(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از Down شدن ـه PSN فعلاً نمیشه چیزی رو درست حسابی نه Download کرد و نه حتی از PC آپدیت ها رو Transfer کرد.
من با GT این مشکل رو داشتم.

آخه بدشانسی من اینه آخرین لحظه ارور میده ! 10 بارم دانلود کنی اون آخرش گیر میکنه ! :( فروم های سونی - سایت و هر جای دیگه سونی بری زده Maintenance !!!
فعلا صداشون درنیومده خداکنه اتفاق بدتر دیگه ای نیفته که هم ما و هم سونی به فنا میریم :d

من black ops ریجن 2 دارم اکانتم us هستش حالا برای داداشم یک اکانت امارات ساختم حالا اگر map pack ها را بخرم توی مال اون خودمم می تونم توی اکانت Us ام استفاده کنم؟
خير نميتونيد بايد ريجن dlc با ريجن اكانت يكي باشه

من چند روزه اصلا كنسولم نميتونه به اينترنت وصل شه.تا همين چند روز پيش وصل ميشد ها ولي الان وصل نميشه هيچكاري هم نكردم
ميخواستم ببينم كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره يا نه؟

من چند روزه اصلا كنسولم نميتونه به اينترنت وصل شه.تا همين چند روز پيش وصل ميشد ها ولي الان وصل نميشه هيچكاري هم نكردم
dns هارو اول بذار
هردورو
4.2.2.4
4.2.2.4
اگه بازم ارور داد بذار
217.218.155.104
4.2.2.4

چه پیغامی میده ؟! پیغام و کدش رو بگو

a connection to the network could not be established go to [setting]connection setting]and check your settings
suggested actions
ارورش كدش 80130182 هستش
ممنون ميشم كمك كنيد

از مودم یا از مودم بیسیمی استفاده میکنی دستگاها را از برق بکش بعد از 20 ثانیه به برق وصل کن

مودم ها به روز کن

از مودم یا از مودم بیسیمی استفاده میکنی دستگاها را از برق بکش بعد از 20 ثانیه به برق وصل کن

مودم ها به روز کن
ممنون از كمكت دوست خوبم.اين كارايي كه شما گفتين رو كردم درست شد.
خيلي خيلي ممنون.ديگه داشت اعصابم خرد ميشد.الهي كه يك در دنيا بگيري صد در اخرت:x

دوستان ببخشید یه توضیح میدید لطفا راجبه رجیون بازی:مثلا من دستگاهم پاله میخوام فیفا بازی کنم اگر بازیم رجیون 1 باشه میشه به سرور اروپا وصل شد؟؟؟و اینکه مثلا دوستانم اگر رجیون بازیه فیفاشون فرق کنه میتونم با اونا هم بازی کنم؟؟

دوستان ببخشید یه توضیح میدید لطفا راجبه رجیون بازی:مثلا من دستگاهم پاله میخوام فیفا بازی کنم اگر بازیم رجیون 1 باشه میشه به سرور اروپا وصل شد؟؟؟و اینکه مثلا دوستانم اگر رجیون بازیه فیفاشون فرق کنه میتونم با اونا هم بازی کنم؟؟

تلفظ درستش ریجن ـه نه رجیون :d
اگه شما یه Ps3 با هر ریجنی و هر بازی داشته باشی با کسی که Ps3 هر ریجنی با هر بازی داشته باشه میتونین آنلاین بازی کنین ! محدودیت ریجن اصلا نیست به جز فیلم های بلوری که باید ریجن فیلم با کنسول تطابق داشتبه باشه !
توی فیفا هم اگه ریجن کسنول و بازی یکی نبود راحت میشه با ساختن یه اکانت دیگه و انجام دادن 2-3تا مراحل با اکانت اصلی خودتون بازی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or