B3hDad
کاربر سایت
منم همین مشکل رو با FIFA دارم یکی میشه جفتمونو راهنمایی کنه!:d![]()
مودمت رو بذار بریج... اگه درست نشد شرمندت هم اسم نتت مشکل داره
منم همین مشکل رو با FIFA دارم یکی میشه جفتمونو راهنمایی کنه!:d![]()
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27208دوستان سوالم مسخرس من تازه پلي 3 گرفتم ميخوام وصل پي اس ان بشم چطوري؟:دي
اينترنتم پيشگامانه adsl
هست و مودمم بيليون اونم 6 ماه پيش خريدم سرعتم 256
اگه كپي خور هستش كنسولتون بايد كلا بيخيال PSN بشيد .دوستان سوالم مسخرس من تازه پلي 3 گرفتم ميخوام وصل پي اس ان بشم چطوري؟:دي
اينترنتم پيشگامانه adsl
هست و مودمم بيليون اونم 6 ماه پيش خريدم سرعتم 256
من كپي خوره مگه نميتونم با آپديت كنسولم ديگه كپي بازي نكنم و بازي آنلاين بكنم؟
نه من هم با wimax و هم با adsl (صبانت) وصل شدم راحت اومدبچه ها کسی مشکل Sign in شدن نداشت امروز هیچ؟
من مشکلی نداشتم با دو تا اکانتم امروز راحت Sign in میشدم...بچه ها کسی مشکل Sign in شدن نداشت امروز هیچ؟
اگه تو COD BO از Cheat استفاده كردي حتما بن شدي :dعجب اروري ميده به من اين PSN !! اي بابا ! 8002A231
ميگه كه با اين اكانت نميتوني از PSN استفاده كني ! يعني ما بن شديم ؟؟؟ :d
من كلا اهل چيت نيستم ، اصلا نميدونم چيه :d:d !!!! !!!! آخرين كار آنلاينم 2 راند كامبت بود كه از بس كه لگ داشت نفهميديم چي شد . البته بشون ميل زدم حالا ببينم چي ميگن ...اگه تو COD BO از Cheat استفاده كردي حتما بن شدي :d

خوب بالاخره سوني فرستاد دليل بن مارو :
.......
Sign-in ID: mohammad_9874@yahoo.com
Reason: Cheating :d
This email confirms that your account on the PlayStation(R)Network
has been suspended for 1 day :d starting on .
......
اخه يه روز ارزش نداره ... چه كاريه .. اصلا من cheat نزدم ، فقط يه boost مختصر با يكي از دوستان ... البته رفيقم اكانتمم داشت شايد اون يه كاري كرده :d

خوب بالاخره سوني فرستاد دليل بن مارو :
.......
Sign-in ID: mohammad_9874@yahoo.com
Reason: Cheating :d
This email confirms that your account on the PlayStation(R)Network
has been suspended for 1 day :d starting on .
......
اخه يه روز ارزش نداره ... چه كاريه .. اصلا من cheat نزدم ، فقط يه boost مختصر با يكي از دوستان ... البته رفيقم اكانتمم داشت شايد اون يه كاري كرده :d

كه چشماش 8 تاشد پتهاش(موهاي بدنش)همه فرخوردن و سرتعظيم فرود آورد:d البته ds ex رو هم پلات كردم:d ولي حالا كه فكرشو ميكنم جز اعصاب خوردي و كلاس گذاشتنو فخر فروشي هيچ چيز نداره پلات كردن:d