(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مادر بگریده این استور جدید . Search ـه باحال . منو های باحال و عکس های درشت و بزرگ ( بر خلاف قبلی ) .
25 مگ فکر کنم آپدیت استور هست ... بصورت Catch هم کار میکنه یه جورایی . اولش یه کم طول میکشه بیاد بالا( دفعه اول ) بعد تا هفته بعد که استور آپدیت بشه با سرعت خوب اجرا میشه .
بخش فیلم و سریالش چقدر خوبه . Preview و اینا رو خیلی خوب نشون میده . فیلم های زیر یک دلار . Rent و کلی چیزای خوب دیگه :دی
فقط نمدونم چرا تو بخش فیلم و سریال وقتی رو Buy میزنم ارور میده و میگه هیچ Item ـیی برای فروش در حال حاظر وجود نداره :|

اره حجم بازیا رو هم میزنه قبلا حتما باید میزدی دانلود بشه تا حجمشو نشون بده :دی
حیف که فعلا نمیتونم بیام نت :| باید تا فردا صبر کنم ببینم بازیایی که دانلود کردم میپره یا نه :| اگه پرید میام اگرم نپرید دیگه پی اس ان نمیام :دی ( بازیایه پلاس رو میگم )

من یه کد پلاس دارم یه ماهه
کی بزنم خوبه که بازی مفتی بیشتر گیرم بیاد :دی البته تعدادش زیاد مهم نیست کیفیت بازی مهم تره. اگه یه چیز گیرم بیاد که ارزش داشته باشه بهتره تا 3-4 تا بازی بیخود
بهترین زمان 20 دسامبر(30 آذر) هست.تو کریسمس،هم بازی ها تخفیف حسابی میخورن و هم بازی های خوبی به صورت مجانی برای +PS عرضه میشن

مادر بگریده این استور جدید . Search ـه باحال . منو های باحال و عکس های درشت و بزرگ ( بر خلاف قبلی ) .
25 مگ فکر کنم آپدیت استور هست ... بصورت Catch هم کار میکنه یه جورایی . اولش یه کم طول میکشه بیاد بالا( دفعه اول ) بعد تا هفته بعد که استور آپدیت بشه با سرعت خوب اجرا میشه .
بخش فیلم و سریالش چقدر خوبه . Preview و اینا رو خیلی خوب نشون میده . فیلم های زیر یک دلار . Rent و کلی چیزای خوب دیگه :دی
فقط نمدونم چرا تو بخش فیلم و سریال وقتی رو Buy میزنم ارور میده و میگه هیچ Item ـیی برای فروش در حال حاظر وجود نداره :|
مهمترین حسنش همین بزرگ تر شدن تصاویر و نوشته ها هست . قبلا کور می شدیم یه چیزی می خواستیم بخونیم ! سرچ کردن هم دیگه حرف نداره. هر چی دلت می خواد گیر میاری . من خیلی حال کردم با این منو های جدید و ...

دوستان اگر من اکانت پلاس خودم رو دی اکتیو کنم تا روی دستگاه دیگری اکتیو کنم ، تا چند وقت نمیشه روی کنسول خودم دوباره اکتیوش کنم ؟

بشنيدم تا 3 ماه نميتوان اين عمل شنيع و زشت را باز انجام دادندي :d
باز اين مهرداد تريليونر بهتر مي داند:d

@ رفيق SCARFACE !

ببين رفيق حتي اگر اون خطا رو هم نده شما نميتوني چيزي بخري يا كرايه كني :d مگر اين كه با چيز پي ان بري :d:|
ما كه تحريم ايم اون رو هم تحريم ايم :| در واقع بخش فيلم و سريال استور US تا جايي كه من ميدونم تحريم ه براي ماها !

دوستان اگر من اکانت پلاس خودم رو دی اکتیو کنم تا روی دستگاه دیگری اکتیو کنم ، تا چند وقت نمیشه روی کنسول خودم دوباره اکتیوش کنم ؟
من شنیدم تا 6 ماه.
...............................................
دوستان لینک دانلود بازی nfs:mw رو تو ریجن یک کسی داره بده؟
ممنون میشم.

سلام
برای راه اندازی آنلاین ps3
بین تنظیم easy و custum کدوم بهتره؟
من اولی رو زدم و اینترنم وصل شد و آنلاین بازی میکنم
اگه از طریق custom تنظیم کنم پینگم برای اجرا بازیها بهتر میشه
الان تو سایت speedtest.com پینگم با سرورهای داخلی حدو 70 و خارجی بین 200 تا 300 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or