PS3 News

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام!
یه خبر خوب برای هواداران PS3 :
دو بازی از شرکت Eidos که قبلا قرار بود فقط برای 360 و PC بیان ؛ واسه PS3 هم ساخته میشن!

Kane & Lynch: Dead Men و Crossfire .
این دو بازی اوایل سال 2008 به بازار میان.

منبع: گیم اسپات

موفق باشید!
مرسی. فقط یادت رفت به هوادارای 360 تسلیت بگی که من این کارو میکنم
تسلیت:((

آقایه بهزاد میگه Vegas منتشر نشده!!خوب شما که دیگه میدونید ما تو ایرانیم!!!کشوری که Call if Jouarez 2 ماه زود تر از انتشار وارد کشور شد و .... .
اون ما کامپیوتر بود ولی این مال PS3 هست...این 2 تا خیلی با هم فرق دارن...

آقایه بهزاد میگه Vegas منتشر نشده!!خوب شما که دیگه میدونید ما تو ایرانیم!!!کشوری که Call if Jouarez 2 ماه زود تر از انتشار وارد کشور شد و .... .

برای n مین بار
تاریخ انتشار یک بازی فقط اونی نیست که توی گیم‌اسپات زده شده
گیم اسپات فقط تاریخ ریلیز توی آمریکا رو می‌زنه
خیلی از بازیها هستن که تاریخ ریلیزشون توی آمریکا و اروپا متفاوته

نمونش همین Call of Juarez که نسخه‌ی اروپائیش چند ماه زدوتر از نسخه‌ی آمریکایی ریلیز شد و توی سایتهای تورنت قرار گرفت و خیلیا دانلودش کردن

اما در مورد Vegas،
این بازی برای PS3 هنوز هیچ جا ریلیز نشده ... نه اروپا نه آمریکا نه جای دیگه

دموی بازیهای Virtua Tennis 3 و همچنین Ninja Gaiden Sigma برای دانلود در PS Store قرار داده شد .
بازیه Virtua Tennis 3 حدودا 1 ماه پیش ریلیز شد ، ولی بازیه Ninja Gaiden Sigma حدودا 2 ماه دیگه ریلیز خواهد شد ، و شما میتونید قبل از آمدن نسخه کامل بازی ، قسمتی از اون رو به صورت دمو بازی کنید .

این بازی ( Ninja Gaiden ) یکی از عنوان های انحصاری PS3 خواهد بود . احتمال موفقیت این بازی هم بسیار زیاد است .

شاید راجع به PlayStation HOME چیزی شنیده باشید ، در اینجا میخوایم یکم بیشتر باهاش آشنا بشیم :

PlayStation HOMٍE
در واقع قسمتی از PlayStation Network خواهد بود که بزودی کمپانی Sony اون رو در اختیار استفاده کنندگان PS3 قرار خواهد داد . این نرم افزار بزودی در PS Store برای دانلود گذاشته میشه .

HOME به شما امکان تجربه یک زندگی واقعی در یک دنیای مجازی رو خواهد داد .
من بوسیله عکس و توضیحی مختصر شما رو با این دنیای جالب بیشتر آشنا میکنم .

ابتدا شما باید یک شخصیت که در واقع خودتون هستید رو شبیه سازی کنید .

سپس یه خونه انتخاب کنید و وسایل خونتون رو طوری که دلتون میخواد بچینید .

گاهی وقتها میتونید دوستانتون رو دعوت کنید و لحظات خوبی داشته باشید .

میتونید با افراد مختلف در این دنیا صحبت کنید و دوستانی رو برای خودتون انتخاب کنید ( بوسیله Text یا Voice )

میتونید به یک مکان تفریحی ورزشی برید و در اونجا به انجام بازیهای مختلف کامپیوتری ، بیلیارد ، بولینگ و ... بپردازید . ( مثلا یه جا مثل سرزمین عجایب )

و خلاصه یک زندگیه کاملا واقعی در کنار افراد مختلف از نقاط مختلف دنیا .
من که شدیدا منتظرش هستم . بزودی میاد .
سلام
یه خبر خوش:
ورزن بتا home راه افتاد.!!!;)
این هم عکسی که از ps3 دوستم گرفتم : http://www.box.net/shared/o84iat5zak

آخرین ویرایش:
بچه ها از کدوم سایت می شه تاریخ عرضه بازیها رو نگاه کرد ؟ مثلا Mgs4 و Final Fantasy Xiii ؟ روز هم نگفته باشه مهم نیست فقط ماه یا فصلشو گفته باشه که من می خواهم واسه این 2 تا بازی کنسول بخرم و برنامه ریزی کنم واسشون!!!:)

