(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما هم هی برو سایت رو چک کن
هی بیا اینجا بگو psn قطع شده
برادر من سایت چه دخلی به psn داره؟
سایت قطعه , PSN از طریق کنسول قابل دسترسیه
کار سختی هم نیست اگه براتون انقدر مهمه
کنسولتون رو روشن کنین ببینین قطعه یا وصله!

تا اونجایی که ما خاطرمون هست server این سایت البته sign in با کنسول یکی بوده !
حالا پس خدا رو شکر !

امروز 11 خرداد شبکه ی یک در بخش خبری خود در قسمت به اسم دریچه که به اخبار مربوط به دنیای گیمم میپردازه حرف های جالبی زد که واقعا شنیدنیه!!!

در قسمت اول در مورد هک شدن psn صحبت شد که گفته شد این اتفاق تازه رخ داده و سونی قراره فقط با یک بازی رایگان از کاربراش عذر خواهی کنه که همون طور که خودتون میدونید کاملا اشتباهه.

بقیه این خبر رو میتونید تو اینجا بخونید:اخبار ساعت 19 شبکه ی اول سیما و تحریف خبرهای مربوط به دنیای گیم

کسی به شما هم اصرار نکرد جواب بدید !!!:|

خبر فوری
هم اکنون سونی در بلاگ خود اعلام کرد به زودی PSN چند ساعت در دسترس نخواهد بود و در طول این چند ساعت قابلیت sign in وجود نخواهد داشت
خبر خوش این که بعد از این چند ساعت قطعی کلیه خدمات psn از جمله STORE در دسترس خواهد بود
پس خودتون رو برای welcome back اماده کنید

با حرفت موافقم
نمیدونم چرا فقط دوستام میخوان بگن PSN قطع هستش

• Like
Reactions: u.T.a
ما نیز اقدام کردیم برای ورود به Store اما با ارور عجیب 80710D36 روبرو شدیم! شمارو نمیدونم!

احتمالآ بخاطر دست کاری پورت ها و مخابراطی و از این حرفها باید باشه! دوستان اگر تونستن وارد Store بشن به ما هم بگن! و ملتی را نیز از نگرانی برهانند.

من دوباره وصل شدم الان بدون حتی یه ارور وصل شد و تونستم کد 20 دلاریمم وارد کنم
بقیه رو نمیدونم ولی من فکر نکنم شیتلر تر از این اینترنت من وجود داشته باشه 128 خود مخابرات:|
فقط موندم این قضیه صبر و شکیبایی چی میشه چون پیغامی نیمد که الان plus هستم یا نه

من تا یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم اما الان بااکانت اروپا خود PSN هم نمیتونم وصل بشم چه برسه به Store همش ارور 80710D36 میده اکانت آمریکا هم وصل میشه اما استورش همین ارور رو میده

واسه من خیلی ارور داد ولی گفتم 15 باری زور زدم تا وصل شد الان هم هربار میزنم راحت وصل میشه فکرم نکنم مشکل از مخابرات باشه
الان تو اون خبر دیدم نوشته فعلا اون قضیه صبر و شکیبایی به صبر و شکیبایی بیشتر نیاز داره تا وصل بشه

من دوباره وصل شدم الان بدون حتی یه ارور وصل شد و تونستم کد 20 دلاریمم وارد کنم
بقیه رو نمیدونم ولی من فکر نکنم شیتلر تر از این اینترنت من وجود داشته باشه 128 خود مخابرات:|
فقط موندم این قضیه صبر و شکیبایی چی میشه چون پیغامی نیمد که الان plus هستم یا نه
شما بورو اینجا:

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1429181#post1429181

تا پایان راه اندازی کامل Store باید صبر کنی تا به پاداشت برسی! که هنوز مشخص نیست تا کی!

من تا یه ساعت پیش داشتم بازی میکردم اما الان بااکانت اروپا خود PSN هم نمیتونم وصل بشم چه برسه به Store همش ارور 80710D36 میده اکانت آمریکا هم وصل میشه اما استورش همین ارور رو میده

من میتونم به PSN کانکت بشم بدون مشگل! اما وقتی میخام برم Store این ارور شمارو بهم میده!

اقا مشکل از طرف مخابراته فکر کنم پورت ها رو دستکاری کردن من الان DNS سرور مودم رو عوض کردم یه ریست زدم اکانت اروپام وصل شد PSN Store هم واسم کار میکنه >:d<

مشکل از psn هستش چون تو همون بلاگ هم که گفتن استوربرگشته همه پیغام میزنن میگن همین ارور رو داریم بگیر نگیر داره یه بار وصل میشه یه بار نمیشه ولی در کل داره هی بهتر میشه یکم صبر کنیم احتمالا تا چند ساعت دیگه ردیف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or