(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینم مثلا من تو اکانت خودم کد رو زدم و دانلود کردم فایل رو . بعدا یکی دیگه از دوستام با اکانت من ساین این شده و اون هم دانلود کرده . اگه 4 ماه دیگه دستگاه من مثلا بسوزه یه دستگاه دیگه بخرم چطوری میشه ؟ اگه از طریق سایت سونی همه دستگا هایی که به اکانت وصل بودن رو Deactivate کنم دوباره میتونم از اون کد برای دوبار استفاده کنم درسته ؟

ببینم مثلا من تو اکانت خودم کد رو زدم و دانلود کردم فایل رو . بعدا یکی دیگه از دوستام با اکانت من ساین این شده و اون هم دانلود کرده . اگه 4 ماه دیگه دستگاه من مثلا بسوزه یه دستگاه دیگه بخرم چطوری میشه ؟ اگه از طریق سایت سونی همه دستگا هایی که به اکانت وصل بودن رو Deactivate کنم دوباره میتونم از اون کد برای دوبار استفاده کنم درسته ؟

در مورد فعال کردن و غیر فعال فک کنم اینجوری باشه دقیق نمی دوم در حد یه حدسه که وقتی می ری تو اکانت منیجمنتت از طریق سایت سیستم هایی که از اکانت شما دارن استفاده م کنن رو نشون می ده که می تونی اونا رو غیر فعال کنی البته فک نکنم روی اکانتهایی که به بقیه می دیم کار کنه فقط برای کسایی که چند کنسول دارن عمل می کنه که اکانتشونو از اونجا غیر فعال می کنن و تو یه کنسول دیگه می تونن فعال کننش البته فقط حدسه من که یبار تمام سیستمارو غیر فعال کردم ... بعد دوباره با PS3ـم فعاشون کردم اگه کسی دقیق می دونه توضیحی بده خوبه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or