(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب این میشه علاقه برای تجربه بازی!:d نیت ات پاک است!:d
پ.ن:به همشهری من توهین نکن!:|

مهرداد جان عزيز من بلايي به سر تو بيارم كه باز مياي لايك ميدي :d:|)x
در ضمن فكر كردي من بچه كجام ؟

اقا اين SH كه اومده خوب يه زحمت ميكشيدي حجم اش رو هم مي گفتي :|
يه بار به خودم گفتم اگر سوني مولتي SH رو مثل KZ3 جداگونه بفروشه ميخرمش اما الان با اين وضع اودلار خريد فيزيكي دست دوم بازي به صرفه تره !

اون سايت هم بله رفيق ما كه خريديم خوب بود:)

2 تا سوال داشتم:
1-همه بازی های عرضه شده برا ps3رو استور هست که به صورت کامل دانلود کنیم؟
2-اگه اینترنت با سرعت خوب داشته باشیم به نظرتون ارزش داره بازی ها رو از استور بخرم؟

سرعتت مث من 1 گیگ هم باشه بازم یه بازی مثل لیتل با دستگاه 12 ساعت طول میکشه!
اما نه اگه با PC بگیری سریعتره و ارزش داره
دو مورد سوال اولم چی همه بازی ها رو میشه رو استور پیدا کرد؟
بعد وفتی با دستگاه دانلود می کنی قابلیت resume هست یا نه باید یه ضرب دانلود کنی؟

دو مورد سوال اولم چی همه بازی ها رو میشه رو استور پیدا کرد؟
بعد وفتی با دستگاه دانلود می کنی قابلیت resume هست یا نه باید یه ضرب دانلود کنی؟

همه بازی ها که نه بعضی از بازی ها کلاستیک و جدید و قدیم البته استور همچنان هی ساپورت میشه و تند تند ابدیت میشه و خوبیش اینه که اگر هم پلاس بشی میتوانی بازی های مجانی رو دانلود کنی
بله قابلیت ادامه دار داره ولی اگر اینکار رو نکنی بهتره چون وقتی میخواد دانلود کنه نباید استوپ کنید امکان داره فایلتون خراب بشه

دوستان یه سوال داشتم
من چند وقت پیش یه بازی ریجن 1 داشتم کد انلاینش رو استفاده کردم و بعد فروختمش
الان همون بازیرو دارم میخرم ولی ریجن 3 هست و کد نداره یعنی استفاده شده میخواستم بدونم ایا میتونم انلاینش رو بازی کنم ؟

دوستان یه سوال داشتم
الان همون بازیرو دارم میخرم ولی ریجن 3 هست و کد نداره یعنی استفاده شده میخواستم بدونم ایا میتونم انلاینش رو بازی کنم ؟

متاسفانه نوچ :(

دوستان یه سوال داشتم

یه بازی های ریجن 3 بودن که کانتنت های استور آمریکا براشون قابل استفاده بود اگه بازی شما جز اون بازی ها باشه احتمالا بتونین از آنلاین پس نسخه ریجن یک که استفاده کردید استفاده کنید .

یه بازی های ریجن 3 بودن که کانتنت های استور آمریکا براشون قابل استفاده بود اگه بازی شما جز اون بازی ها باشه احتمالا بتونین از آنلاین پس نسخه ریجن یک که استفاده کردید استفاده کنید .
بازی من بتل3 هست ایا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or