با فریمور قدیمی وارد بشید اجبارا باید آپدیت کنید.
یک روشی هست به نام اسپوف کردن که فریمور شمارو تغییر میده به 4.60 که امنیتش چندان جالب نیست.
به شخصه دارم از 4.60 حبیب استفاده میکنم چندان مشکل غیر قابل هضمی نداره
مشکلاتش روی دستگاه Fat هست اگر مال شما اسلیمه که نصب کنید مشکلی نداره.
از برتری های این فریمور هم استفاده از دسته ی PS4 به صورت وایرلس هست.
ممنون فقط بعضی از دوستان به 4.60 حبیب رفته بودن و پشیمون بودم و میخواستن برگردن، میتونم بدونم چرا ؟!
من با حبیب 4.55 هم مشکل وصل نشدن دسته رو دارم حالا دیگه 4.60
فکر کنم از ورود به PSN صرف نظر کنم. درسته حدود 40 تا تروفی توی دستگاه دارم اما عب نداره به دردسرش نمیارزه ....
من بازیم ریجن 2 هست بعدشم کد انلاینش استفاده شده .الان می خوام ببینم باید اکانت PSNم هم ریجن 2 باشه یا فرقی نمی کنه ؟ و برای زدن مولتیش به جز آنلاین پس به چیز دیگه ای نیاز هست ؟![]()
![]()
)سلام ، دوستان میخوام از استور دانلود کنم اما ارور the funds could not be added your wallet رو میده ( اون ایتمی که میخوام دانلود کنم Free هست اصلا ارور ربطی به این قضیه نداره)
سلام
اگه یه اکانتی رو که رو 2 کنسول اکتیو شده و یکی از اون کنسول ها خراب بشه میشه دوباره روی یه کنسول جدید اکتیو کرد؟
الان برا من دقیقا این شکلی شده ولی کار نمیکنه یعنی من رو ps3 قبلیم اکانت رو ساختم و با دوستم شیر کردم حالا که دستگاه نو خریدم میگه باید بری اکتیو کنی تو منو اکتیو هم میرم میگه این دستگاه نمیتونه این اکانت رو اکتیو کنهبله میشه
به شرطی که دیگه کنسول خرابه دیگه روشن نشه و ایدی رو لوگین نکنه
الان برا من دقیقا این شکلی شده ولی کار نمیکنه یعنی من رو ps3 قبلیم اکانت رو ساختم و با دوستم شیر کردم حالا که دستگاه نو خریدم میگه باید بری اکتیو کنی تو منو اکتیو هم میرم میگه این دستگاه نمیتونه این اکانت رو اکتیو کنه
من چی کار میتونم کنم . البته دستگاه قدیمیم هنوز هست با اون دی اکتیو کنم درست میشه ؟!!