(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونایی که بازیاشون پریده از XMBبرن Accont management<Transaction management<services list<psn promotion از این جا دان کنن فقط یادتون باشه هر وقت ارور داد ان قدر زور بزنین تا لینک دانلودو بده بره تو لیستتون.b-)

ایول جواب داد

آورین آورین;):d

اونایی که بازیاشون پریده از XMBبرن Accont management<Transaction management<services list<psn promotion از این جا دان کنن فقط یادتون باشه هر وقت ارور داد ان قدر زور بزنین تا لینک دانلودو بده بره تو لیستتون.b-)
دمت گرم خیلی آقایی...psn 40$ نجاتم دادی

آقایون من هنوز هم برای ورود به Store با error ـه 807........ رو برو میشم! حتی داخل Store هم که هستم این ارور رو میده شما ها هم این ارور رو دارین؟یا نه!

مشخص هست این ارور برای چی هست؟

آقایون من هنوز هم برای ورود به Store با error ـه 807........ رو برو میشم! حتی داخل Store هم که هستم این ارور رو میده شما ها هم این ارور رو دارین؟یا نه!

مشخص هست این ارور برای چی هست؟

برای من هم این ارور رو میده فکر کنم به دلیل شلوغی بیش از حد باشه

دیشب من Dead Nation - Killzone 3 Demo - Infamous 2 Demo رو دانلود کردم... هی PS3 رو خاموش روشن میکردم و مدام هم Disconnect میکردم چون پینگم بالا بود... ولی بدون مشکل این 3 تا بازی رو گرفت...

دیشب من Dead Nation - Killzone 3 Demo - Infamous 2 Demo رو دانلود کردم... هی PS3 رو خاموش روشن میکردم و مدام هم Disconnect میکردم چون پینگم بالا بود... ولی بدون مشکل این 3 تا بازی رو گرفت...
فکر نمیکنم پینگ تاثیر تو sign یا sign out داشته باشه

دوستان بازی میپره یعنی چی؟ مگه تو لیست دانلود نمیره ؟؟؟؟
قابلیت background download هستش؟
پریدن به این شکله که شما وقتی وارد قسمت Welcome Back میشین 6 تا گزینه میبینین! اولی 30 روز عضویت رایگان در پلاسه و 4 تای بعدی بازیها هستن...2 تا واسه PS3 و 2تا واسه PSP! یک تم رایگان هم هست
وقتی رو Game1 کلیک میکنین وارد صفحه ای میشین که اونجا باید بازی خودتون رو انتخاب کنید بعد از این مرحله عده ای با ارور مواجه میشن و وقتی برمیگردن میبینن که Game1 پریده!!
ولی موردی نیست چون تراکنش ثبت میشه و شما میتونین از Account management به دانلودها دسترسی پیدا کنین . دوباره دانلود رو بزنین تا دانلودتون شروع بشه و از قابلیت resume هم استفاده کنید

این اکانتا تا کی هست ؟!

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1432128&postcount=3372

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or