بچه ها از کدوم سایت می شه تاریخ عرضه بازیها رو نگاه کرد ؟ مثلا Mgs4 و Final Fantasy Xiii ؟ روز هم نگفته باشه مهم نیست فقط ماه یا فصلشو گفته باشه که من می خواهم واسه این 2 تا بازی کنسول بخرم و برنامه ریزی کنم واسشون!!!:)
Mgs4 تو نوامبر میاد و Final Fantasy Xiii هم اول سال 2008 البته تاریخ ها واسه اروپا هستش
دیدن این لینک رو هم بهت پیشنهاد می کنم:
http://ps3.ign.com/index/release.html

آخرین ویرایش:
بچه ها بازی تو سبک ico و shadow of colossus واسه ps3 چی می یاد یعنی پروژه بعدی این بازی که قراره سونی عرضه کنه یا الان در حال ساخت هست چی هست ؟ چون من شنیدم اسم بازی تغییر کرده اما سبک همونه!!!

Mgs4 تو نوامبر میاد
شایعه است ولی میشه روی این شایعه ها هم فکر کرد!!! توی تابستون بود فکر کنم که کوجیما گفت هنوز پروژه MGS حدود 20% ش تکمیل شده!!! به نظر من میره واسه 2008

shadow of colossus
با توجه به اینکه من shadow of colossus رو بازی نکردم ولی فکر کنم LIAR شبیه به shadow of colossus باشه و مطمئنا یکی از بهترین بازی های PS3 خواهد بود

شایعه است ولی میشه روی این شایعه ها هم فکر کرد!!! توی تابستون بود فکر کنم که کوجیما گفت هنوز پروژه MGS حدود 20% ش تکمیل شده!!! به نظر من میره واسه 2008

آخه من که از خودم در نیاوردم!!:(
سایت از IGN معتبر تر می خوای؟:confused:
لینک هم که گذاشتم!
:-"

کسی بازی مورتال کمبات 2 را نداره برای ps3 تو psstory برای فروش گزاشته من برای دانلود می خواهم

کسی بازی مورتال کمبات 2 را نداره برای ps3 تو psstory برای فروش گزاشته من برای دانلود می خواهم

من از Store خریدمش . ولی جایی فعلا برای دانلود نذاشته . شاید بعدا هک شده ش رو بذارن .
لطف کن از این به بعد سوالات رو در تاپیک های دیگه بپرس ، چون اینجا برای اخبار و اطلاع رسانی هست .

مرسی

خواهشا یکی اینها رو جواب بده
واقعا این درسته که پردازنده گرافیکی ps3 مربوط به دو نسل قبل گرافیکهای nvidia یعنی سری 6 جی فورس هست ؟!!
و دیگری اینکه درسته پردازنده سل از یه معماری قدیمی (اسمشو یادم نیست مثل
power pc یه همچین چیزی بود) استفاده میکنه که فقط تقویتش کردند؟ اگه درسته پس چی میگفتن سل خیلی قوی و از این حرفها؟
اگه این دو مورد صحت داره پس دیگه به چه درد میخوره ایکس باکس که گرافیکش مربوط به نسل بعد
ati هست حتما سی پی یوش هم تکنولوجی جدیدی داره!!:(

خواهشا یکی اینها رو جواب بده
واقعا این درسته که پردازنده گرافیکی ps3 مربوط به دو نسل قبل گرافیکهای nvidia یعنی سری 6 جی فورس هست ؟!!
و دیگری اینکه درسته پردازنده سل از یه معماری قدیمی (اسمشو یادم نیست مثل
power pc یه همچین چیزی بود) استفاده میکنه که فقط تقویتش کردند؟ اگه درسته پس چی میگفتن سل خیلی قوی و از این حرفها؟
اگه این دو مورد صحت داره پس دیگه به چه درد میخوره ایکس باکس که گرافیکش مربوط به نسل بعد
ati هست حتما سی پی یوش هم تکنولوجی جدیدی داره!!:(
این مطالبو من نمی دونم شما از کجا پیدا کردی ولی از هر جا پیدا کردی کاملا غلط هست همش و اصلا اینطوری نیست.
شما برای این بازی باید حتما پول بدی و دانلودش کنی. مطمئن هم باش مجانیشو نمی تونی پیدا کنی چون سیستم آنلاین این کنسول ها هک نشده و هک هم فکر نمی کنم بشه چون اگه هک بشه دیگه این سیستما رو همرو جمع می کنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or