اره اپ کردم در ضمن تو ستینگ همه چی به جز psn ساکسس میشه
اوه اوه ببخشید اشتباه گرفتم و اشتباه جواب دادم

اره من هم تست کردم نمی تونستم به سرورهای آنچارتد 2 کانکت بشم ولی تا تقریبا 1 ماه پیش میتونستم ولی الان ارور الکی میده ...:-o
اره اپ کردم در ضمن تو ستینگ همه چی به جز psn ساکسس میشه

من چند وقته که نمیتونم به سرور بازی ها وصل شم.
پینگ هم خوبه.
یه چیز عجیب دیگه!تا یک ماه پیش سرعت دانلودم تو psn 60-40 بود اما الان دقیقا شده 16 زیا یا کم هم نمیشه!
به ISP زنگ زدم پهنای باند رو زیاد کرد اما سرعت بازم 16 بود!!!
با pc سرعت دانلودم 80-70 هستش.
اینترنت من وایرلس هستش.
کمک کنید.
خب چرا قبلا اینجوری نبود. اون به کنار.چرا به سرور بازی وصل نمیشه؟سرعت دانلود با کنسول اون هم وایرلس همیشه پایین تر از سرعت دانلود واقعی شماست میتونین چیزی رو که میخواین با pc دانلود کنین
خودتونو خسته نکنید سرعت دانلود کنسول رو 16 محدود شده فقط تو آنلاین زدن سرعت بالا میره تا پینگ بهتر بگیرید
من به اینش فکر نکرده بودم برم اینترنتو بگردم تا 1-2 روزدیگه ته توشو در میارمیعنی چی قفله حامد ؟ یعنی اونی که تو ار.پا خط 16 مگ داره ، یه کانتت یا بازی از Store میخره ، مثل ما 1 شبانه روز منتظر دانلود میمونه ؟![]()
ته تویی نداره !من به اینش فکر نکرده بودم برم اینترنتو بگردم تا 1-2 روزدیگه ته توشو در میارم
به قول شما کم بشه و نصف بشه باید بشه 30 نه 16 !!!ته تویی نداره !
خیلی سادست ! سرعت دانلود هر چی بالاتر باشه روی کنسول هم سرعت بیشتری میگیرید البته نه به اندازه PC .
مثلا سرعت دانلود من الان 130 kb روی PC ـه روی کنسول تقریبا میتونم بگم نصفشه با سرعت حدود 50 60 kb دانلود میکنم .