(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
دوستان من کنسولم ریجن 3 است و اکانت آمریکا رو دارم ،بعدش یه بازی کیل زون 3 رو می خوام بخرم که ریجن 2 است آیا برای بازی انلاین و غیره میتونم از کدهاش استفاده کنم
ممنون
برای استفاده از کدها .اکانت با کد باید یکی باشه. کد اروپا فقط با اکانت اروپا.

ببین وردار یه اکانت اروپا بساز و کد رو وارد کن وقتی کد کار کرد برو با اکانت امریکات انلاین بازی کن ولی دقت کن که کد رو توی اکانت اروپا اول بزنی چون بازیت ریجن 2 هست بنابراین باید با اکانت ریجن 2 مطابقت کنه

با سلام
دوستان من کنسولم ریجن 3 است و اکانت آمریکا رو دارم ،بعدش یه بازی کیل زون 3 رو می خوام بخرم که ریجن 2 است آیا برای بازی انلاین و غیره میتونم از کدهاش استفاده کنم
ممنون
اگه نسخه معمولی رو بخری که کد نداره راحت میتونی بازی کنی ..........من خودم دقیقا اکانتم وکنسولم همینجوریه .........بازیمم ریجن 2..........

دوستان من یک Resistance 3 خریدم ریجن 3 ماله کره الان یک اکانت ریجن 3 هم دارم ولی وقتی کد رو میزنم قبول نمیکنه !! بعد پشت باکسش نوشته Only in korea حالا باید چیکار کنم؟؟؟ اکانت هم که نمیشه ساخت!

دوستان من یک Resistance 3 خریدم ریجن 3 ماله کره الان یک اکانت ریجن 3 هم دارم ولی وقتی کد رو میزنم قبول نمیکنه !! بعد پشت باکسش نوشته Only in korea حالا باید چیکار کنم؟؟؟ اکانت هم که نمیشه ساخت!
چرا نتونی با یه ایمیل دیگه یه اکانت کره ای بساز و کد رو تو اون وارد کن بعد با اکانت ریجن 3ـت بازی کن.

دوست عزیز نمیشه دیگه اخه ارور مسخره میده تو سایت سونی اینو نشون میده Site Maintenance Notice
درسته هنوز جاده سایت در دست تعمیره:d
اما از طریق PS3 باید امتحان کنی منم نمی تونم از سایت کد وارد کنم یا ... یا اینکه با برنامه مدیا گو کارتو انجام بده.
هنوز امکانات سرویس سایت راه نیفتاده.

دوسته عزیز میشه لطفا راهنمایی کنید

چطور میتونم یک اکانت جدید بسازم؟؟
خیلی راحت.
همون جا که PS3 رو خاموش می کنی ساخت پروفایل جدید رو بزن بعد یه اسم انتخاب کن بعد واردش می شی و می ری راحت یه Sign up میکنی بعد email و کشوره کره ... رو وارد می کنی .
فک نمی کنم کار خاصی باشه که دیکه Redeem code رو وارد می کنی و فایل چند کیلوبایتی رو دانلود می کنی و با پرفایل اصلیت می یای بالا راحت می تونی از فایل استفاده کنی.

خیلی راحت.
همون جا که PS3 رو خاموش می کنی ساخت پروفایل جدید رو بزن بعد یه اسم انتخاب کن بعد واردش می شی و می ری راحت یه Sign up میکنی بعد email و کشوره کره ... رو وارد می کنی .
فک نمی کنم کار خاصی باشه که دیکه Redeem code رو وارد می کنی و فایل چند کیلوبایتی رو دانلود می کنی و با پرفایل اصلیت می یای بالا راحت می تونی از فایل استفاده کنی.
نمیشه اکانت کره زد.یه سری کد میخواد که من یه ساعت روش کار کردم.هرچی زدم نشد.

سلام دوستان ...
یه سوال من یه اکانت ریجین 3 دارم میخوام DLC بگیرم بازیم ریجین 2 هست میشه گرفت ؟یا بخوام یه map pack بگیرم مشکلی نداره ؟
شدن که می شه ولی اجرا نمی شه .سعی کن یه اکانت UK بسازی از اون برای خرید DLC ها استفاده کن بعد تو اکانت اصلی اجراشون کن.
نمیشه اکانت کره زد.یه سری کد میخواد که من یه ساعت روش کار کردم.هرچی زدم نشد.
من یه اکانت ژاپن و هنگ کنک تا حالا ساختم به مشکلی بر نخوردم نمی دونم چرا کره اینجوریه احتمالا ماله سیاسته کشورشه.

حتی بخوام مثال توی NFS:HP ماشین بگیرم توی بازی نمیاد ؟
تمامی DLC ها چه رایگان چه پولی هر چی که تو Store ریجن 3 هاست فقط بر روی بازی های ریجن 3 کار می ده. دیگه رو هیچ ریجنی کار نمی ده.(حالا کره و ژاپن استثناست.)
راستی منظورت رو درست نفهمیدم یعنی از توی خوده بازی که کابرا ماشین گذاشتن بخوای استفاده کنی؟اونا ربطی به ریجن ندارن اگرم باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or