(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
برای راه اندازی آنلاین ps3
بین تنظیم easy و custum کدوم بهتره؟
من اولی رو زدم و اینترنم وصل شد و آنلاین بازی میکنم
اگه از طریق custom تنظیم کنم پینگم برای اجرا بازیها بهتر میشه
الان تو سایت speedtest.com پینگم با سرورهای داخلی حدو 70 و خارجی بین 200 تا 300 هستش

دوستان هیچ راهی نیست
که من قبلا" بتل 3 ریجن1 داشتم و بعد الان یه بتل ریج2 بشه از کد قبلی انلاین بازی کرد8-|:|

نه هیچ راهی نیست

سلام
برای راه اندازی آنلاین ps3
بین تنظیم easy و custum کدوم بهتره؟
من اولی رو زدم و اینترنم وصل شد و آنلاین بازی میکنم
اگه از طریق custom تنظیم کنم پینگم برای اجرا بازیها بهتر میشه
الان تو سایت speedtest.com پینگم با سرورهای داخلی حدو 70 و خارجی بین 200 تا 300 هستش

همون easy بزن برات بهتر و بهترین تنظیمات رو خودش انجام میده
خوب معلومه چون اینجا داخله کشوره و اونجا خارج کشوره پس معمولا ما با خارجی ها پینگمون زیاده متاسفانه

اتفاقا" بعضي مواقع تفاوت داره خفن ! مثلا" سر وارد كردن DNS به صورت دستي يا اتوماتيك ميشه فرق بين راحت ساين اين شدن يا نشدن و يا خيلي سخت ساين اين شدن و يا حتي راحت وصل شدن به سرور هاي بازي !

سلام اقا سونی این تم Playstation Store رو عوض کرده سرعت تو uk امده خیلی پایین اما با us وارد مشی خیلی بهتره حالم از این تم جدیدش بهم میخوره اقا کسی قسمت فروم شکایت به سونی رو برا این

قسمت میدونه کجاست که قبلی بهتر بوده یا این نظر سنجی چیزی این جدیده رو اعصابمه حتمی گزاشتن ممنون////:d

تبريك مي گم شما اولين نفري هستيد كه به اين تم جديد استور ايراد مي گيريد و ازش شاكي هستيد :|:d

رفيق اون سرعت پايين اش به خاطر نت داغون ماست !
بذار دفعه اول لود كنه كامل ! بچه ها ميگم CACHE داره دفعات بعدي بهتر بالا مياد كه راست هم مي گن خودم يه بار امتحان كردم

دوستان یک سوال!
من الان می خوام counter strike GO رو از استور US بخرم و داخل اکانت ریجن 2 (UK) بازی کنم .می خواستم بدونم چون پایه بازی آنلاین هست برای بازی کردن به مشکل نمی خورم ؟
[h=3][/h]

سالام دوستان من تازه کارم من و دوستم gaste recon بازی می کنیم ولی نمی دونم چه جوری می تونم دوستم رو اینویت کنم تو رومی که من هستم ممنون میشم کمک کنید می خوام بدونم اینویت کردن چهجوری برای همه بازیها یه جوره یا با هم فرق میکنه ؟
ممنونم

دوستان یک سوال!
من الان می خوام counter strike GO رو از استور US بخرم و داخل اکانت ریجن 2 (UK) بازی کنم .می خواستم بدونم چون پایه بازی آنلاین هست برای بازی کردن به مشکل نمی خورم ؟

خیر به مشکلی پیدا نمیکنی

salam dadash halel khube

man consul ro vasl kardam be modem dorostam kar mikone vaghti miram Browser

khub safe haro load mikone amma nemidunam chera vaghti miram PSN

na sing up mishe na sign in eror mide mishe rahnemayim konin ?

alan ru CFW 4.30 hastam shomare tamasam bedi ke nure ala nur mishe mamnun aziz

ببخشید برای بازی *********** bad company 2، آنلاین پس می خواد؟؟
چون من بازی رو از دوستم گرفتم، میخوام ببینم اگه آنلاین پس میخواد، آپدیتشو دان نکنم آخه 1.7 گییییگه!!!

ببخشید برای بازی *********** bad company 2، آنلاین پس می خواد؟؟
چون من بازی رو از دوستم گرفتم، میخوام ببینم اگه آنلاین پس میخواد، آپدیتشو دان نکنم آخه 1.7 گییییگه!!!

آنلاین پس نمی خواد ولی کد VIP داره که اگه داشته باشی چندین مپ باحال برات باز می کنه .
اون آپدیت هم برا ویتنام هستش که اگر بخوای بخرید فقط یه فایل 2 مگی دان می کنی و تو بازی آنلاک می شه ، که لبته تاثیر زیادی هم داره تو بازی آنلاین .(تعداد بازیکن ها)

آخرین ویرایش:
دوستان من به عنوان شجاع ترین شماها ، خودم رو به خطر انداختم و اکانت رو از طریق کنسول دی اکتیو کردم ! :دی
جالب اینکه چند دقیقه بعدش راحت دوباره اکتیو شد.

پس اون قضیه 6 ماه فاصله فقط از طریق دی اکتیو کردن از طریق سایت است.

آنلاین پس نمی خواد ولی کد VIP داره که اگه داشته باشی چندین مپ باحال برات باز می کنه .
اون آپدیت هم برا ویتنام هستش که اگر بخوای بخرید فقط یه فایل 2 مگی دان می کنی و تو بازی آنلاک می شه ، که لبته تاثیر زیادی هم داره تو بازی آنلاین .(تعداد بازیکن ها)
بدون VIP کد، چن تا مپ هستش؟؟ چون من bfbc2 اوریجینالو واسه پیسی دارم!!! گرفتم ببینم رو کنسول چه حالی داره!!!

درود!
من یه چند مدته که lcd فرستادم برای تعویض فعلا PS3 نیستم. چه خبر از پلاس اروپا؟ چه بازی هایی گذاشتن این ماه یا قراره بزارن؟
سلام آقا سیاوش!
دیروز که چک کردم همون قبلی ها بود و چیزی اضافه نشده بود. همین هایی هم که گذاشته خیلی خوبه من که فرصت نمیکنم همینا رو هم کامل بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or