از هر جا پیدا کردی کاملا غلط هست همش و اصلا اینطوری نیست.خواهشا یکی اینها رو جواب بده
واقعا این درسته که پردازنده گرافیکی ps3 مربوط به دو نسل قبل گرافیکهای nvidia یعنی سری 6 جی فورس هست ؟!!
و دیگری اینکه درسته پردازنده سل از یه معماری قدیمی (اسمشو یادم نیست مثل power pc یه همچین چیزی بود) استفاده میکنه که فقط تقویتش کردند؟ اگه درسته پس چی میگفتن سل خیلی قوی و از این حرفها؟
اگه این دو مورد صحت داره پس دیگه به چه درد میخوره ایکس باکس که گرافیکش مربوط به نسل بعد ati هست حتما سی پی یوش هم تکنولوجی جدیدی داره!!
شما برای این بازی باید حتما پول بدی و دانلودش کنی. مطمئن هم باش مجانیشو نمی تونی پیدا کنی چون سیستم آنلاین این کنسول ها هک نشده و هک هم فکر نمی کنم بشه چون اگه هک بشه دیگه این سیستما رو همرو جمع می کنن.کسی بازی مورتال کمبات 2 را نداره برای ps3 تو psstory برای فروش گزاشته من برای دانلود می خواهم
این مطالبو من نمی دونم چرا از کجا پیدا کردی ولی از هر جا پیدا کردی کاملا غلط هست همش و اصلا اینطوری نیست.