من که چند وقت پیش بازی میکردم خیلی کم برام این مشکل پیش میومد البته بعضی اوقات بودسلام یکی نیست جواب ما رو بده؟
بعد از اینکه میرم تو multi player killzone 3 بعد یه مدتی میاد بیرون یه ارور میده با یه کد.
دارم با 512kb نا محدود بیسیم وصل میشم.
اعصابمو خورد کرده خواهشا یه راه حلی نشونم بدین.:wallbash:
--------من که چند وقت پیش بازی میکردم خیلی کم برام این مشکل پیش میومد البته بعضی اوقات بود
ربطی به بازی نداره مشکل از اینترنت ماست
سلام یکی نیست جواب ما رو بده؟
بعد از اینکه میرم تو multi player killzone 3 بعد یه مدتی میاد بیرون یه ارور میده با یه کد.
دارم با 512kb نا محدود بیسیم وصل میشم.
اعصابمو خورد کرده خواهشا یه راه حلی نشونم بدین.:wallbash:
-----------------علتش اینه که سرعت آپلود و دانلودت با سرور KZ3 پایینه... این وضعیت وقتی بدتر میشه که ظرفیت 24 نفره ی مپ تا کله پر بشه.... پیشنهاد میشه بری سراغ MAG , با 256 پلیر تو مپ هم مشکلی برات پیش نمیاد...
خوب کاری با ریجن دستگاه نداره اون با اکانت مربوط شما که ساختی وصل میشه یعنی الان شما یه اکانت دارید ریجن دو هست و وقتی میخواهید وارد psn بشی وصل میشه به فروشگاه اروپا بعد این برای psn حالا شما میخواهی با بازی اینکار رو بکنید که این دیگه وقتی میخواهی انلاین بازی کنید بستگی داره بازیتون چه نوع ریجن باشه و به سرور بازیتون وصل میشهاینو که خودم میدونم , اما سوال من این بود که هر کنسول به سرور PSN مربوط به ریجن خودش وصل میشه؟ یعنی من که کنسولم ریجن 3 هست , کنسول بدونه در نظر گرفتن ماهیت ریجن اکانتم به سرور آسیا کانکت میشه...
-----------------
تو همه بازی ها این مشکل پیش میاد؟
اگه محدود بگیرم چی؟ از حجمش خیلی کم میکنه؟
ببخشین اینم شد راه حل شما گفتین؟:d
سلام به همه عزیزان من امروز با کلی ذوق و شوق یه mw3 گرفتم واسه online ولی وقتی میرم تو multiplayer و play online رو میزنم یه لود تموم میشه لود بعدی که نوشته fetching online profile بعد از اینکه چند دقیقه داره لود میشه یه ارروری میده که نوشته the cod:mw3 server not available please chec latar or visit............
چرا نمیتونم بازی کنم امکان داره چون account psn من واسه ریجن 2 هست و بازی ریجن 1 هست به این دلیل نمیشه online بازی کرد ممنون میشم جواب بدید:-b
?????بچه ها این un3 خیلی حجم مصرف میکنه؟دیروز ترافیک باقی مانده رو دیدم سکته کردم