(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال دیگه هم دارم بلک اپس چقدر اپدیت داره برای انلاین میارزه بخرمش ؟هنوز سروراش پرن؟
ابدیت بلک اپس نمی دونم ولی از نظر سرور در صورت داشتن اینترنت مطلوب سرورهای سری بازی های کال اف دیوتی در بخش چند نفره همیشه پر هست .الان سرورهای modern warfer 1 هم پر هست من خودم بازی می کنم چه برسه به بلک اپس .

ابدیت بلک اپس نمی دونم ولی از نظر سرور در صورت داشتن اینترنت مطلوب سرورهای سری بازی های کال اف دیوتی در بخش چند نفره همیشه پر هست .الان سرورهای modern warfer 1 هم پر هست من خودم بازی می کنم چه برسه به بلک اپس .
منظور از مطلوب چی هست؟
یعنی سروراش کمی کیفیت پایینی دارند؟که باید با اینترنت "مطلوب"جای خالیش رو پر کنیم؟

وصل نمیشه ! فکر نکنم مشکل از طرف سونی باشه
حتما چون من به هیچ عنوان مشکلی ندارم.
برای انلاین میارزه بخرمش ؟هنوز سروراش پرن؟
از نظر پر بودن سرور ها که مشکلی نداره اما به پای MW2 نمیرسه....
ولی عنوان خوبی هست.

بهترین سروری که تا الان دیدم مال Resistance 3 بوده . در عرض 5 ثانیه هم پیدا میکنه و هم Join میده . مثل سگ میمونه . حتی مواقعی که نتم پکیده بود و پینگ یاهوم رو 600-700 بود میرفتم بازی میکردم بدون هیچ Lag و Delay ـیی . اگه دنبال مالتی پلیر خیلی عالی . شلوغ و سرور سگی میگردین بهترین گزینست به نظرم :دی Jaw Dropping ـه سرور بازی . خودتون توش میمونین . فجیه قویه :دی

سلام
بازیهای رایگانی تو PSN هست برا دانلود؟کسی می دونه؟؟؟؟
اگه هست میشه لطفا اسم چند تا بازی خوبو بگید؟؟؟منظورم بازی آرکید هستش
ممنون
هیچ بازی رایگان آرکیدی نیست جز ترایال که برا تست بازی می زارن که اگه خوشت اومد باید پول بدی بخری .

آخرین ویرایش:
Psn مشكلي نداره كه:)وصله

نکنه تو خارج از ایران زندگی میکنی صادق جان ؟ :d واسم سئوال هست که همش بدون مشکل داری bf3 بازی میکنی بعد ما با هزارتا مشکل 1 ساعت بازی میکنم آخرش 2 تامون فریز میشه یکی دیکه وصل نمیشه یکیم قهر میکنه

نکنه تو خارج از ایران زندگی میکنی صادق جان ؟ :d واسم سئوال هست که همش بدون مشکل داری bf3 بازی میکنی بعد ما با هزارتا مشکل 1 ساعت بازی میکنم آخرش 2 تامون فریز میشه یکی دیکه وصل نمیشه یکیم قهر میکنه

وقتی پارس آنلاین داشته باشیم همه خوشحالیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or