باز گشت و بروز شدن بخش Store در PSN

hitman_ravani

کاربر سایت
خوب بالاخره بعد از چند وقت (ماه) بخش فروشگاه PSN راه اندازی و بروز شد!

در لینک تمامی DLC ها و فایلهای قابل دانلود رو که لیست شده میتونید ببیند به همراه متن خبر.

متن خبر شامل اعلام راه اندازی Store هستش و تشکر از شکیبایی(چیزی که از اولش شده) و اعلام پاداش ها.........

متن خبر مهم نیست چون چیز خاصی نداری اما موضوع خبر مهم هست که همون راه اندازی و بروز شده فروشگاه هستش ضمن اینکه آپدیت بعدی بخش Store(فروشگاه) در June 3 جمعه(13/3) هست(فردا!) که مربوط به کنفرانس E3 هم میشه!

پیروز باشید.

منبع:

PalySattion Blog

ما نیز اقدام کردیم برای ورود به Store اما با ارور عجیب 80710D36 روبرو شدیم! شمارو نمیدونم!

احتمالآ بخاطر دست کاری پورت ها و مخابراطی و از این حرفها باید باشه! دوستان اگر تونستن وارد Store بشن به ما هم بگن! و ملتی را نیز از نگرانی برهانند.

برادر من عرض کردم من میتونم به SPN وارد بشم! بدون مشگل! اما در ورود به Store با اون ارور قشنگ رو برو میشم! و شما ها هم شک نکنید مشگل همونی هست که گفتم!

یکم صبر کنید تا چند ساعت دیگه به نظر من بهتر میشه چون من بار اول 15 دفعه سعی کردم تا وصل بشه ولی بعدش بهتر شد تا جایی که تونستم redeem code رو بزنم برای 20$ احتمال میدم سرور چون فشار کاریش یه دفعه بالا رفته یکم ارور میده وگرنه مشکل از سروره تا مخابرات چون من با 128 خود مخابرات دارم وصل میشم

یکم صبر کنید تا چند ساعت دیگه به نظر من بهتر میشه چون من بار اول 15 دفعه سعی کردم تا وصل بشه ولی بعدش بهتر شد تا جایی که تونستم redeem code رو بزنم برای 20$ احتمال میدم سرور چون فشار کاریش یه دفعه بالا رفته یکم ارور میده وگرنه مشکل از سروره تا مخابرات چون من با 128 خود مخابرات دارم وصل میشم
چک کردم شد فعلا بایb-) بازی ها کجا هستن:">

من داخل هم شدم اما هِی اون Error رو میده و هیچی load نمیکنه . هنوز در شُک به سر میبره :d

آره،ولی من اولش میتونستم همه جا برم ولی یه دفعه فقط همون منوی اصلیش قابل مشاهده بود!:d
:dبعید میدونم 3-4 هفته دومم بیاره:d
زیاد نگفتین!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or