(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بس چطوری با ایرانی ها بازی کنم:((

باید چند نفر بشین پرایوت مچ یا 4 نفری فکنم برید سرچ کنید با خارجیا.
اگه یه سرور تو خاورمیانه نداره می خوای تو ایران اونم تحریم شده سرور بذارن:d ما همون بازی اوریجشم برامون غیر قانونیه.

سلام دوستان خسته نباشيد،خواستم ببرسم كه من كه رفتم براي ثبت نام psn ,يه قسمتي هست به نام password هر رمزي كه ميزنم قبول نميكنه erorميده،بايد جي كار كنم؟

توی رمزتون باید هم عدد و هم حروف به کار ببرید،فکر کنم حداقل 8 تا باید باشه! مثلا 3 تا عدد و 5 تا حرف ، یا بر عکسش یا 4 تا و 4 تا ! یا اصلا بیشتر از این مقدار :d

كسي به ايميل اش سر زده جديدا" !!!؟
سوني براي كريسمس يه سري كد فرستاده بود براي يه تم متحرك ادم برفي :d
خيلي بامزه و باحاله مثلا" شب اگر بري چراغ ها خاموش اند و ادم برفيه خوابه داره خر و پف مي كنه بعد اگر صبح بري بيداره داره بعد ظهر ها خسته است هي خميازه مي كشه :d حتما" بريد ببينيد كد اش رو فرستادن براتون يا نه ! من ريجن ام UK ه !

یعنی داری و می خوای شیر کنی ها؟ :d
راستی بچه ها میایید باهم کارت بخریم بعد یه بازی بگیریم مثلا بوق 3 و شیرش کنیم ها خوبه چطوره ها.... :d

سلام. ایده جالبیه ولی یه مشکل اساسی داره. طبق قانون One time fee for use of downloads on up to 2 activated compatible home console systems این عین متنی هست که تو توضییحات کالا PS Store نوشته شده. خلاصه میگه که با هر بار خرید یک محصول تا سقف دو کنسول می‌تونن اون محصول رو دانلود کنن. توجه کنید که فقط دو کنسول. البته با این روش میشه مثلا ICO Collection رو یکی بخره بعد اکانت بده رفیقشم دانلود کنه و هزینه رو نصف کنن. اینجوری بازی برای هرکس چیزی حدود 26 هزار تومن در میاد! پس اگر هم می‌خوای چیزی رو با کسی شیر کنی، حواست باشه که فقط با یک نفر دیگه میشه این کار رو انجام داد.

اما سوال خود من. من شنیدم اون کسی که می‌خواد مثلا از اکانت شما دانلود کنه باید حتما یک یوزر جدید بسازه و مشخصات اکانت جدید رو تو اون یوزر بزنه و از اونجا دانلود کنه. تازه یوزر هم پاک نکنه بعدا. چنین چیزی صحت داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or