Infected Area
کاربر سایت

باید تا فردا صبر کنم ببینم بازیایی که دانلود کردم میپره یا نه
اگه پرید میام اگرم نپرید دیگه پی اس ان نمیام 
بهترین زمان 20 دسامبر(30 آذر) هست.تو کریسمس،هم بازی ها تخفیف حسابی میخورن و هم بازی های خوبی به صورت مجانی برای +PS عرضه میشنمن یه کد پلاس دارم یه ماهه
کی بزنم خوبه که بازی مفتی بیشتر گیرم بیادالبته تعدادش زیاد مهم نیست کیفیت بازی مهم تره. اگه یه چیز گیرم بیاد که ارزش داشته باشه بهتره تا 3-4 تا بازی بیخود
مهمترین حسنش همین بزرگ تر شدن تصاویر و نوشته ها هست . قبلا کور می شدیم یه چیزی می خواستیم بخونیم ! سرچ کردن هم دیگه حرف نداره. هر چی دلت می خواد گیر میاری . من خیلی حال کردم با این منو های جدید و ...مادر بگریده این استور جدید . Search ـه باحال . منو های باحال و عکس های درشت و بزرگ ( بر خلاف قبلی ) .
25 مگ فکر کنم آپدیت استور هست ... بصورت Catch هم کار میکنه یه جورایی . اولش یه کم طول میکشه بیاد بالا( دفعه اول ) بعد تا هفته بعد که استور آپدیت بشه با سرعت خوب اجرا میشه .
بخش فیلم و سریالش چقدر خوبه . Preview و اینا رو خیلی خوب نشون میده . فیلم های زیر یک دلار . Rent و کلی چیزای خوب دیگه
فقط نمدونم چرا تو بخش فیلم و سریال وقتی رو Buy میزنم ارور میده و میگه هیچ Item ـیی برای فروش در حال حاظر وجود نداره![]()
دوستان اگر من اکانت پلاس خودم رو دی اکتیو کنم تا روی دستگاه دیگری اکتیو کنم ، تا چند وقت نمیشه روی کنسول خودم دوباره اکتیوش کنم ؟

در واقع بخش فيلم و سريال استور US تا جايي كه من ميدونم تحريم ه براي ماها !من شنیدم تا 6 ماه.دوستان اگر من اکانت پلاس خودم رو دی اکتیو کنم تا روی دستگاه دیگری اکتیو کنم ، تا چند وقت نمیشه روی کنسول خودم دوباره اکتیوش کنم ؟