(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره اپ کردم در ضمن تو ستینگ همه چی به جز psn ساکسس میشه

اوه اوه ببخشید اشتباه گرفتم و اشتباه جواب دادم :((=;
اره من هم تست کردم نمی تونستم به سرورهای آنچارتد 2 کانکت بشم ولی تا تقریبا 1 ماه پیش میتونستم ولی الان ارور الکی میده ...:-o

دوستان من که به راحتی میتونم uncharted 2 رو آنلاین بازی کنم!
اما یه سوال دارم راجع به بازی mw2 نمیدونم چرا واسم نمیاره! یعنی تو همون قسمت اول که آنلاین گیم رو میزنی میمونه و همینطور لود میکنه! نمیدونم چی کار کنم! در صورتی که دوستان دیگم میتونن بازیش کنن؟!!!

من چند وقته که نمیتونم به سرور بازی ها وصل شم.
پینگ هم خوبه.
یه چیز عجیب دیگه!تا یک ماه پیش سرعت دانلودم تو psn 60-40 بود اما الان دقیقا شده 16 زیا یا کم هم نمیشه!
به ISP زنگ زدم پهنای باند رو زیاد کرد اما سرعت بازم 16 بود!!!
با pc سرعت دانلودم 80-70 هستش.
اینترنت من وایرلس هستش.
کمک کنید.

من چند وقته که نمیتونم به سرور بازی ها وصل شم.
پینگ هم خوبه.
یه چیز عجیب دیگه!تا یک ماه پیش سرعت دانلودم تو psn 60-40 بود اما الان دقیقا شده 16 زیا یا کم هم نمیشه!
به ISP زنگ زدم پهنای باند رو زیاد کرد اما سرعت بازم 16 بود!!!
با pc سرعت دانلودم 80-70 هستش.
اینترنت من وایرلس هستش.
کمک کنید.

سرعت دانلود با کنسول اون هم وایرلس همیشه پایین تر از سرعت دانلود واقعی شماست
میتونین چیزی رو که میخواین با pc دانلود کنین

آقا منم همین مشکل رو دارم. دارم دیوونه میشم . با PC بدون هیچ منیجری رو 7 و روی لینوکس با سرعت 60 دانلود میکنم ( با منیجر تا 64 ) بعد روی کنسول دقیقا 16 !!! دارم دیگه دیوونه میشم. کسی راهی براش داره ؟
من فاصله کنسولم با مودم 20 سانت هست ! با/بی وایرلس این مشکل رو دارم !

خودتونو خسته نکنید سرعت دانلود کنسول رو 16 محدود شده فقط تو آنلاین زدن سرعت بالا میره تا پینگ بهتر بگیرید

نه دیگه اینجوری :d (رو کنسول سرعت دان پایینه نسبت به PC )
سرعت دانلود رو 16 قفله اما نه 16 کیلو در ثانیه با توجه به سرعتت 16 تا 16 تا می ره بالا مثلا من تو 7 تا 8 ثانیه 1 مگ دان می کنم رو کنسول با سرعت 16 ولی با PC تو 5 ثانیه با سرعت 200 کیلو 1 مگ دان می کنم.

یعنی چی قفله حامد ؟ یعنی اونی که تو ار.پا خط 16 مگ داره ، یه کانتت یا بازی از Store میخره ، مثل ما 1 شبانه روز منتظر دانلود میمونه ؟ :)
من به اینش فکر نکرده بودم برم اینترنتو بگردم تا 1-2 روزدیگه ته توشو در میارم

من به اینش فکر نکرده بودم برم اینترنتو بگردم تا 1-2 روزدیگه ته توشو در میارم
ته تویی نداره !
خیلی سادست ! سرعت دانلود هر چی بالاتر باشه روی کنسول هم سرعت بیشتری میگیرید البته نه به اندازه PC .
مثلا سرعت دانلود من الان 130 kb روی PC ـه روی کنسول تقریبا میتونم بگم نصفشه با سرعت حدود 50 60 kb دانلود میکنم .

آخه برای من 1 سوال اساسی هست. من تو pc بدون هیچ Download Manager ای 60 دانلود میکنم ! اونوقت تو کنسول دقیقا 16 تا !
زمانی که 128 داشتم 16 تا. بعد که 256 گرفتم 126 تا. حالا هم که 512 گرفتم باز هم همون 16 تا !!! اصلا یه چیز خیلی مسخره ای هست !
ته تویی نداره !
خیلی سادست ! سرعت دانلود هر چی بالاتر باشه روی کنسول هم سرعت بیشتری میگیرید البته نه به اندازه PC .
مثلا سرعت دانلود من الان 130 kb روی PC ـه روی کنسول تقریبا میتونم بگم نصفشه با سرعت حدود 50 60 kb دانلود میکنم .
به قول شما کم بشه و نصف بشه باید بشه 30 نه 16 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or