(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تمامی DLC ها چه رایگان چه پولی هر چی که تو Store ریجن 3 هاست فقط بر روی بازی های ریجن 3 کار می ده. دیگه رو هیچ ریجنی کار نمی ده.(حالا کره و ژاپن استثناست.)
راستی منظورت رو درست نفهمیدم یعنی از توی خوده بازی که کابرا ماشین گذاشتن بخوای استفاده کنی؟اونا ربطی به ریجن ندارن اگرم باشن.
منظورم اینه از store برم مثال porsche pack که 3 تا پورش هست بگیرم بعد برم توی بازی اون پورش ها هست یا نیست ؟

ببخشید الان کلا بخوام اکانت بسازم چی کارا باید کنم و اینکه من ps3 ماله آلمانه نمی دونم ریجنه 2 میشه ؟؟

کلا برای اکانت ساختند چیا بهتره .... ! یه توضیح مختصر کلی = اعتبار .. !

ببخشید الان کلا بخوام اکانت بسازم چی کارا باید کنم و اینکه من ps3 ماله آلمانه نمی دونم ریجنه 2 میشه ؟؟

کلا برای اکانت ساختند چیا بهتره .... ! یه توضیح مختصر کلی = اعتبار .. !
هم میتونی از طریق سایت هم از خود PS3 میتونی بسازی ...
توضیح خاصی نیاز نداره اگه یه ذره زبانت خوب باشه میتونی راحت بسازی !
دوستان برای ساخت اکانت اروپا هم اکنون نیازمند یاری سبزتان و یک ادرس اروپا هستیم
ممنون
تو گوگل مپ برو سرچ کن میده خودش بهت !

سلام دوستان

من دستگاهم ریجن 3 هست. می خوام اکانت واسه لایو بسازم. چه ریجنی بسازم بهتره؟ بازیهای تو ایران همه ریجن 1 و 2 هستن؟

اگه اکانت ریجن 2 بسازم و بازی ریجن 2 بخرم مشکلی واسه آنلاین و استفاده از کد بازیها ندارم؟

اگر یه زمانی بازی که خریدم با ریجن اکانتم سازگار نبود باید یه اکانت دیگه بسازم هماهنگ با ریجن بازی؟

یعنی همه 3 تا اکانت دارن واسه هر ریجن که برن آنلاین بزنن؟

من تاپیک رو خوندم اما یکم گیج شدم.شرمنده سوالات زیاد بودن.

مرسی

سلام به دوستان
دیروز بعد از تقریبا 2 هفته آن شدم تو PSN و آپدیت 3.72 رو نصب کردم ، بعدش رفتم استور ولی به یه مشکل خوردم ... قبلا وقتی آیتمی رو میزدم دانلود شه می تونستم گزینه Download in Background رو انتخاب کنم و برم سراغ بقیه آیتم ها و بازی کردن و اینا ... ولی الان که روی این گزینه کلیک میکنم پیغام میاره که : "There is content that has not been installed, you must first install the content to be able to perform a bachground download " و اجازه نمیده دانلود رو به بک گراند ببرم ... کلی اذیت شدم ، کسی میدونه چرا اینطوری شده و راهی بلده که بشه مثل سابق دانلود ها رو فرستاد بک گراند و به کارای دیگه رسید ؟؟؟

دیروز بعد از تقریبا 2 هفته آن شدم تو PSN و آپدیت 3.72 رو نصب کردم ، بعدش رفتم استور ولی به یه مشکل خوردم ... قبلا وقتی آیتمی رو میزدم دانلود شه می تونستم گزینه Download in Background رو انتخاب کنم و برم سراغ بقیه آیتم ها و بازی کردن و اینا ... ولی الان که روی این گزینه کلیک میکنم پیغام میاره که : "There is content that has not been installed, you must first install the content to be able to perform a bachground download " و اجازه نمیده دانلود رو به بک گراند ببرم ... کلی اذیت شدم ، کسی میدونه چرا اینطوری شده و راهی بلده که بشه مثل سابق دانلود ها رو فرستاد بک گراند و به کارای دیگه رسید ؟؟؟
من الان امتحان کردم اینطوری نبود؟؟؟؟

سلام به دوستان
منم مشکلی ندارم با دانلود بکگراند بجز تم ها که همون جا دانلود می کنه.
سلام.... اگه کنسول هک باشه و وصل شیم به نتورک بن می شیم یا برک میشه کنسول؟
نمی ذاره وارد بشی اول باید آپدیت کنی که با آپدیت کردن کرک می پره. (تروفی ها هم می پره)

• Like
Reactions: Dreamly
سلام.... اگه کنسول هک باشه و وصل شیم به نتورک بن می شیم یا برک میشه کنسول؟
اگه بتونی وصل شی که فکر نکنم بتونی جفتش اتفاق میوفته:d

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان

من دستگاهم ریجن 3 هست. می خوام اکانت واسه لایو بسازم. چه ریجنی بسازم بهتره؟ بازیهای تو ایران همه ریجن 1 و 2 هستن؟

اگه اکانت ریجن 2 بسازم و بازی ریجن 2 بخرم مشکلی واسه آنلاین و استفاده از کد بازیها ندارم؟

اگر یه زمانی بازی که خریدم با ریجن اکانتم سازگار نبود باید یه اکانت دیگه بسازم هماهنگ با ریجن بازی؟

یعنی همه 3 تا اکانت دارن واسه هر ریجن که برن آنلاین بزنن؟

من تاپیک رو خوندم اما یکم گیج شدم.شرمنده سوالات زیاد بودن.

مرسی
بازی که هر 3ریجن هست تو ایران
هر ریجنی دوست داری بساز
اگر 2میسازی بازی ریجن 2 بخر اگر بازی غیر از ریجن 2 خریدی مثلا 1 باید یک اکانت ریجن 1 بسازی که وقتی کد رو زدی و فایل مورد نظرت رو دانلود کردی براحتی بری تو اکانت خودت
بستگی به خودت داره مثلا گر اکانتت ریجن 2 باشه بری فیفا ریجن 1 بخری باید اکانت بسازی و برعکس
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or